Krantenkoppen

‘Home Alone’-acteur Devin Ratray in kritieke toestand opgenomen, misbruikzaak uitgesteld

‘Home Alone’-acteur Devin Ratray (47), die momenteel beschuldigd wordt van zowel huiselijk geweld als seksueel misbruik, is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Als gevolg werd de misbruikzaak van de 47-jarige acteur noodgedwongen uitgesteld.

Meer krantenkoppen in België

Kennedy (19) verloor haar been bij autocrash: “Ik belandde op een elektriciteitskabel die mijn slagader afknelde”

Ze mag haar linkerbeen dan kwijt zijn, toch moet de 19-jarige Kennedy Littledike uit Idaho in de VS een goede engelbewaarder hebben gehad toen ze twee jaar geleden crashte met haar wagen. Want na het ongeval werd ze niet alleen uit de auto gekatapulteerd, ze hing vervolgens een uur lang vast aan een elektriciteitskabel, 9 meter boven de grond.

Lees meer »

“Dit is een kwalijke trend aan het worden”: broers voor rechter na “hallucinante” vechtpartij in Ieperse uitgaansbuurt

Twee stukgeslagen tanden en zeven hechtingen op het hoofd. Dat houdt een Ieperling over aan een vechtpartij in de Ieperse uitgaansbuurt. Twee broers gingen hem te lijf met glazen en flessen. “Dit kon erger afgelopen zijn”, waarschuwt de procureur die een celstraf vordert.
The post “Dit is een kwalijke trend aan het worden”: broers voor rechter na “hallucinante” vechtpartij in

Lees meer »

“Poetin doet er alles aan om ons op de proef te stellen”: Duitse minister van Defensie noemt dood van Navalny “duidelijke provocatie”

“Vladimir Poetin heeft gisteren nog maar eens duidelijk gemaakt dat hij ons kan provoceren. Hij doet er alles aan om ons op de proef te stellen. We hebben geen andere keuze dan die uitdaging aan te gaan.” Zo reageert de Duitse minister van Defensie op de plotse dood van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny.

Lees meer »

Leive Vloms en Half Oogst verdwijnen uit Leuvense festivalzomer: “Met duidelijke formule mikken op 150.000 bezoekers”

Het schlagerfestival Leive Vloms en het afsluitende Half Oogstweekend verdwijnen uit de Leuvense zomerprogrammatie. In de plaats komen vijf vrijdagen Beleuvenissen, van 12 juli tot en met 9 augustus, met optredens op verschillende pleinen in de stad. Er zal dus een festivaldag minder zijn dan vorig jaar, maar toch hoopt de stad om meer bezoekers naar Leuven te lokken.

Lees meer »

KIJK. 16-jarige Ramy zet juryleden versteld in ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zo’n stem op die leeftijd is zot”

Op zijn 16e staat Ramy niet alleen voor het eerst op een podium, maar zingt hij ook voor het eerst voor een publiek én voor zijn eigen familie in ‘The Voice van Vlaanderen’. Al in de eerste seconden van zijn auditie weet hij juryleden Mathieu Terryn en Jan Paternoster te imponeren. “Het is verbazingwekkend dat je op zo’n jonge leeftijd

Lees meer »

▶ Jan Bakelants bij wielerpodcast ‘Wuyts & Vlaeminck’: “Als Kopecky wil, is ze samen met Vollering topfavoriete voor de Tour”

In de tweede aflevering van ‘Wuyts & Vlaeminck’ blikken host Stijn Vlaeminck, wieleranalist Michel Wuyts en Jan Bakelants terug op de voorbije succesvolle week voor de Belgen. Er wordt uitgebreid nagepraat over de sterke prestaties van Remco Evenepoel en Wout van Aert. Maar ook het ijzersterke seizoensbegin van Lotte Kopecky is hen niet ontgaan.

Lees meer »

Zulte Waregem recht de rug met zege op Club NXT

Zulte Waregem heeft vrijdagavond op de 22e speeldag in de Challenger Pro League, na twee nederlagen op een rij, nog eens kunnen winnen. Essevee ging met 1-3 winnen bij Club NXT.
The post Zulte Waregem recht de rug met zege op Club NXT appeared first on KW.be.

Lees meer »

Doelman Jonas Timperman trekt naar Jong Helkijn: “Club kwam met het mooiste voorstel”

Doelman Jonas Timperman van KVK Avelgem B trekt na dit seizoen naar Jong Helkijn. De 21-jarige Vichtenaar kijkt alvast uit naar zijn nieuwe avontuur. “Ik kom hier in een warme club terecht. De taalbarrière zal ik ook wel overwinnen”, klinkt het vol zelfvertrouwen.
The post Doelman Jonas Timperman trekt naar Jong Helkijn: “Club kwam met het mooiste voorstel” appeared first

Lees meer »