Krantenkoppen

Inclusief een steak van 1.000 (!) dollar: Lionel Messi en co zetten de bloemetjes buiten in Miami

Living the good life. Lionel Messi (36) lijkt het uitstekend naar z’n zin te hebben in Miami. De Argentijn ging zondag met vrienden en ploegmaats Luis Suárez, Jordi Alba en Sergio Busquets de bloemetjes buiten zetten. En dat mocht wat kosten ook.

Meer krantenkoppen in België

Bakker plaatst automaat in Boezinge

Aan het benzinestation in de Diksmuidseweg in Boezinge vind je voortaan een broodautomaat. Die wordt dagelijks aangevuld met verse producten van Bakkerij Pieter-Jan uit Zonnebeke. Pieter-Jan Vanloot breidt hiermee zijn verkoopspunten voort uit in de regio. De warme bakker kan ook op verzoek andere producten aanbieden uit zijn bakkerij. (foto ZB) Foto en os ZB
The post Bakker plaatst automaat

Lees meer »

Fans blijven de draak steken met Neymar, die voor het eerst sinds oktober weer op trainingsveld staat

Gaan ze in Saoedi-Arabië eindelijk wat plezier beleven aan Neymar? De Braziliaanse superster staat voor het eerst sinds zijn kruisbandblessure weer op het trainingsveld bij Al-Hilal. Maar aan zijn fysiek is nog wat werk, als we de beelden mogen geloven. Dat ontkende hij twee weken geleden nochtans zelf in een filmpje gericht aan zijn ‘haters’: “Ik, dik? Ik denk het

Lees meer »

Heroïneverslaafde man wordt bij tiende winkeldiefstal betrapt in Veurne

Een 41-jarige man riskeert twee jaar cel voor een reeks van tien diefstallen in onder meer Kortrijk, Kuurne en Veurne. Vooral de hoeveelheid en de buit – met een waarde van ruim 18.000 euro – stuiten het parket tegen de borst.
The post Heroïneverslaafde man wordt bij tiende winkeldiefstal betrapt in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

K’s Choise, Vengaboys, Marshall Masters én Ice Mc vervolledige indrukwekkende affiche van ‘I Love The 90’s’

The children of the 90’s kunnen op zaterdag 20 april 2024 hun hartje weer ophalen in Trixxo Arena Hasselt tijdens de nieuwe editie van ‘I love the 90’s – The party’. Met Vengaboys, CB Milton en Ice Mc strikte de organisatie opnieuw enkele internationale kleppers die het podium delen met Belgische 90’s-iconen, zoals Paradisio, Def Dames Dope en het herenigde

Lees meer »

“Nu kan ik mijn huis weer mooi maken”: actrice Veerle Eyckermans krijgt 208.000 euro schadevergoeding na aanval door seriemoordenaar

Veerle Eyckermans (61) heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws dat de rechtbank in Antwerpen haar een schadevergoeding van 208.273 euro, heeft toegekend. De actrice, bekend van onder meer ‘Sara’ en ‘Postbus X’ werd in 2015 aangevallen door seriemoordenaar Renaud Hardy. Die werd in 2018 tot levenslange opsluiting veroordeeld. Eyckermans is van plan de schadevergoeding te gebruiken om haar

Lees meer »

Vrouw riskeert celstraf nadat ze eigen auto bekrast en eigen naaktfoto’s uithangt om dan ex aan te klagen

Naaktfoto’s aan de school en de bib, brieven met rattengif, een boodschap op de auto, enzovoort. Ze diende massaal klachten in voor belaging tegen een ex, maar uiteindelijk bleek een vrouw uit Izegem er zelf achter te zitten. Ze riskeert nu een voorwaardelijke straf.
The post Vrouw riskeert celstraf nadat ze eigen auto bekrast en eigen naaktfoto’s uithangt om dan

Lees meer »

Jelle Cleymans en Jef Hoogmartens onthullen eerste namen van cast musical ‘Jeanne d’Arc’: Lotte Stevens schittert in hoofdrol

Lotte Stevens (31) kruipt binnenkort in de huid van de Franse heldin Jeanne d’Arc in de gelijknamige musical van schrijversduo Jelle Cleymans (38) en Jef Hoogmartens (40). De twee twijfelden geen seconde na Lotte’s auditie, klinkt het, maar maken het hun regisseur Luc Stevens nu wel wat moeilijk. Die zal deze zomer zijn eigen dochter naar de brandstapel moeten begeleiden.

Lees meer »