Krantenkoppen

Hoe de “snow salt chococinno” van actrice Reese Witherspoon veel reactie losweekte: is sneeuw eten een goed idee?

Sneeuw eten? In principe kan het, maar wel onder bepaalde voorwaarden – en in Vlaanderen lijken die toch veeleer schaars. Dat hebben we geleerd na een filmpje van actrice Reese Witherspoon, die sneeuw gebruikte als ingrediënt voor een lekker drankje.

Meer krantenkoppen in België

“Die zullen geen voedsel opbrengen”: Golf Ter GROEN begraaft symbolisch golfsticks uit protest tegen uitbreiding Hille

De landbouwsector slaakte heel wat noodkreten tijdens de recente tumultueuze weken. Voor Groen is het terugschroeven van een aantal milieumaatregelen en van de noodzakelijke verduurzaming van de landbouwsector op Europees en Vlaams niveau echter een signaal in de verkeerde richting. In hun protestactie tegen de uitbreiding van Koksijde Golf Ter Hille deed Groen een oproep om in eerste instantie agrarische

Lees meer »

Warmte houtkachel slaat over op vals plafond: heel wat rook in woning in Oostduinkerke

De brandweer moest donderdagmiddag om 15.25 uur uitrukken voor een woningbrand in de Koksijdesteenweg in Oostduinkerke. De warmte van een houtkachel sloeg over in het vals plafond, dat deels uitgebroken moest worden. In de woning is er brand- en waterschade.
The post Warmte houtkachel slaat over op vals plafond: heel wat rook in woning in Oostduinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Er is telepathie tussen De Bruyne en Haaland, ze zijn wereldklasse”: zelfs Roy Keane spaart lof niet na vier assists KDB

Zo simpel gaat het allemaal. Slechts twaalf keer heeft Kevin De Bruyne (32) dit seizoen op een voetbalveld gestaan, maar ondertussen zit hij wel in de dubbele cijfers. Met maatje Erling Haaland speelde KDB alles kapot in de FA Cup-confrontatie met Luton Town: vijf goals voor de ene, vier aangevers voor de andere. Machines. Guardiola: “De connectie tussen Erling en

Lees meer »

Familie De Sloover deelt passie voor judo

Judo zit bij Sibren (17) en Nils (16) in het bloed en dat heeft alles te maken met papa Kevin De Sloover (45) die 35 jaar geleden als kleine jongen mee aan de wieg stond van judoclub Kodokan. Nu Sibren met succes een opleiding tot initiator kon afwerken, lijkt de judotoekomst verzekerd in Wingene.
The post Familie De Sloover deelt

Lees meer »

Union-verdediger Christian Burgess jent de fans van Club Brugge met foto van betogende boeren op sociale media

Christian Burgess, de Engelse verdediger van Union, provoceert de supporters van Club Brugge, in de aanloop van het bekertreffen woensdagavond: op de sociale media post hij een foto van landbouwtractoren in Brussel, met de smalende woorden: “Brugge-fans arrived early in Brussels…”
The post Union-verdediger Christian Burgess jent de fans van Club Brugge met foto van betogende boeren op sociale media

Lees meer »

Wall Street: to infinity and Beyond Meat

22:05 De New Yorkse beurzen kleurden rood. Beyond Meat kreeg een stroomstoot na een strategiewijziging, maar analisten lijken sceptisch. EBay klom na een beter dan verwacht kwartaalrapport. Alphabet zakte n…

Lees meer »