Krantenkoppen

LIVE TRANSFERS. Leander Dendoncker op weg naar Napoli – Yorbe Vertessen dicht bij Union Berlin

Het is weer die tijd van het jaar: de transferperiode. Welke Belgische ploeg haalt zijn slag binnen op de wintermercato? Wat met Arthur Vermeeren? En pakken buitenlandse teams uit met grote transfers? Volg al het laatste transfernieuws op deze pagina!

Meer krantenkoppen in België

Audio-opname onthult uitspraken Dries Van Langenhove tijdens gespreksavond KU Leuven: “Uitspraken zetten aan tot racisme”

De KU Leuven dient een strafklacht in tegen ex-politicus Dries Van Langenhove. Hij wordt beschuldigd van racistische uitspraken tijdens een gespreksavond van Nationalistische Studentenvereniging (NSV!) in een aula van de universiteit. Onze redactie kreeg van een anonieme bron een audio-opname en selecteerde in de bovenstaande video de meest aanstootgevende uitspraken.

Lees meer »

Dikke Mathille ligt eind maart weer op haar plaats

Over een maand ligt Dikke Mathille weer op haar vertrouwde plaats in de waterpartij in de Leopold II-laan. De restauratie verloopt volgens plan, maar het waren late goedkeuringen die ervoor zorgden dat het bekende beeld nu al vijf maanden weg is uit de badstad.
The post Dikke Mathille ligt eind maart weer op haar plaats appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aanval met explosief zorgt voor onrust in Brugse woonwijk: “Zoiets verwacht je in Antwerpen, niet in Brugge”

“Zoiets zie je op televisie in Antwerpen. Maar in Brugge? Neen, dat verwacht je niet.” In de Brugse woonwijk werd dinsdagnacht een woning getroffen door een explosief. Er wordt geschrokken gereageerd op het voorval. De aanval was vermoedelijk gericht tegen een twintiger met een strafblad. Hij woont samen met zijn moeder in het getroffen huis en verklaart in shock te

Lees meer »

Nog maar 19 mensen haalden ooit de finish: Chris (43) is als enige deelnemer nog bezig aan ultramarathon rond Poolcirkel

Met twaalf atleten verschenen ze aan de start van de loodzware 6633 Arctic Ultra. Halfweg de 400 km lange tocht blijft er nog eentje over: Izegemnaar Chris Seynaeve (43) en hij geeft niet op. Als hij de finish bereikt is hij de eerste Belg die dit klaarspeelt. Sterker nog: slechts negentien mensen brachten ooit de tocht tot een goed einde.

Lees meer »