Krantenkoppen

Man (40) aangehouden voor betrokkenheid bij woningbrand waarbij zijn vrouw (53) om het leven kwam

De 40-jarige man die afgelopen zaterdagnacht geïntoxiceerd raakte bij een woningbrand die het leven kostte aan zijn 53-jarige vrouw, is opgepakt en door de onderzoeksrechter aangehouden. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen.

Meer krantenkoppen in België

Iran lanceert satelliet op Russische kosmodroom

Iran heeft een eigen satelliet gelanceerd op de Russische ruimtehaven Vostotsjny. De met camera’s uitgeruste onderzoekssatelliet Pars-1 is tot op een hoogte van 500 kilometer gebracht, zo berichten Iraanse staatsmedia donderdag. Voor de lancering is een Russische Sojoez-draagraket gebruikt.

Lees meer »

“Het lijkt wel een Bart De Pauw-verhaal”: zeventiger riskeert jaar cel voor betasten pluskleindochter

Een 74-jarige Bruggeling riskeert een jaar voorwaardelijke celstraf voor aanranding van zijn pluskleindochter. Het meerderjarige meisje beweert dat C.M. haar rechterborst betastte, maar zelf ontkent de man dat met klem. “Ze zag hem als een indringer.”
The post “Het lijkt wel een Bart De Pauw-verhaal”: zeventiger riskeert jaar cel voor betasten pluskleindochter appeared first on KW.be.

Lees meer »

COLUMN. “Zou Acids straf even zwaar geweest zijn als hij zijn huiswerk behoorlijk gemaakt had?”

Met dat deftige ‘ideale schoonzoon’-kostuum en de strak geknoopte das leek het wel alsof Youtuber Acid er al een werkstraf opzitten had. Die das ging nog meer knellen toen de rechter zijn straf uitsprak: drie maanden voorwaardelijk en enkele zeer pittige boetes en schadevergoedingen. De bij jongeren razend populaire filmpjesmaker had in een Youtube-video de vloer aangeveegd met de Reuzengommers

Lees meer »

Succesvolle ‘Shop, win en beleef’-actie in Harelbeke

Tussen 1 en 15 februari konden consumenten in Harelbeke biljetten scoren bij 15 verschillende lokale handel- en horecazaken. Bij elke aankoop kreeg de consument een biljet.
The post Succesvolle ‘Shop, win en beleef’-actie in Harelbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

TriZer organiseert triatlon en duatlon op 2 maart in Diksmuide

Op zaterdag 2 maart is er in en rond De Pluimen een sprinttriatlon en een duatlon. De duatlon is nieuw dit jaar. “Zo kunnen ook niet-zwemmers deelnemen”, zegt Bart Deferme (43), voorzitter van de Diksmuidse triatlonclub TriZer. Er schreven intussen al meer dan 100 sportievelingen in.
The post TriZer organiseert triatlon en duatlon op 2 maart in Diksmuide appeared first

Lees meer »