Krantenkoppen

Fiets van Hasselaar Jos gestolen terwijl hij auto’s voortduwt in de sneeuw: “Eerste keer in 26 jaar dat ik hem niet op slot had gedaan”

Enkele dagen geleden is de fiets van Hasselaar Jos Wilberts gestolen. Dat gebeurde nota bene terwijl hij de politie hielp met het duwen van auto’s die door de sneeuw de Kempische Brug niet op geraakten. "Ik had hem al 26 jaar en dit was de eerste keer dat ik hem niet op slot had gedaan."

Meer krantenkoppen in België

Kamiel Spiessens duikt theaters in met fonkelnieuwe theatershow ‘Spiessens Spartelt’: “De huidige ministers spartelen, maar ook Jacky Lafon én de journalisten!”

“Zijn er nog vragen?, vroeg Kamiel Spiessens dinsdagvoormiddag aan de pers in Capitole Gent, terwijl hij nog géén woord had gezegd over zijn nieuwe voorstelling. “Maar ik ben blij dat jullie met zovelen naar hier zijn gekomen”, grapt hij, waarna hij zijn nieuwe theatershow ‘Spiessens Spartelt’ voorstelde.
The post Kamiel Spiessens duikt theaters in met fonkelnieuwe theatershow ‘Spiessens Spartelt’: “De

Lees meer »

Krijgt YouTube-fenomeen Acid straks in Brugge echt een “zwaardere” straf dan Reuzegommers voor beruchte video?

Straks kent YouTube-fenomeen Nathan Vandergunst, of Acid, zijn straf nadat hij de namen en gezichten van (ex-)Reuzegommers bekendmaakte in een video. Als hij veroordeeld wordt, hangt hem mogelijk een celstraf en een boete boven het hoofd. Vandergunst klaagt aan dat zijn straf mogelijk zwaarder gaat zijn dan die van de Reuzegom-leden. Maar is dat wel zo? En kan je die

Lees meer »

Heeft Real Madrid Kylian Mbappé wel nodig?

Zeven jaar na het eerste liefdesaanzoek van Real Madrid, zou Kylian Mbappé door de knieën zijn gegaan. De 25-jarige Fransman heeft een contract van vijf jaar getekend in Spanje, schrijft de sportkrant Marca. Maar komt zijn komst te laat?

Lees meer »

Politie onderschept twintiger uit Avelgem met meer dan 300 xtc-pillen en ruim 4.000 euro cash in huis

Een interventieploeg van Mira merkte op zaterdag 10 februari een verdacht voertuig op in Zwevegem. Toen ze de bestuurder van de auto wilden controleren, probeerde de man te vluchten. Na een korte achtervolging kon de auto alsnog worden onderschept.
The post Politie onderschept twintiger uit Avelgem met meer dan 300 xtc-pillen en ruim 4.000 euro cash in huis appeared first

Lees meer »

Zeker 15 doden na instorten illegale goudmijn in Venezuela

Door het instorten van een illegale goudmijn in Venezuela zijn dinsdag minstens vijftien mensen om het leven gekomen, zo maakte president Nicolás Maduro woensdag (lokale tijd) bekend. In een afgelegen gebied van de Amazone werden talrijke gouddelvers bedolven. Nog eens elf mensen raakten gewond.

Lees meer »

LIVE. Wordt Acid veroordeeld voor ‘exposen’ van Reuzegommers?

Nathan Vandergunst (24), beter bekend onder zijn Youtube-alias Acid, krijgt donderdagvoormiddag te horen of hij veroordeeld wordt voor het ‘exposen’ van de namen van vier Reuzegommers. In theorie riskeert hij een celstraf van maximaal twee jaar, een boete van 80.000 euro en een schadevergoeding van 200.000 euro. Volg alles hier live.

Lees meer »