Krantenkoppen

#iedereenwestvlaming

Opmerkelijke vaststelling: nieuwe auto’s worden blijkbaar alsmaar breder!

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.

The post #iedereenwestvlaming is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. Israël zet harde deadline: aanval op Rafah start als gijzelaars niet vrij zijn voor ramadan

Hamas dreigt ermee om uit de gesprekken over een mogelijk staakt-het-vuren te stappen als er niet snel bijkomende hulp geleverd wordt aan de Gazastrook. Duizenden Israëli’s hebben betoogd tegen het beleid van premier Benjamin Netanyahu. Intussen is het Nasser-ziekenhuis in de zuidelijke stad Khan Younis, het tweede grootste ziekenhuis van Gaza, “volledig buiten werking”. Dat meldt het gezondheidsministerie van Gaza.

Lees meer »

KIJK. Opnieuw vogel voor de kat: Russen staan voor tweede dag op rij op open plek, voor tweede dag op rij weet drone hen te vinden

Oekraïne heeft opnieuw twee artillerieaanvallen op Russische troepen uitgevoerd. De russische soldaten verzamelden zich op een open plek in het Oleshky Sands National Nature Park om een dorp in Cherson aan te vallen. Op dronebeelden is te zien hoe ze vervolgens worden opgeblazen door een nauwkeurige aanval. Dat gebeurt slechts een dag nadat 65 Russische militairen in één klap gedood

Lees meer »

Jeroen Demeersseman en Shalane Vandemaele nemen twee Delhaizes in Kortrijk over

Alle winkels van Delhaize hebben ondernemers gevonden voor haar zelfstandige overnames, waaronder de twee Kortrijkse vestigingen. Delhaize Sint-Rochus en Noord komen in eigen beheer van Jeroen Demeersseman (35) en Shalane Vandemaele (35). “We willen een winkel zijn voor de Kortrijkzaan, met meer lokale producten in het gamma.”
The post Jeroen Demeersseman en Shalane Vandemaele nemen twee Delhaizes in Kortrijk over

Lees meer »

Toeristen kunnen ogen niet geloven wanneer ze plots omsingeld zijn door honderden haaien: “Val er niet in, ik spring je niet achterna”

Enkele vrienden genoten van een nachtelijk boottochtje voor de kust van Key West, een badplaats in de Amerikaanse staat Florida. Maar de uitgelaten sfeer aan boord sloeg plots om in ongeloof en lichte paniek toen ze merkten dat het plots krioelde van de haaien, die wellicht gelokt werden door een vissersboot die in de buurt ronddobberde. “Val er niet in”,

Lees meer »

Reismarkt in de Brugse stadshallen: “Reizigers informeren reizigers”

Op zondag 25 februari van 10 tot 18 uur veranderen de Stadshallen in Brugge in een paradijs voor de alternatieve reiziger. Voor de 36e keer organiseert Wegwijzer deze Reismarkt, waar ervaren reizigers reizigers informeren.
The post Reismarkt in de Brugse stadshallen: “Reizigers informeren reizigers” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ongeveer 1 op de 4 bij VDAB ingeschreven Oekraïners is aan de slag

Van de 14.779 Oekraïense vluchtelingen die zijn ingeschreven bij de VDAB, is 27 procent aan het werk. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister van Economie en Werk Jo Brouns (CD&V) op een parlementaire vraag van Vlaams Parlementslid Maaike De Vreese (N-VA). Zij vindt dat cijfer te laag en wil dat er extra maatregelen genomen worden.

Lees meer »

“Het is moneytime: het belang van deze Super Sunday kan onmogelijk overschat worden”

Hoogdag zondag voor de voetballiefhebber met Club Brugge-Anderlecht en AA Gent-Antwerp. Twee topaffiches op zondag… Super Sunday zoals dat heet. Soms een tot vervelens toe gebruikte term, maar deze keer terecht, aldus onze chef voetbal Niels Poissonnier. Want de belangen zijn groot. “Anderlecht, Club Brugge, Gent of Antwerp, minstens twee van hen zullen dé verliezers van deze speeldag zijn. Waarbij

Lees meer »