Krantenkoppen

“Iedereen moet een tweede kans krijgen”: Antwerp steunt Marc Overmars in beroep tegen wereldwijde schorsing

Marc Overmars (50) vecht zijn wereldwijde schorsing aan. De technisch directeur van Antwerp tekent beroep aan tegen de uitspraak van wereldvoetbalbond FIFA, dat bevestigt zijn woordvoerder aan onze redactie. Die nam de eenjarige schorsing van Overmars over die in Nederland werd uitgesproken nadat Overmars zich grensoverschrijdend gedroeg in zijn periode bij Ajax. Antwerp blijft intussen achter Overmars staan.

Meer krantenkoppen in België

Dan toch! Mischa Barton bevestigt dat ze relatie had met ‘The O.C.’-collega: “De producers waren erg bezorgd om ons leeftijdsverschil”

De geruchten hadden het bij het rechte eind. ‘The O.C.’-sterren Mischa Barton (38) en Ben McKenzie (45) hadden een relatie in de beginjaren van de populaire serie. De actrice hield destijds altijd vol dat zij en Ben niet meer dan goede vrienden waren, maar klapt nu uit de biecht in de podcast ‘Call Her Daddy’.

Lees meer »

“Jullie input is belangrijk voor ons seniorenbeleidsplan”: Seniorengroep Oostduinkerke-Wulpen bestaat 65 jaar

In de Kokpit van het gemeentehuis van Koksijde zette het lokaal bestuur de Koninklijke Seniorengroep Oostduinkerke-Wulpen (S.O.W.) officieel in de bloemetjes. De vereniging mag dit jaar maar liefst 65 verjaardagskaarsjes uitblazen.
The post “Jullie input is belangrijk voor ons seniorenbeleidsplan”: Seniorengroep Oostduinkerke-Wulpen bestaat 65 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leden van gloednieuwe Stadslijst Menen verzamelen in Lauwe: “Mensen zijn politieke spelletjes beu”

In Lauwe verzamelden de leden van de gloednieuwe Stadslijst voor het eerst. De politieke strekking, die het bestuur vooral erg zakelijk wil aanpakken, is klaar voor een deelname aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. “De mensen zijn de politieke spelletjes beu.”
The post Leden van gloednieuwe Stadslijst Menen verzamelen in Lauwe: “Mensen zijn politieke spelletjes beu” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook Evocatiecommissie weerlegt klacht Club Brugge na afgekeurd doelpunt tegen KV Mechelen

De Evocatiecommissie van de Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft donderdag de klacht van Club Brugge afgewezen. Blauw-zwart wilde zijn partij tegen KV Mechelen, waarin een doelpunt onterecht afgekeurd werd, laten herspelen. Maar net zoals de Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal (DRP) eerder al besloot, ziet de Evocatiecommissie daar geen reden toe.
The post Ook Evocatiecommissie weerlegt klacht Club Brugge na afgekeurd

Lees meer »

BuSO-school in Kortrijk schrapt lessen na dreiging schietincident

De Lage Kouter, een school voor buitengewoon secundair onderwijs in Kortrijk, sluit morgen, vrijdag, de deuren nadat ze een bericht heeft ontvangen waarin gedreigd wordt met een schietincident.
The post BuSO-school in Kortrijk schrapt lessen na dreiging schietincident appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Biden verspreekt zich weer bij ontmoeting weduwe Navalny ‘Yulia’: “Yolanda blijft vechten”

Een week na de dood van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny reizen zijn vrouw Yulia Navalnaya en dochter Dasha naar de Amerikaanse staat Californië. Daar gaan ze in gesprek met president Joe Biden. “Het was een eer om hen te ontmoeten, zij zetten zijn werk voort”, laat Biden achteraf weten aan de pers. Maar wanneer hij Yulia bij naam noemt,

Lees meer »

Eerst wel, dan niet, en nu dan toch schurft vastgesteld in Leuvense crèche

In de kinderopvang De Girafant in Leuven is eind januari een geval van schurft vastgesteld. Onlangs werd een tweede geval ontdekt. Hoewel eerst werd vermoed dat de tweede besmetting geen schurft was, blijkt dat nu wel zo. Dat heeft Zorg Leuven, de groep waartoe de crèche behoort, bekendgemaakt. Extra maatregelen zijn evenwel niet nodig, omdat er al ruim een week

Lees meer »

Erocinema Kortrijk in de Papenstraat staat te koop

Wie de Papenstraat inrijdt vanaf de Rijselsestraat ziet voor zich een imposante witte woning verschijnen. Je moest het weten – of je was er klant – maar achter de muren school tot voor kort een erotische cinema met sporadisch een pikant feestje. Die tijden zijn voorbij. Het pand gelegen tussen het stadhuis en de Leie staat sinds enkele weken te

Lees meer »

Russische troepen verzamelen voor felicitaties generaal, maar worden aangevallen door Oekraïense raketten: “Verbaasd dat men na 2 jaar niet slimmer is”

Minstens 60 Russische soldaten zijn gedood bij een dubbele raketaanval in het bezette Oost-Oekraïne. De troepen hadden zich verzameld in de regio van Donetsk voor de komst van twee commandanten. Dat melden Duitse media en BBC. Een tactische locatie om de commandanten te ontvangen, was dat duidelijk niet.

Lees meer »

Vrouw van 53 en man van 21 aangehouden voor moord op Firdaous (11)

De vrouw van 53 en de man van 21 die dinsdag werden opgepakt voor de aanslag in Merksem die het leven kostte aan de elfjarige Firdaous, zijn aangehouden voor moord en drievoudige moordpoging. De moeder van het overleden meisje noemt hun arrestatie in een open brief “een sprankje hoop te midden van mijn diepe verdriet”.

Lees meer »

De David is weer lentefris: wereldbefaamde standbeeld van Michelangelo krijgt delicate schoonheidsbehandeling

Grote werkzaamheden aan de Galleria dell’Accademia in Firenze. De David, het wereldbefaamde standbeeld van Michelangelo, krijgt een delicate schoonheidsbehandeling. Het gaat om een routine-poetsbeurt die om de twee maanden wordt uitgevoerd. Er komt een stofzuiger en delicate borstel aan te pas om de marmeren perfectie van David van kop tot teen lentefris te maken. Het beeld werd gemaakt door Michelangelo

Lees meer »