Krantenkoppen

Energietarieven op laagste niveau in 2 jaar: tijd voor vast contract? Wij maken de vergelijking

De vaste tarieven voor gas en elektriciteit zitten momenteel op laagste niveau in meer dan twee jaar. Is dit dan nu hét moment om voor de zekerheid van een vast contract te kiezen? Of doe je dat beter niet? Wij maakten op Mijnenergie.be de rekening voor een gemiddeld jaarverbruik. “De toekomst is hoe dan ook niet vast of variabel”, voorspelt energiehandelaar Matthias Detremmerie.

Meer krantenkoppen in België

Politie zoekt al vijf dagen naar vermiste Dirk (54) na wandeling op Azoren: “Willen familie duidelijkheid verschaffen”

De Portugese politie zoekt al vijf dagen naar een Belg die vermist is geraakt op de Azoren. Dirk Denis (54) verdween tijdens een wandeling rond een kratermeer in een oude vulkaan op São Miguel. Ondertussen vrezen de lokale autoriteiten het ergste. “Het ziet er niet goed uit”, aldus woordvoerder Helder Madeiros (Comando Regional dos Açores).

Lees meer »

INTERVIEW. Guga Baúl: “Als ik belangrijke beslissingen neem, hoor ik de stem van m’n moeder in mijn hoofd. ‘Je zie gie zot, zeker?’”

Op het podium laat hij graag mensen lachen – dat is het liefste wat hij doet. In het gewone leven is Guga Baúl een pak minder lichtvoetig. Dan is hij één brok onrust. Het hoofd vol worstelingen, het lijf onder constante hoogspanning. “Toen ik papa werd, heb ik mijn vader een brief geschreven. Ik heb hem verteld wat er op

Lees meer »

Mariette en Fabien winnen kampioenschap manillen

In het lokaal dienstencentrum De Kim in de Sint-Jorisstraat vond de tweede editie van het Werviks kaartkampioenschap manillen plaats. Het ging om een organisatie van de stedelijke seniorenadviesraad en De Kim, met steun van de stad. Er waren in totaal 32 deelnemers. Bij de mannen had Fabien Dourny de beste troeven, bij de vrouwen was
The post Mariette en Fabien

Lees meer »

Hun touringcars bollen al ruim 40 jaar over de Oceaan, maar iconische busbouwer gaat nu door erg zwaar weer: is er nog toekomst voor Van Hool?

Ze stonden in de jaren 60 mee aan de wieg van het massatoerisme per bus, de allereerste dubbeldektouringbus rolde uit hun fabriek en zowat elke Belg heeft ook ooit al in een Van Hool gezeten. Toch staat de iconische busbouwer uit Lier — na 77 jaar nog steeds een familiebedrijf — voor een wellicht zware herstructurering. Hoe is het zover

Lees meer »

GastroRSL jubileert en dus krijgen alle bezoekers van de lentekriebels een extra attentie

Dit jaar staan de 55ste culinaire kriebels van GastroRSL op het programma. Om dit jubileum extra in de kijker te plaatsen, krijgen de bezoekers van de acht deelnemende restaurants een attentie bij een restaurantbezoek tijdens de lente- en herfstkriebels.
The post GastroRSL jubileert en dus krijgen alle bezoekers van de lentekriebels een extra attentie appeared first on KW.be.

Lees meer »