Krantenkoppen

LIVE AUSTRALIAN OPEN. Djokovic plaatst zich voor halve finale, Fritz kan slechts één set afsnoepen

Van 7 tot 28 januari gaat met de Australian Open de eerste grandslam van 2024 door. Bij de mannen mikt Novak Djokovic op een elfde eindzege in Melbourne en een 25ste grandslamzege in totaal. Volg het op de voet in onze liveblog!

Meer krantenkoppen in België

ION Basket Waregem speelt topper tegen Guco Lier

In TDM1 staat zaterdag de topper tussen ION Basket Waregem en Guco Lier op de kalender. De nummers een en twee in de play-down staan tegenover mekaar.
The post ION Basket Waregem speelt topper tegen Guco Lier appeared first on KW.be.

Lees meer »

Speler niet langer welkom na rode kaart voor elleboogstoot tijdens SC Zonnebeke – Jespo Komen-Waasten

Jespo Komen-Waasten verspreidde een opvallend communiqué na de verloren match in en tegen SC Zonnebeke in tweede provinciale B. Er vielen drie rode kaarten, vooral de tweede voor Rachid Boutakrourt bleef nadien hangen.
The post Speler niet langer welkom na rode kaart voor elleboogstoot tijdens SC Zonnebeke – Jespo Komen-Waasten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laatste fase van vernieuwing stationsomgeving in Diksmuide gaat maandag van start

Een aannemer begint op maandag 26 februari met voorbereidende werken op de stationsparking voor de plaatsing van een fiets- en wandeltunnel onder de spoorweg. Dat is meteen het effectieve startschot op het terrein voor de laatste fase van de vernieuwing van de stationsomgeving.
The post Laatste fase van vernieuwing stationsomgeving in Diksmuide gaat maandag van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jens Boey gooit allerminst de handdoek bij Eendracht De Haan (2A): “Dit is de zege van de hoop”

Dit kampioenschap had Eendracht De Haan met veel pech af te rekenen. Alles wat kon verkeerd lopen, sloeg tegen. Na nieuwjaar nam Livio Proot, de adept van Chris Brackx, die gedurende zeven seizoenen de Haantjes onder zijn vleugels had, de sportieve leiding over. Hij wist waaraan hij begon, stuurde de groep nooit verwijten toe maar leidde met zachte hand.
The

Lees meer »

Russisch oliebedrijf Yukos moet oud-aandeelhouders 50 miljard dollar betalen

Het Amsterdamse gerechtshof heeft de laatste Russische bezwaren verworpen in de zich al jaren voortslepende rechtszaak rond het Russische oliebedrijf Yukos. Rusland moet de voormalige aandeelhouders van het concern een schadevergoeding van ruim 50 miljard dollar betalen, zoals in 2014 tijdens een arbitragezaak in Den Haag was besloten.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Russische oud-president Medvedev roept op tot “wraak” na nieuwe reeks westerse sancties

De Russische oud-president Dmitri Medvedev roept op om “wraak” te nemen, nadat zowel Europa als de VS nieuwe sancties aankondigden tegen Rusland. Dat gebeurde aan de vooravond van de tweede verjaardag van de Russische inval in Oekraïne. Premier Alexander De Croo, de voorzitster van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, de Italiaanse premier Giorgia Meloni en de Canadese premier

Lees meer »