Krantenkoppen

E313 nieuw mekka voor logistiek vastgoed

17:56 De verhuur van logistiek vastgoed langs de snelweg E313 is fors toegenomen. Door het gebrek aan vrije ruimte tussen Antwerpen en Brussel kiezen almaar meer bedrijven voor magazijnen op de as Antwerpen…

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Rusland verstevigt grip op belegerde stad Avdiivka: Oekraïne haalt troepen weg en verliest belangrijkste aanvoerroute

Het Oekraïense leger trekt een onbekend aantal soldaten terug uit de belegerde stad Avdiivka. Rusland wil de ruimte in met een atoombom. Niet om die van daaruit op de Aarde te droppen, maar om satellieten aan te vallen. En een bombardement op een winkelcentrum in de Russische stad Belgorod heeft het leven gekost aan zeker vijf burgers. Volg alle updates

Lees meer »

VN-experts: geloofwaardige meldingen van executies en verkrachtingen Palestijnse vrouwen

Onafhankelijke experts die verbonden zijn aan de Verenigde Naties maken zich grote zorgen over “geloofwaardige beschuldigingen” van executies en verkrachtingen van Palestijnse meisjes en vrouwen. De feiten zouden door de Israëlische strijdkrachten zowel in de Gazastrook als op de Westelijke Jordaanoever gepleegd zijn, zo heeft een groep experts van de VN-Mensenrechtenraad maandag bekendgemaakt.

Lees meer »

KV Kortrijk blijft rode lantaarn na nederlaag tegen Union

Union heeft zich zondag niet laten verrassen op bezoek bij rode lantaarn KV Kortrijk. De leider won met 1-3 in het Guldensporenstadion, dankzij doelpunten van Mathias Rasmussen (8.), Alessio Castro-Montes (17.) en Mohamed Amoura (52.). Isaak Davies (54.) milderde voor De Kerels.
The post KV Kortrijk blijft rode lantaarn na nederlaag tegen Union appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opgericht door Britse hippie die er schatrijk mee werd, nu zakt het in elkaar: waarom The Body Shop Belgische winkels sluit

De 50 werknemers van alle The Body Shop-winkels in ons land zijn wellicht hun job kwijt. Zo melden Britse bronnen, nadat de cosmeticaketen eerder al de faillissementsprocedure in Groot-Brittannië en Duitsland opstartte. Van de 16 winkels in België bleven er afgelopen weekend al enkele dicht. Niet lang geleden behoorde The Body Shop nog tot de populairste ketens ter wereld. Retailexpert

Lees meer »

Diamanten huwelijksverjaardag voor Etienne en Hilde

Etienne Vanderplaetse (85) en Hilde Devoldere (88) zijn zestig jaar getrouwd. Ze stapten op 5 februari 1964 in het huwelijksbootje in Schuiferskapelle. “Tijdens onze werkloopbaan runden wij een gemengd landbouwbedrijf”, vertelt Etienne. “Dagelijks waren wij in de weer en we vertoefden graag op onze boerderij. De boerenstiel is een mooi beroep. We werden ouders van
The post Diamanten huwelijksverjaardag voor

Lees meer »

Voka Oost-Vlaanderen wil apart statuut voor havengebieden: “Om blokkades en economische verliezen te voorkomen”

De Vlaamse werkgeversorganisatie Voka vraagt om een speciaal statuut voor havengebieden. Gisteren werd de haven van Gent nog een hele dag geblokkeerd door tientallen tractoren van boze boeren. "We zijn natuurlijk opgelucht dat er een akkoord is, en de blokkades weg zijn", zegt Jan Geers van Voka Oost-Vlaanderen. "Maar zo’n statuut zou blokkades kunnen voorkomen en de economische schade beperken".

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. VS waarschuwen voor val belegerde stad Avdiivka: Kiev haalt troepen weg en verliest belangrijkste aanvoerroute

Het Oekraïense leger trekt een onbekend aantal soldaten terug uit de belegerde stad Avdiivka. Rusland wil de ruimte in met een atoombom. Niet om die van daaruit op de Aarde te droppen, maar om satellieten aan te vallen. En een bombardement op een winkelcentrum in de Russische stad Belgorod heeft het leven gekost aan zeker vijf burgers. Volg alle updates

Lees meer »

Lieselotte (23) organiseert dartstornooi om kosten voor ziek paard te dragen: “Loopt gemakkelijk op tot 500 euro per maand”

Vier jaar geleden erfde Lieselotte Verburgh het paard Velo D’andain. Ruim twee jaar geleden werd echter duidelijk dat het dier zware artrose had op de achterste poten. De maandelijkse kosten voor controles en medicatie lopen dan ook hoog op. “Hij kost mij gemakkelijk 500 euro per maand, maar ik heb hem beloofd dat ik zijn laatste baasje zou zijn”, zegt

Lees meer »