Krantenkoppen

Huis van Pat (70) wordt overgenomen door schimmel en ratten, buren komen met hartverwarmend initiatief

De Britse Pat (70) moest eind december haar huis verlaten nadat ratten er hun thuis hadden gevonden. Het huis werd volledig overgenomen door schimmel dat op muren en zelfs in het bed terug was te vinden. Maar dat was buiten de buren van Pat gerekend. Ze zamelden zo’n 140.000 euro in en knapten het huis helemaal op.

Meer krantenkoppen in België

“Bij regen is de wijk een heuse modderpoel”: bewoners Theofiel Godtschalckwijk stellen Woon- en Zorgbedrijf Wervik in gebreke

Gezien de planning van wegenwerken in de Theofiel Godtschalckwijk, die pas vanaf halfweg augustus worden hervat, stelt bewoner David Verbeke opdrachtgever Woon- en Zorgbedrijf Wervik officieel in gebreke. “Er wordt niet de minste moeite gedaan om een redelijke toegang tot de wijk te verschaffen”, aldus David. “De wijk is zo goed als ontoegankelijk geworden voor gemotoriseerde voertuigen. Zelfs als voetganger

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Russische aanvallen nemen toe aan oost- en zuidfront – Zelensky noemt situatie “uiterst moeilijk”

De Russische aanvallen aan het oostelijk en zuidelijk front in Oekraïne zijn fel toegenomen. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky geeft toe dat zijn leger zich geconfronteerd ziet met een “extreem moeilijke” situatie aan het front. En volgens zijn Russische evenknie Vladimir Poetin is de oorlog in Oekraïne een “zaak van leven en dood”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

‘Friends’-fans geschokt omdat Matthew Perry vergeten wordt bij herdenking BAFTA’s: “Dit is zeer triest”

Matthew Perry, die vorig jaar op 54-jarige leeftijd overleed, werd zondagavond niet herdacht tijdens de British Academy of Film and Television Awards (BAFTA’s). En daar zijn de fans van ‘Friends’ niet over te spreken. “Dit kan echt niet”, klinkt het streng op sociale media. Intussen heeft de organisatie gereageerd op de massale kritiek: “Hij zal herdacht worden tijdens de tv

Lees meer »

Lokt veilingsite Reizendeals mensen bewust in de val? Ook onze experte laat zich vangen: “Heb ik nu toch voor 2 geboekt?”

In de hoop een goedkopere reis te vinden, proberen heel wat Vlamingen hun slag te slaan op een veilingssite. Maar achteraf botsen ze al snel op meerdere onverwachte kosten. Zo stelde ook onze consumentenexperte Safia Yachou vast, die via Reizendeals.nl een stedentrip van ‘maar 99 euro’ kocht. “Ik voel me in de val gelokt, achteraf blijven er maar extra kosten

Lees meer »

De verhalen van Lieve en Ruth moeten ons inspireren: “Deuredoen, dat is wat zij dag en nacht doen”

Ze is authentiek, West-Vlaams en haar bedrijf verwerkt elk jaar voor een biljard euro aan financiële transacties. “Dat is een 1 en 15 nulletjes”, zo leren we in het interview dat Lieve Mostrey aan KW gaf.
The post De verhalen van Lieve en Ruth moeten ons inspireren: “Deuredoen, dat is wat zij dag en nacht doen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijf generaties op een rij: van Henriette tot Mynthe

Mynthe Hooreweghe, het dochtertje van Tahira Vannevel en Mike Hooreweghe uit Maldegem, zorgde op 20 september voor een uniek vijfgeslacht. Op de foto herkennen we de vijf dames met marein Henriette De Cock (88, Brugge), mamie Carine Tanghe (66, Brugge), moeke Stefanie Rosseel (46, Maldegem), mama Tahira Vannevel (22, Maldegem) en Mynthe Hooreweghe (°20 september
The post Vijf generaties op

Lees meer »