Krantenkoppen

Duitse rechters zetten deur op kier voor drooglegging extreemrechtse AfD

18:21 De Duitse neonazistische partij Die Heimat heeft geen recht op overheidsfinanciering. Met dat vonnis brengt het grondwettelijk hof het debat op gang over de drooglegging van de radicaal-rechtse AfD.

Meer krantenkoppen in België

Voorzitter Mathy Van Huylenbrouck: “Rekkem Sport is levendiger dan ooit”

‘Rekkem Sport stopt’ en ‘Rekkem Sport fuseert met RC Lauwe’. Het zijn enkele van de geruchten die de voorbije weken werden uitgestrooid. “Goedkope roddels waar niks van waar is”, reageert voorzitter Mathy Van Huylenbrouck. “Rekkem Sport is levendiger dan ooit. Onze jeugdwerking kende de laatste maanden een geweldige groei.”
The post Voorzitter Mathy Van Huylenbrouck: “Rekkem Sport is levendiger dan

Lees meer »

KIJK. Viktor Verhulst draait dj-set in woestijnoase van Tomorrowland in Dubai

Viktor Verhulst draait een DJ-set in Terra Solis in Dubai. Dat is een verblijf midden in de Arabische woestijn, met glamping accomodaties, zwembaden, restaurants en bars. Het is een concept van de hand van Tomorrowland. Viktor ging begin december solo verder, nadat Kobe Ilsen uit het dj-duo stapte. Vriendin Sarah Puttemans was mee naar Dubai en supporterde vanuit het publiek

Lees meer »

“Al vaak gevallen toen ik in mijn auto wilde klauteren”: speciale parkeerplaats zorgt enkel voor kommer en kwel bij Stijn (50)

Het moest voor verlossing zorgen, het werd eerder het tegendeel. De toegewezen parkeerplaats voor mindervaliden die Stijn Hantson (50) kreeg, zorgt voor nog meer kommer en kwel. “Meer dan eens kwam ik ten val toen ik in mijn wagen probeerde te klauteren, hulp kwam er niet.”
The post “Al vaak gevallen toen ik in mijn auto wilde klauteren”: speciale parkeerplaats

Lees meer »

Toeristen kunnen ogen niet geloven wanneer ze plots omsingeld zijn door honderden haaien: “Val er niet in, ik spring je niet achterna”

Enkele vrienden genoten van een nachtelijk boottochtje voor de kust van Key West, een badplaats in de Amerikaanse staat Florida. Maar de uitgelaten sfeer aan boord sloeg plots om in ongeloof en lichte paniek toen ze merkten dat het plots krioelde van de haaien, die wellicht gelokt werden door een vissersboot die in de buurt ronddobberde. “Val er niet in”,

Lees meer »

Tristan Gilliaert (VK Dudzele 3B): “Nu pas aan mijn beste niveau”

Het ziet ernaar uit dat Soren Maenhout de ideale opvolger is van Dany Couvreur. De huidige T1 moest stoppen met voetballen wegens knieperikelen, maar kon tot op het allerlaatste moment een balletje in de kruising droppen. Eén competitie fungeerde hij als T2, nu houdt hij zijn VK Dudzele uit de degradatieperikelen als eerste in bevel.
The post Tristan Gilliaert (VK

Lees meer »

Derde Scumprijzen worden aan ‘de beste’ uitgereikt

The Dirty Scums reikt op 10 maart al voor de derde keer de jaarlijkse Scumprijzen uit. Nadat in 2022 en 2023 op zoek gegaan werd naar respectievelijk ‘de grootste’ en ‘de langste’ zetten de Kapelse punkers dit keer ‘de beste’ in de kijker.
The post Derde Scumprijzen worden aan ‘de beste’ uitgereikt appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Baywatch’-ster deelt pikante beelden, Instagram grijpt meteen in: “Dit loopt compleet uit de hand”

Donna D’Errico (55) is woedend. De Amerikaanse actrice, die als Donna Marco een hoofdrol speelde in ‘Baywatch’, kan er niet om lachen dat Instagram haar beelden verwijdert en haar profiel censureert. Donna, die in de jaren 90 ook furore maakte als Playmate, trakteert haar volgers graag op pikante beelden, maar daar gaat het platform niet mee akkoord.

Lees meer »