Krantenkoppen

Denemarken legt cannabishandel in Vrijstad Christiania dit jaar nog aan banden

De Deense autoriteiten gaan Pusher Street, waar vrijelijk cannabis wordt verhandeld in de wijk Christiana, dit jaar nog sluiten. Dat heeft de minister van Justitie Peter Hummelgaard dinsdag aangekondigd. “Pusher Street zal dit jaar sluiten”, verklaarde Hummelgaard aan de lokale zender TV2 Kosmopol.

Meer krantenkoppen in België

Dak van bouwvallige loods komt los in Beernem

Vrijdagmorgen rond 9 uur liep bij de brandweer een oproep binnen. Er was een dak van een loods losgekomen in de Molenstraat in Beernem.
The post Dak van bouwvallige loods komt los in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. DJ Khaled eist dat hij gedragen wordt door bodyguards om zijn schoenen niet vuil te maken

DJ Khaled (48) heeft op Instagram een video gedeeld waarin twee bodyguards hem moeten dragen van zijn auto naar het podium. De DJ moest optreden in Miami Beach en wou duidelijk niet dat er zand in zijn schoenen kwam. “Ik wil mijn Jordans niet vuilmaken, kan iemand me komen helpen?”, roept hij vooraleer de twee bodyguards komen toegesneld. Ondertussen maakt

Lees meer »

Oekraïne nog maandenlang in het nadeel op slagveld door munitietekort: “Mogelijk pas volgend jaar nieuw tegenoffensief”

Oekraïne zal naar verwachting nog enkele maanden te kampen hebben met een tekort aan munitie totdat het westen verdere stappen heeft ondernomen om Kiev te steunen, zo heeft het hoofd van de Britse strijdkrachten toegegeven. Admiraal Tony Radakin opperde op een conferentie in Londen dat het onwaarschijnlijk is dat Kiev voor het einde van de zomer een nieuw tegenoffensief kan

Lees meer »

Verkeershinder op drukke Staatsbaan na botsing tussen drie wagens

Op de drukke Staatsbaan (N35) in het centrum van Kortemark was er woensdagochtend aanzienlijke verkeershinder na een ongeval met drie wagens. Daarbij viel minstens één gewonde. De schade was groot.
The post Verkeershinder op drukke Staatsbaan na botsing tussen drie wagens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Genkse zaalvoetbalclub dient klacht in bij politie en Voetbal Vlaanderen na racisme en vechtpartij 

De Genkse zaalvoetbalclub FC Genesis Genk gaat een klacht indienen bij de politie en Voetbal Vlaanderen na racistische uitspraken van supporters van ZVK Tongeren. De match tussen beide ploegen afgelopen vrijdag eindigde in een vechtpartij. Een speler van FC Genesis raakte daarbij gewond. Dat meldt TV Limburg en het nieuw is bevestigd aan onze redactie. "Op zeven jaar competitie is

Lees meer »

Mexico, Mexi-iiico

17:32 De Amerikaanse president Joe Biden en zijn rivaal Donald Trump trekken allebei vandaag naar de grens met Mexico. Het toont nogmaals het belang van het thema migratie in de verkiezingscampagne.

Lees meer »

LIVE GAZA. Hamas kraakt ‘toekomstplan’ voor Gaza van Netanyahu – VN-experten vragen wapenembargo tegen Israël

Onafhankelijke experten van de Verenigde Naties roepen op tot een wapenembargo tegen Israël. Exportlanden zouden het internationale humanitaire recht schenden als wapens die door hen geleverd worden ingezet zouden worden in de oorlog in de Gazastrook. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu presenteerde zijn oorlogskabinet voor het eerst een formeel plan voor wat er met de Gazastrook moet gebeuren na de

Lees meer »

Michelin-koorts: krijgt ons land er een nieuw driesterrenrestaurant bij? “Nieuw Hof van Cleve maakt opmars”

Krijgt ons land er – op de jaarlijkse Michelin-ceremonie – een nieuw driesterrenrestaurant bij? Door het wegvallen van Hof van Cleve lijkt in de gastronomische hemel alvast een plekje vrijgekomen. Maar redeneren de immer strenge inspecteurs ook zo? Wij vroegen het aan enkele kenners. “Hof van Cleve zou weleens sneller kunnen terug zijn dan velen denken.”

Lees meer »

Maffia probeert pastoor te vergiftigen via miswijn

Kritiek van een priester, dat hoort de maffia in het Zuid-Italiaanse Calabrië niet graag. Zelfs in zijn eigen kerk is een pastoor uit het kleine San Nicola di Pannaconi niet meer veilig, bleek onlangs: een lid van de maffia probeerde de man namelijk te vergiftigen met zijn eigen miswijn.

Lees meer »