Krantenkoppen

Europese industrie: ‘Bureaucratie staat in de weg van herstelgeld’

10:01 Het wordt te moeilijk gemaakt om aan de pot van 800 miljard euro Europees herstelgeld te raken, zegt Jean-François van Boxmeer, voorzitter van de Europese Rondetafel van de Industrie.

Meer krantenkoppen in België

Illegale goksite Stake krijgt boete van 200.000 euro en zal in GP Formule 1 van Spa-Francorchamps met andere sponsor rijden

Stake, dat in 2021 door de Kansspelcommissie op de lijst met illegale goksites werd geplaatst, zal deze zomer toch niet te zien zijn als sponsor in de GP Formule 1 in Spa-Francorchamps. Woensdag werden daar in de Kamer vragen over gesteld gezien de verstrengde wetgeving rond gokreclame in ons land. Het team zal met een andere (gok)sponsor rijden.

Lees meer »

Union SG klopt Club Brugge en speelt finale van Croky Cup

Union heeft zich woensdagavond geplaatst voor de finale van de Croky Cup. De Brusselaars haalden in de return van de halve finales hun achterstand van in de heenwedstrijd (2-1) tegen Club Brugge op: 2-0.
The post Union SG klopt Club Brugge en speelt finale van Croky Cup appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Kim heeft zelf de beslissing genomen, wat ‘de mensen’ ook denken”: achter de schermen bij de ochtendshow van Peter Van de Veire

“Natuurlijk mis ik Kim Van Oncen. Maar ‘t is goed zoals het nu is.” Peter Van de Veire (52) heeft – voor het eerst in z’n lange carrière als ochtendstem – geen vaste sidekick meer. Wat niet wil zeggen dat hij soloslim speelt: de rest van z’n team heeft net méér speelruimte gekregen. Wij spraken exclusief met de radiomaker, die

Lees meer »

Succesvolle ‘Shop, win en beleef’-actie in Harelbeke

Tussen 1 en 15 februari konden consumenten in Harelbeke biljetten scoren bij 15 verschillende lokale handel- en horecazaken. Bij elke aankoop kreeg de consument een biljet.
The post Succesvolle ‘Shop, win en beleef’-actie in Harelbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky roept bondgenoten op militaire hulp “tijdig” te leveren

Het was zaterdag precies twee jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Verschillende regeringsleiders, waaronder onze premier Alexander De Croo, bezochten dan ook de Oekraïense hoofdstad. Tijdens zijn verblijf pleitte De Croo voor het vrijgeven van de rente op in Europa bevroren Russisch geld. Het gaat om ruim 260 miljard euro, waarvan 95 procent in ons land geparkeerd staat. Dat kan

Lees meer »