Krantenkoppen

“Hoe je te schminken als je echtgenoot je slaat”: boodschap van make-upwinkel komt aan

Een Kazachse vrouw gaat de wereld rond met ‘tips’ om sporen van huiselijk geweld te verbergen met make-up. “Hoe je te schminken als je echtgenoot je slaat”, klinkt het in de confronterende video van de eigenares van make-upwinkel Moodmart.kz. “Gebruik zeker geen zuren, er is al genoeg vergif in ons leven.”

Meer krantenkoppen in België

Patrick Lefevere over vrouwenwielrennen, het OCMW en een bod van één miljoen voor Vollering: “Het gaat te snel”

September 2021 zei Patrick Lefevere, gevraagd naar zijn plannen voor een vrouwenploeg in het wielrennen: “Ik ben het OCMW niet”. Februari 2024 is Lefevere general manager van AG Insurance-Soudal Team. Hij heeft in het vrouwenwielrennen een WorldTour team en twee opleidingsteams. En hij vraagt zich af hoe het hoofd moet bieden aan het grote geld uit het Midden-Oosten, waar hard

Lees meer »

In verschillende Russische steden worden bloemen neergelegd, autoriteiten houden alles scherp in de gaten

In verschillende Russische steden duiken bloemen, kaarsen en foto’s van Poetin-criticus Aleksej Navalny (47) op aan monumenten die symbool staan voor politieke repressie. Dat is onder meer het geval in Moskou, Sint-Petersburg, Novgorod, Tomsk en Novosibirsk. De autoriteiten houden alles nauwlettend in de gaten en hebben al zeker twee arrestaties verricht. Het parket van Moskou waarschuwt dat massabijeenkomsten verboden zijn.

Lees meer »

TERUGLEZEN. Israël denkt dat Hamas gijzelaars verbergt in Nasserziekenhuis – “Minstens acht burgers gedood in Libanon bij vergeldingsactie Israël”

Israëlische aanvallen op doelen in buurland Libanon hebben het leven gekost aan zeker acht burgers. Dat meldt de Britse omroep ‘BBC’. Persagentschap ‘Reuters’ houdt het op elf burgerdoden. De beschietingen waren een vergeldingsactie voor de dood van een militair. De belegering van het Nasserziekenhuis in de Gazastrook is volgens een Israëlische legerwoordvoerder bedoeld om gijzelaars op te sporen die door

Lees meer »

Voormalig FBI-informant vervolgd voor leugens over zoon van president Biden

In de VS wordt de voormalige FBI-informant Alexander Smirnov vervolgd voor het verspreiden van leugens over president Joe Biden en zijn zoon Hunter. Smirnov zou gelogen hebben over de zakelijke belangen van de Bidens met een Oekraïens energiebedrijf. De vervolging is goed nieuws voor de Bidens, al lopen er wel nog een aantal andere strafzaken tegen Hunter Biden.

Lees meer »

“De gebreken stapelen zich op”: Izegem maakt werk van nieuw zwembadcomplex op Krekel-Zuid

Krijgt Izegem op termijn een nieuw binnenzwembad met meer baantjes en komt er een ecologische zwemvijver in plaats van een traditioneel openluchtzwembad? Het zijn slechts enkele mogelijkheden die uit talrijke bevragingen gekomen zijn. Ook de sporthallen krijgen op termijn een nieuwbouw. Het is nu aan de ontwerper om daar een keuze uit te maken en te toetsen aan de haalbaarheid.

Lees meer »

TUI-klanten kunnen ook met Ryanair-vlucht op vakantie gaan

Klanten van reisorganisator TUI kunnen hun vakantieverblijf nu ook combineren met vluchten met de Ierse lowcostmaatschappij Ryanair. Daarover hebben beide bedrijven een akkoord ondertekend, zo hebben ze donderdag aangekondigd.
The post TUI-klanten kunnen ook met Ryanair-vlucht op vakantie gaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Apple riskeert Europese boete van een half miljard euro door klachten van Spotify

Het Amerikaanse techbedrijf Apple riskeert een boete van 500 miljoen euro van de Europese Unie. Dat schrijft de Britse zakenkrant ‘Financial Times’ op basis van ingewijden. In 2019 startte de Europese Commissie een onderzoek naar aanleiding van klachten van rivaliserende muziekdiensten, waaronder Spotify, die vinden dat Apple de concurrenten belet en de eigen diensten bevoordeelt. De boete wordt naar verwachting

Lees meer »