Krantenkoppen

Josef Fritzl gespot op terrasje van café in Oostenrijk: “Waar is het fout gegaan in dit land?”

Josef Fritzl, de Oostenrijker die zijn eigen dochter 24 jaar lang opsloot en misbruikte, bereidt zich voor op zijn vrijlating. Hij is onlangs gespot in een café nabij zijn gevangenis in Krems an der Donau, waar hij vooralsnog in de cel zit.

Meer krantenkoppen in België

‘The Bootleg Beatles In Concert’ in Concertgebouw Brugge: zijn de échte Beatles verrezen?

‘The Bootleg Beatles’ of precies de échte Beatles die zijn verrezen! Dit kregen we te horen van onze medewerker Emiel die aanwezig was tijdens ‘The Bootleg Beatles In Concert’ in Concertgebouw Brugge, waar deze beste Beatles-coverband actief was in een organisatie van Concertevents.
The post ‘The Bootleg Beatles In Concert’ in Concertgebouw Brugge: zijn de échte Beatles verrezen? appeared first

Lees meer »

Weyts wil proffen sneller kunnen ontslaan

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) komt met een grondige hervorming van het evaluatiesysteem op hogescholen en universiteiten. Disfunctioneel personeel, bijvoorbeeld als er sprake is van grensoverschrijdend gedrag, staat voortaan sneller op straat. Dat schrijven De Morgen en Het Laatste Nieuws vrijdag.

Lees meer »

Leerlingen Stimuland planten bomen op speelplaats

De leerlingen van basisschool Stimuland in de Parkstraat in Beernem hebben dinsdag geholpen bij de aanplanting van hun speelplaats. In samenwerking met de organisatie Houtland en Polders werden acht bomen en tot 360 haagplanten in de grond gestoken.
The post Leerlingen Stimuland planten bomen op speelplaats appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beroepsproces rond dodelijk ongeval waarbij Kayleigh (14) om het leven kwam, uitgesteld: “Al vier jaar lang kommer en kwel”

Het beroepsproces tegen X.M., de man die verantwoordelijk wordt geacht voor de dood van de 14-jarige Kayleigh Leemans bij een verkeersongeval in 2019, is uitgesteld. In eerste aanleg werd de man vrijgesproken wegens te weinig bewijs. Er doken nieuwe verklaringen die voor een nieuwe wending kunnen zorgen, maar de twee kroongetuigen kwamen niet opdagen op het proces. “Dit is al

Lees meer »

▶ “Vlaanderen zou te klein geweest zijn als Fly één van de vrouwen zo had geschoffeerd”

“En u, nu we toch bezig zijn, er is een woord voor u: pedant”. Met welgeteld 14 woorden maakte drilinstructeur Fly zondag voor 1,7 miljoen Vlamingen een einde aan de deelname van de 52-jarige Jan Syrië in ‘Kamp Waes’. “Misschien wel goede televisie”, vindt Mediawatcher Mark Coenegracht, “maar vooral ongepast en bijzonder arrogant gedrag van Fly”. Had hij op die

Lees meer »

Dankzij twee goals van Cyriel Dessers: Philippe Clement en Rangers komen mee aan de leiding in Schotland

België boven in Schotland. Rangers heeft zich weer naast rivaal Celtic genesteld bovenaan het klassement. De ploeg van Philippe Clement, die nu al zes competitiewedstrijden op rij wist te winnen, haalde het in een inhaalwedstrijd met 3-1 van Ross County en telt net als Celtic 61 punten uit 25 wedstrijden. Cyriel Dessers was de held van de avond met twee

Lees meer »

Negentien onderwijsambassadeurs krijgen diploma in Brugge

19 vrijwilligers ontvingen uit handen van burgemeester Dirk De fauw en schepen van Flankerend Onderwijsbeleid Pablo Anys het diploma van onderwijsambassadeur. Zij zullen zich de komende jaren inzetten om ouders met een migratieachtergrond wegwijs te maken in het Brugse onderwijs.
The post Negentien onderwijsambassadeurs krijgen diploma in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontbijtevent RESPECT lokt ruim 150 gasten

Het ontbijtevenement van RESPECT Middelkerke trok een enthousiaste menigte van meer dan 150 gasten naar de cafetaria van het Welzijnshuis in Middelkerke. Het bestuur en talloze vrijwilligers werkten samen om een uitgebreid en gevarieerd buffet te presenteren.
The post Ontbijtevent RESPECT lokt ruim 150 gasten appeared first on KW.be.

Lees meer »