Krantenkoppen

Jongeren blijven steeds langer maagd: ‘Druk om de juiste keuze te maken’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Horeca gaat stappen ondernemen tegen strengere regels flexi-jobben: “Dit is met een kanon op een mug schieten”

De aangescherpte regels rond flexiwerk zijn absoluut niet naar de zin van de horeca. De horecafederaties van het land willen drie strengere regels geschrapt, en trekken daarvoor nu zelfs naar het Grondwettelijk Hof. “De vaste zaalmedewerker in mijn restaurant mag na zijn uren niet meer flexi-jobben in mijn brasserie, maar wel bij de concurrentie of de bakker om de hoek.”

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Oekraïne meldt nieuwe Russische drone- en raketaanvallen – Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit

De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land. Macron voegde er echter wel ter nuance aan toe dat er momenteel geen overeenstemming bestaat

Lees meer »

LIVE GAZA. Onafhankelijke VN-experten vragen wapenembargo tegen Israël – Netanyahu stelt plan voor naoorlogs Gaza voor

Onafhankelijke experten van de Verenigde Naties roepen op tot een wapenembargo tegen Israël. Exportlanden zouden het internationale humanitaire recht schenden als wapens die door hen geleverd worden ingezet zouden worden in de oorlog in de Gazastrook. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu presenteerde zijn oorlogskabinet voor het eerst een formeel plan voor wat er met de Gazastrook moet gebeuren na de

Lees meer »

Uitkijktoren Knokkebrug krimpt in zes jaar van vijftien naar acht meter, maar is toch duurder

In anticipatie van enkele adviezen keurde de gemeenteraad van Houthulst alvast het bestek voor de uitkijktoren aan de Knokkebrug goed. N-VA fronste de wenkbrauwen nu blijkt dat de toren duurder uitvalt dan in de oorspronkelijke plannen, terwijl hij de helft kleiner is.
The post Uitkijktoren Knokkebrug krimpt in zes jaar van vijftien naar acht meter, maar is toch duurder appeared

Lees meer »

Achter de schermen bij ‘De droomfabriek’: “Sinds de tweede liveshow hoop ik voortdurend dat we een winnaar aan de lijn krijgen”

Dat Vlaanderen ook dertig jaar na het origineel nog steeds in het wilde weg fantaseert, ziet u elke week in ‘De droomfabriek’. Van een gebouw platwalsen met een sloopkogel tot vliegen met ganzen: voor de zeventienkoppige productieploeg lijkt geen wens te absurd. Wij spraken met de makers, die ons een exclusieve blik achter de schermen gunnen. Hoe slaagt de ploeg

Lees meer »

Een supercar van 3,1 miljoen euro mét F1-motor: Haaland voegt “absurde creatie” toe aan impressionante autocollectie

Een absoluut pareltje voor zijn nu al impressionant wagenpark. Erling Haaland (23) heeft volgens Noorse media een exclusieve supercar van 3,1 miljoen euro gekocht. De Mercedes AMG One beschikt over een motor uit zowaar de Formule 1, goed voor 1.063 pk. Een sprint van 0 naar 200 kilometer per uur? Dat doet de AMG One in minder dan zes seconden. Boys and their toys.

Lees meer »

Meer jobstudenten dan ooit aan de slag: en die verdienen een aardig centje

Afgelopen jaar was een recordaantal studenten de slag in een of meerdere studentenjobs. Meer dan ooit schakelden ondernemers studenten in, aldus hr-dienstengroep Liantis. Veelal gebeurt dat uit pure noodzaak. Wat brengt een studentenbaantje zoal op? En waar verdien je als hardwerkende student het best? Wij doken in de recentste cijfers, ook die van een uitvaartverzorger. “Studenten die meer dan behoorlijk

Lees meer »

Wagen boort zich in raam van Delhaize

? Een bestuurder is maandagnamiddag met de schrik vrijgekomen bij een spectaculair ongeval op de parking van het Delhaize-filiaal in Ternat. De Mercedes boorde zich in het raam en bleef vervaarlijk hangen boven een lagergelegen gang.

Lees meer »