Krantenkoppen

Immoweb neemt concurrent Realo over

11:35 Immoweb, de grootste vastgoedwebsite van het land, neemt zijn sectorgenoot Realo over.

Meer krantenkoppen in België

Vader van Sanda Dia en Acid hebben vandaag voor het eerst contact: “Zeer dankbaar voor het genomen initiatief”

“We zijn Acid zeer dankbaar”, dat zegt Ousmane Dia, de vader van Sanda Dia en oprichter van de Sanda Dia Foundation. Vandaag krijgt youtuber Nathan – Acid – Vandergunst (24) de kans om voor het eerst met Ousmane Dia te spreken, nadat Acid veroordeeld werd en de belofte maakte om een deel van zijn crowdfunding te schenken aan de vzw.

Lees meer »

“Vrouwen zijn heel grote oorzaak geweest”: ex-topvoetballer Royston Drenthe vertelt aan Goedele Liekens dat zijn fortuin op is

In 2007 maakte hij voor 15 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Real Madrid en verdiende hij er 1,6 miljoen euro, maar nu moet hij “hard werken voor zijn geld in de zorgsector”. In het PowNed-programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’, recent uitgezonden op BNNVARA, vertelt het gewezen Nederlandse supertalent Royston Drenthe (38) openhartig over zijn carrière en

Lees meer »

Samenwonend, getrouwd en zelfs een verhuis naar Spanje: welke koppels uit ‘Hotel Romantiek’ zijn nog steeds samen?

In het recentste seizoen ontstond er geen enkel koppel, maar dat is hoogst uitzonderlijk. In ‘Hotel Romantiek’ spat de liefde doorgaans van het scherm. Maar wat na de opnames? Hoe vergaat het de koppels nu? Na vijf seizoenen contacteerden wij alle paren die de liefde vonden dankzij het programma. Wie is nog samen en wie moet toch alleen verder? “We

Lees meer »

Vrees voor cholera-uitbraak op Noors cruiseschip in Indische Oceaan

Meer dan 3.000 opvarenden zitten vast op een cruiseschip voor de kust van het Oost-Afrikaanse eiland Mauritius, nadat aan boord verschillende passagiers te maken kregen met maag-darmklachten. Vanwege de zieke passagiers weigeren de autoriteiten van Mauritius de Norwegian Dawn te laten aanmeren in de haven van Port Louis. Er wordt gevreesd voor een cholera-uitbraak aan boord, nu zuidelijk Afrika kampt

Lees meer »

Tot vier jaar cel voor inbrekersbende die bedrijven plunderde op kasteeldomein in Oostkamp

Negen Roemenen zijn voor de Brugse rechtbank schuldig bevonden aan liefst 22 inbraken en elf pogingen daartoe. De bende viseerde vooral bedrijven, maar sloeg ook toe in een militaire kazerne. De daders gingen heel professioneel te werk. De kopstukken kregen vier jaar effectieve celstraf.
The post Tot vier jaar cel voor inbrekersbende die bedrijven plunderde op kasteeldomein in Oostkamp appeared

Lees meer »

Vermoeid, emotioneel, maar nog steeds meester van zijn eigen communicatie: wij observeerden president Zelensky op herdenking van 2 jaar oorlog

Hij zag er vermoeid uit en bij momenten had hij tranen in de ogen, maar tijdens het bezoek van onze premier en commissievoorzitter Ursula Von der Leyen bleef de Oekraïense president Volodymyr Zelensky altijd alert, strategisch en meester van zijn eigen communicatie, zo zag onze meereizende journalist. Een onpraktische, maar symbolisch en fotogenieke locatie speelde de hoofdrol in de nieuwe

Lees meer »

LIVEBLOG SAMYN. Boekt De Lie eerste zege van het seizoen in Dour?

Na de Vlaamse openingsklassieker afgelopen weekend staat vandaag de Waalse GP Le Samyn, op het programma. Tevens ook de eerste wedstrijd van de Lotto Cycling Cup. Na zijn sterke passage in de Omloop is Arnaud De Lie (21) de topfavoriet. De wielrenner van Lotto Dstny zegt zelf veel vertrouwen opgedaan te hebben afgelopen zaterdag. “Ik kijk met vertrouwen uit naar

Lees meer »

Eurocommissaris Breton: “We moeten overschakelen op een oorlogseconomie”

De Europese Commissie komt volgende week met een plan om de wapenproductie op te voeren én te versnellen. “We mogen het risico op oorlog niet overdrijven, maar we moeten ons er wel op voorbereiden”, zei Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. Volgens eurocommissaris Thierry Breton is er 100 miljard euro aan investeringen nodig.

Lees meer »

“Nog geen twee weken later was het al prijs”: Sean Dhondt en vriendin Maithé dolgelukkig met eerste zwangerschap

“We leven al 14 weken op een roze wolk.” Sean Dhondt (40) en Maithé Rivera (25) zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. In dit exclusieve interview vertelt een euforische Sean hoe hij en Maithé de zwangerschap ontdekten, hoe ze zich als ouders in spe voorbereiden op de komst van het kleine Dhondtje en ook de handen vol hebben

Lees meer »

Kunstcollectie Luc Martens onder de hamer om schuldenberg af te lossen

In de hoop een deel van zijn schulden te kunnen afbetalen, wordt zaterdag een groot aantal kunstwerken uit de rijke collectie van oud-minister Luc Martens (71) openbaar verkocht. Het gaat om schilderijen en beelden van gerenommeerde kunstenaars.
The post Kunstcollectie Luc Martens onder de hamer om schuldenberg af te lossen appeared first on KW.be.

Lees meer »

De kinderen van Staf Coppens zijn zeer straf bezig: “Hun prestaties haalden zelfs de Zweedse kranten”

‘Stafkes Straffe Kost’ krijgt een nieuwe betekenis. Op het Zweedse kampioenschap kunstschaatsen veroverde Nora (14), dochter van Staf Coppens (43), zopas de bronzen medaille. Zoon Beau (16) stond vorig jaar al op dat podium. Worden de twee straks een internationaal succes? Drievoudig Olympiër Kevin Van Der Perren fileert hun prestaties en legt uit wat daarvoor nodig is. “Het mentale aspect

Lees meer »