Krantenkoppen

IN BEELD – Op de rode loper van ‘Gaston & Leo’ in Theater Elckerlyc

Peter Bulckaen, David Cantens, Marleen Merckx, Roel Vanderstukken, Veronique Decock, Juan Gerlo, Ray Verhaeghe, Jan Vandenbosch, Johan Terryn, Leen Dendievel, Danni Heylen, Wim Stevens, Lucas Vandeneynde, Herman Verbruggen, Peter Vandevelde, Danny Verbiest, Walter Baele, Martine Prenen, Andrea Croonenberghs, Marianne Devriese, Merho, Bob De Moor, Ludo Hoogmartens, Mieke Bouve, Camillia Blereau, Bert Cosemans, Nele Goossens, Anke Helsen, Dirk Lavryssen, Jeroen Maes, Marilou Mermans, Luc Verhoeven, Sam Verhoeven, Djinny Beels….

Heel veel bekende Vlamingen waren present op de première van ‘Gaston & Leo’ in Theater Elckerlyc. Geniet van onze fotomap! (PADI – foto’s Tom)

‘Gaston & Leo – de hommagemusical’ speelt nog tot en met zondag 25 februari in Theater Elckerlyc in Antwerpen en trekt dan op 1, 2 en 3 maart door naar Capitole Gent. Tickets voor deze voorstellingen zijn beschikbaar via http://www.backstage-producties.be/.

The post IN BEELD – Op de rode loper van ‘Gaston & Leo’ in Theater Elckerlyc is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Horner vrijgesproken van seksueel grensoverschrijdend gedrag en blijft teambaas van F1-wereldkampioen Verstappen

Red Bull-teambaas Christian Horner (50) is vrijgesproken van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat heeft de renstal via een statement bekendgemaakt. De teambaas van Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen ontkende de afgelopen weken in alle talen en een rapport van 150 pagina’s geeft hem nu gelijk. Dat betekent ook dat hij aan het roer blijft van Red Bull.

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Etienne en Josephine

Op 15 februari 1974 huwden Etienne Vankeirsbilck (76) en Josephine Bekaert (74) in Langemark. Nu werd hun gouden jubileum gevierd. Etienne werd geboren in Markegem en groeide op in Lichtervelde. Na zijn studies nam hij deel aan een toelatingsexamen bij de dienst Financiën en begon zijn beroepsloopbaan bij de BTW-dienst in Torhout. Na een bevordering
The post Gouden huwelijksgeluk voor

Lees meer »

Vlaams landbouwakkoord staat provinciale bebossingsplannen niet in de weg

Er zullen geen nieuwe bomen sneuvelen in onze provincie als gevolg van het bereikte landbouwakkoord van 16 februari. Daarmee stelt gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe provincieraadslid Simon Bekaert (Vooruit) gerust, die de vraag op tafel legde tijdens de provincieraad.
The post Vlaams landbouwakkoord staat provinciale bebossingsplannen niet in de weg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opvangcentrum voor Oekraïense vrouwen en kinderen in Peer verhuist: oude VDAB-gebouwen worden school

De Oekraïense vluchtelingen die in Peer opgevangen worden, verhuizen in september. Sinds maart 2022 was er een opvanglocatie opgestart in de voormalige VDAB-gebouwen in de Noordervest. Die gebouwen krijgen een nieuwe functie als secundaire school. De vluchtelingen, vooral vrouwen en kinderen, zullen ondergebracht worden in een tiental containerwoningen in Bovenmeel.

Lees meer »

Bezoekers dienstencentrum Van Schoonbeke kiezen nieuwe wijnkaart

In Antwerpen konden klanten van dienstencentrum Van Schoonbeke vandaag kiezen welke nieuw wijnen er op de kaart zullen komen. Samen met woonzorgcentrum Lozanehof werd er een wijnproeverij georganiseerd. Twee sommeliers kwamen de wijnen voorstellen en degusteren. De bezoekers en bewoners kozen er de beste uit.

Lees meer »

170 miljoen vierkante kilometer: Egypte plant reusachtige toeristische trekpleister aan Middellandse Zee

Egypte is van plan om een reusachtige toeristische trekpleister uit de grond te stampen aan de Middellandse Zee. Dat heeft de Egyptische premier Moustafa Madbouly vrijdag aangekondigd. De plannen hebben betrekking op een oppervlakte van 170 miljoen vierkante kilometer, met plaats voor hotels, woningen, sport- en commerciële centra. Daarnaast zal er ook een luchthaven worden gebouwd.

Lees meer »

Oorlogsprojectielen vertragen vernieuwing waterleidingen Boezingestraat

De vernieuwing van de waterleidingen in de Boezingestraat loopt vertraging op nadat oorlogsprojectielen gevonden werden bij de graafwerken. De Watergroep moet nu een gespecialiseerde firma aanstellen om het risico op meer oorlogstuig onder de grond in kaart te brengen.
The post Oorlogsprojectielen vertragen vernieuwing waterleidingen Boezingestraat appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Honderden tractoren in Brussel: boeren doorbreken politieblokkades en gooien met bommetjes en vuurwerk, het regent rook en stro in de hoofdstad

Boerenorganisaties houden vandaag een nieuwe betoging in Brussel, naar aanleiding van een Europese top van de ministers van Landbouw die daar doorgaat. De boeren vragen de Europese Unie onder meer om zich terug te trekken uit de veelbesproken vrijhandelsovereenkomsten met Zuid-Amerikaanse landen. Intussen is de sfeer in de hoofdstad een beetje verhit geraakt. Protesterende boeren zijn met hun tractoren door

Lees meer »

“Vliegt Oekraïne stiekem al met F-16’s?” Of hoe komt het dat Rusland op tien dagen tijd voor miljard aan vliegtuigen verloor?

Rusland heeft op tien dagen tijd tien vliegtuigen verloren. Negen van z’n beste straaljagers en een zeldzaam radarvliegtuig. Over dat laatste zegt Moskou dat het neergehaald werd door ‘bevriend vuur’. Een eigen misser, met andere woorden. Maar zelfs als dat klopt, blijft de Oekraïense trefkracht fenomenaal. Nam het stiekem al F-16’s in gebruik, zoals sommigen opperen? Wordt Rusland roekelozer? Of

Lees meer »

Soldaat Serhiy (27) raakte zwaar verminkt toen hij op Russische antitankmijn reed: “Mijn vriendin heeft me in leven gehouden”

De Oekraïense president Zelenski heeft voor het eerst toegegeven dat al 31.000 van zijn militairen zijn gesneuveld in de oorlog met Rusland. Hoeveel gewonden er vielen wilde hij niet zeggen. Maar velen zijn voor het leven verminkt. Zoals frontsoldaat Serhiy Raylyan (27). Hij is blind en verloor beide benen door een Russische mijn. Artsen vreesden voor het ergste, maar

Lees meer »