Krantenkoppen

Jinnih Beels besluit ‘De expeditie: Groenland’ vervroegd te verlaten: “Ik verschiet van mezelf hoe moeilijk ik dit vind”

Jinnih Beels (47) vond het vanaf het begin van ‘De expeditie: Groenland’ al ongelooflijk moeilijk om haar dichte kring te moeten missen. Een brief van Beels’ familie – die haar ten volle steunt in het avontuur – kan de Antwerpse schepen voor Onderwijs en Jeugd dan ook niet meer van gedachten doen veranderen. “Ik ga er de brui aan geven”, verrast ze in de nieuwste aflevering.

Meer krantenkoppen in België

Vrees voor cholera-uitbraak op Noors cruiseschip in Indische Oceaan

Meer dan 3.000 opvarenden zitten vast op een cruiseschip voor de kust van het Oost-Afrikaanse eiland Mauritius, nadat aan boord verschillende passagiers te maken kregen met maag-darmklachten. Vanwege de zieke passagiers weigeren de autoriteiten van Mauritius de Norwegian Dawn te laten aanmeren in de haven van Port Louis. Er wordt gevreesd voor een cholera-uitbraak aan boord, nu zuidelijk Afrika kampt

Lees meer »

“Een haai is banger voor ons dan omgekeerd”: Marc ruilt Zwevegemse duiktank in voor duiken in Kaapverdië

Natuurliefhebber Marc Maelfait verhuist binnenkort naar Kaapverdië, een eilandengroep ten westen van Afrika, ter hoogte van Senegal. Zijn nieuwe woning staat op een klif aan zee in het vissersdorpje Janela, op het groene en ruige wandeleiland Santo Antão, mét privébaai op tweehonderd trappen. “Ik had het niet meer gedacht. Op mijn 61 stewordt mijn sluimerende droom dan toch eindelijk werkelijkheid.”
The

Lees meer »

De Fiksfabriek in La Brugeoise wordt tweedaagse

De Fiksfabriek is voor het eerst een tweedaagse. Kinderen kunnen op vrijdagnamiddag 5 april en zaterdag 6 april in en rond het voormalige fabriekspand La Brugeoise in Sint-Michiels gratis deelnemen aan creatieve workshops, uitdagende activiteiten en experimenten.
The post De Fiksfabriek in La Brugeoise wordt tweedaagse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor het eerst eindigt ‘Hotel romantiek’ zonder koppels

Een primeur in ‘Hotel romantiek’: er schiet uiteindelijk geen enkel koppel over na dit tweede seizoen, zo blijkt uit de laatste aflevering. Even leek het alsof tortelduifjes Gerd en André samen een mooie toekomst tegemoet gingen, maar de liefde bleek toch niet sterk genoeg.

Lees meer »

Duizenden fans van Taylor Swift worden geëvacueerd na blikseminslag rond stadion waar concert zou doorgaan

Duizenden Australische fans van Taylor Swift gingen donderdagavond teleurgesteld naar huis. Omwille van de zware storm in Sydney, waar de Amerikaanse zangeres normaal gezien zou optreden, moest het stadion volledig ontruimd worden. Als gevolg werden alle aanwezige concertgangers, vermoedelijk ging het om zo’n 300.000 fans, weer huiswaarts gestuurd.

Lees meer »

KIJK. Exact 24 jaar geleden maakte piepjonge Elisabeth Lucie Baeten tv-debuut in VTM NIEUWS om schrikkeldag te vieren

De populaire influencer Elisabeth Lucie Baeten was al van jongsaf een haantje de voorste. Op deze schrikkeldag 29 februari herinnert ze zich dat in het jaar 2000 als kind al eens geïnterviewd werd door VTM NIEUWS. “Ik heb mijn hand heel hard opgestoken toen ze vroegen wie daarover iets wou vertellen. Ik heb de beelden sindsdien niet meer teruggezien, schrijft

Lees meer »