Krantenkoppen

Elon Musk bezoekt Auschwitz na antisemitische steunbetuiging

Miljardair Elon Musk heeft maandag, samen met zijn 3-jarige zoon X AE A-12, het herdenkingsmonument bezocht van het voormalige Duitse concentratiekamp van Auschwitz-Birkenau. Dat deed hij nadat hij in november vorig jaar een antisemitische uitspraak had aangemoedigd op X. Musk kreeg daar felle kritiek op en trok uit berouw naar Polen.

Meer krantenkoppen in België

Uitbreiding Beukenhof met 1,5 hectare na 25 jaar een feit: “Groot draagvlak met 130 vrijwilligers”

Samen met Natuurpunt Krekel Anzegem en een 130-tal vrijwilligers werden vorige zaterdag 3.000 bomen en struiken geplant als uitbreiding van het ecologisch park Vichte. Het traditioneel doorknippen van een lint werd vervangen door het in twee zagen van een wilgentak. “De twee wilgentakken werden geplant aan het einde van het wandelpad als poort naar een mogelijk vervolg”, vertelt schepen van

Lees meer »

Hoe schatten experts de kansen van Mustii in op het songfestival? “Zal hij live vocaal overeind blijven?”

‘Douze points’ of stranden we in de halve finale? Mustii heeft dinsdagochtend het nummer gelost waarmee hij in mei ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. Met ‘Before the party’s over’ brengt de zanger een ode aan het leven. Een nobele ambitie, maar gaat hij daar in Zweden effectief mee scoren? We polsen bij enkele experten hoe zijn de kansen

Lees meer »

Mercosur-akkoord is in strijd met Europese klimaatwetten, zegt Greenpeace

De handelsovereenkomst tussen de Europese Unie en de Mercosur-landen (Brazilië, Argentinië, Uruguay en Paraguay) is in strijd met de Europese klimaatwetten. Dat zegt althans Greenpeace, op basis van een juridische analyse door haar Duitse afdeling. De Mercosur-overeenkomst zou leiden tot een toename van de uitstoot van broeikasgassen.

Lees meer »

Cercle duikt top zes binnen na zege in Eupen

Seizoensrevelatie Cercle Brugge heeft zondagavond de slotwedstrijd van de 27e speeldag in de Jupiler Pro League met 0-2 (rust: 0-0) gewonnen op het veld van Eupen, de voorlaatste in de stand.
The post Cercle duikt top zes binnen na zege in Eupen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Achter de schermen gaat het er soms hard aan toe”: het rommelt opnieuw tussen Victoria Beckham en Geri Halliwell

De Spice Girls zingen dan wel van “friendship never ends”, maar de vriendschap van Victoria Beckham en Geri Halliwell heeft de afgelopen 30 jaar al heel wat doorstaan. En ook nu zou het er weer bovenarms op zitten. Eerder deze week ontvolgde Halliwell niet alleen Victoria, maar ook David en Brooklyn Beckham op Instagram. “Zowel Geri als Victoria willen steeds

Lees meer »

Gehaaste klant ziet niet dat glazen deur gesloten is en valt erdoor

Een man uit het Chinese Jiangxi was donderdag net iets te gehaast toen hij lunch wilde halen. De klant kwam aangelopen en zag daardoor niet dat er een glazen deur was. Hij liep ertegenaan en viel op honderden scherven. Medewerkers kwamen de man snel helpen, maar hij had zich gelukkig niet bezeerd. De winkeleigenaar zei later dat er al borden

Lees meer »

Sander Meulemeester (KSK Steenbrugge 4B): “Debuteren als T1”

Op bezoek bij fusieploeg KFC Damme verloor Steenbrugge met het kleinste verschil en via een strafschop halfweg de eerste helft. Nieuwe coach Sander Meulemeester (32) had zijn nieuwe uitdaging één keer getraind maar leek toch niet ontevreden. Het begin van de samenwerking kon hem bekoren.
The post Sander Meulemeester (KSK Steenbrugge 4B): “Debuteren als T1” appeared first on KW.be.

Lees meer »

ION Basket Waregem speelt topper tegen Guco Lier

In TDM1 staat zaterdag de topper tussen ION Basket Waregem en Guco Lier op de kalender. De nummers een en twee in de play-down staan tegenover mekaar.
The post ION Basket Waregem speelt topper tegen Guco Lier appeared first on KW.be.

Lees meer »