Krantenkoppen

Limburg.net drijft beveiliging op en gaat alle inwoners informeren

“We gaan alle inwoners per brief informeren over de grootschalige cyberaanval.” Dat zegt directeur Kris Somers van Limburg.net. “En hoewel we nu al meer doen dan wettelijk vereist, implementeren we nu een cyberveiligheid die verder gaat dan de standaard die Europa eind dit jaar oplegt.”

Meer krantenkoppen in België

“Mijn spelers zijn supermannen”: City-coach Guardiola hekelt bomvolle kalender na zege bij Bournemouth, De Bruyne en Doku vallen in

Eén doelpunt, meer had Manchester City niet nodig om de drie punten binnen te halen op Bournemouth. De Bruyne en Doku startten aanvankelijk op de bank, maar vielen allebei in de tweede helft in. Door deze zege nadert City tot op één punt van Liverpool. Na de match uitte coach Pep Guardiola kritiek op de bomvolle kalender.

Lees meer »

Max Verstappen verdient 64 keer meer dan de hekkensluiter, en dat forse bedrag zal nog een pák oplopen

In de Formule 1 gaat er veel geld rond. Héél veel. Met wereldkampioen Max Verstappen die niet geheel verrassend ook in het nieuwe seizoen het hoogste, zuiver, jaarloon zal opstrijken. Over hoeveel gaat het? Hoe groot is het verschil met Lewis Hamilton? En waarom is het systeem van bonussen o zo belangrijk? Een inkijk in de salarissen van de twintig

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke en Ruben Van Gucht over de koers en het commentaar: “Ik zat naar een andere zender te kijken. Dramatisch”

Hoera, ’t is koers! Tijd voor Karl Vannieuwkerke (53) en Ruben Van Gucht (37) om plaats te nemen in de commentaarcabine en te doen wat ze het liefste doen: de schoonste sport ter wereld van commentaar voorzien. “De adrenaline neemt het soms over. Het gevoel van bijna in je scherm te willen kruipen als er iets groots gebeurt.”

Lees meer »

“Prins William is jaloers op het succes van Harry’s Invictus Games”

Ooit waren ze onafscheidelijk, maar de relatie tussen de Britse prinselijke broers Harry (39) en William (41) is intussen serieus bekoeld. De stukgelopen band uit zich dan ook in jaloezie. Zo is de prins van Wales niet bepaald blij met het succes van de Invictus Games van zijn broer. Dat beweert royalty-expert Robert Jobson (59).

Lees meer »

Kurt Van Eeghem gelauwerd door de president van Litouwen: “Ik voel mij inmiddels wel thuis in die kringen”

“Die avond ben ik met mijn man gaan eten, mijn medaille netjes opgespeld.” Voormalige radio- en tv-ster Kurt Van Eeghem (71) mocht een speciale onderscheiding in ontvangst nemen in Litouwen. Die kreeg hij van niemand minder dan de Litouwse president. In ‘Dag Allemaal’ legt Kurt uit waarom hij geëerd werd en vertelt hij over zijn nieuwe avontuur in het buitenland.

Lees meer »

Staking bij deel van cabinepersoneel Brussels Airlines vanaf morgen, impact op vluchten nog onduidelijk

De christelijke vakbond bij Brussels Airlines zet door met de geplande staking bij het cabinepersoneel vanaf morgen. Een overleg vandaag leidde niet tot een oplossing. De socialistische en de liberale vakbond, de twee grootste bonden, wachten een nieuwe vergadering morgenochtend af om te beslissen. Wellicht zullen een aantal vluchten geschrapt moeten worden, maar het is nog niet duidelijk hoe groot

Lees meer »

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel reageren sarcastisch op sneer van bekende komiek: “We hebben zijn mening zeker meegenomen”

‘Morgen beter’, zo heet het derde album van boezemvrienden Jelle Cleymans (38) en Jonas Van Geel (39). “We bedachten eerst de titel, en daarna pas de plaat”, vertelt Jonas. “Onze missie was om in deze donkere tijden een hoopvol album maken.” Reporter Jarne vraagt zich af of het duo rekening heeft gehouden met de commentaar die komiek Xander De Rycke

Lees meer »

Toyota roept in VS 381.000 pick-uptrucks terug

Toyota roept in de Verenigde Staten ongeveer 381.000 middelgrote pick-uptrucks van het type Tacoma terug, zo meldt het bedrijf. Dat doet de Japanse autofabrikant omdat een onderdeel van de achteras kan loskomen, waardoor het risico op een ongeval toeneemt.

Lees meer »