Krantenkoppen

‘Expend4bles’ met Sylvester Stallone grootste kanshebber bij Razzies voor slechtste film

Grote kans dat Sylvester Stallone straks met een Razzie naar huis gaat tijdens de uitreiking van de Golden Raspberry Awards, de alternatieve Oscars voor de slechtste films van het jaar. De actiefilm ‘Expend4bles’ met Stallone is maar liefst zeven keer genomineerd. Maar ook voormalige Oscar-winnaars zoals Russell Crowe (59) en Helen Mirren (78) ontsnappen niet aan een nominatie.

Meer krantenkoppen in België

Brug in aanbouw ingestort in Nederland: twee doden en twee gewonden

Door het instorten van een deel van een brug in aanbouw in Lochem, een stad in het oosten van Nederland, zijn twee mensen om het leven gekomen. Twee anderen raakten gewond. Dat meldt de Veiligheidsregio. De Arbeidsinspectie geeft aan dat het brugdek dat werd getakeld op zeker twee slachtoffers is gevallen.

Lees meer »

N-VA wil komende jaren “zo goed als geen” vluchtelingen opvangen

Als het van de N-VA afhangt, moet het aantal instromende vluchtelingen de komende jaren “minimaal of zo goed als nul” zijn. Daarvoor wil de partij gebruikmaken van het nieuwe Europese ­migratiepact. “Als landen een compensatiesom kunnen betalen in plaats van asielzoekers op te vangen, willen we daarvan gebruikmaken.”

Lees meer »

Dit zijn de populairste renners: neem nu ook deel aan de Gouden Klassiekers en maak kans op 5.000 euro dankzij HLN

Zaterdag en zondag staan met de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne de eerste twee voorjaarsklassiekers op het programma. Bewijs in de Gouden Klassiekers dat jij de beste ploegleider bent van de Omloop tot in Luik. Aarzel dus niet en stel snel een ploegje samen. Zaterdagochtend om 11:15 verstrijkt de deadline. Ter inspiratie overlopen we alvast de populairste renners in de ruim 4.500

Lees meer »

“Dat zij dat heeft kunnen klaarspelen, ongelooflijk”: Kathleen Aerts geeft eerlijke mening over Regi’s verloofde Kristel

“Ik kan er nog altijd niet van over dat Kristel dat heeft klaargespeeld.” Kathleen Aerts (45) is sterk onder de indruk van de verloofde van Regi Penxten (47). Zelf zal ze er uiteraard bij zijn op het huwelijk van haar goede vriend in Zuid-Afrika: “Zijn vakantieverblijf is niet ver van ons guesthouse ‘Droom’, dus hij komt regelmatig over de vloer.”

Lees meer »

Jan Van den Bosch speelt al 10 jaar Zjef in ‘Familie’: “Ik besef dat kijkers zich soms ergeren aan zijn kinderachtigheid”

Acteur Jan Van den Bosch (39) geeft al meer dan 10 jaar gestalte aan flapuit Zjef De Mulder in ‘Familie’. “De tijd vliegt ontzettend snel voorbij”, zegt hij fier. “Ik weet dat mensen zich wel eens durven storen aan mijn personage, maar elke reeks heeft iemand nodig die de boel op stelten zet. Laat ze dus maar doen.” Aan goesting

Lees meer »

KIJKRAPPORT. ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’: “Slag in het gezicht van zij die het écht lastig hebben””

Jarenlang zei ze ‘nee’ op elk tv-project, maar nu keert Astrid Coppens (41) toch terug naar het kleine scherm. Samen met goeie vriendin Natalia (43) kruipt ze voor een maand in de huid van een alleenstaande mama, die de eindjes aan elkaar moet knopen met een minimumloon. Het resultaat? Eén van de meest enerverende tv-programma’s van het voorjaar.

Lees meer »