Krantenkoppen

Man schiet acht mensen dood nabij Chicago, verdachte dood teruggevonden na klopjacht

Een jongeman heeft maandag acht mensen doodgeschoten in een buitenwijk van de Amerikaanse grootstad Chicago. De verdachte werd enkele uren later dood teruggevonden.

Meer krantenkoppen in België

Jonge vrouw blijft in de cel voor moord op pasgeboren baby

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 24-jarige vrouw uit Brugge met twee maanden verlengd op verdenking van kindermoord en schuldig verzuim. Claudia D.C. ontkent nog steeds met klem dat ze geweld gebruikte tegen haar pasgeboren baby.
The post Jonge vrouw blijft in de cel voor moord op pasgeboren baby appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Aan de telefoon zeiden ze dat ik overleden was”: zaakvoerder ten einde raad nadat Belfius hem al 3 weken onterecht heeft doodverklaard

De bank Belfius heeft zaakvoerder Kenny Van Rompaey (50) uit Grobbendonk onterecht doodverklaard. Absurd natuurlijk, maar het heeft ook verregaande gevolgen voor de rekeningen van zijn firma, KVR Reinigingswerken. Deze zijn namelijk al zo’n drie weken geblokkeerd. “Mijn personeel kon plots niet meer tanken. Wie gaat al ons geleden verlies vergoeden?”

Lees meer »

Werner en Yvette vieren diamanten jubileum

In de kapel van woonzorgcentrum Rustenhove werd de diamanten huwelijksverjaardag van Werner Leenknegt en Yvette Commeyne gevierd.
The post Werner en Yvette vieren diamanten jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste steen van bedrijvenpark Stuyf in Izegem gelegd

Voor de eerstesteenlegging van het nieuwe bedrijvenpark Stuyf in Izegem werden donderdag de grote middelen bovengehaald. Stijn, één van de eerste gebruikers, mocht kraanman van dienst spelen om symbolisch een plaat op de juiste plaats te manoeuvreren. In totaal bouwt ontwikkelaar Hexagon uit Roeselare er vier bedrijfsverzamelgebouwen, waar in totaal 32 ondernemers terecht kunnen.
The post Eerste steen van bedrijvenpark

Lees meer »

OPROEP. Viert u uw (huwelijks)verjaardag op 29 februari?

Wie uitkijkt naar de maand maart, moet dit jaar een dag langer geduld hebben. 2024 is een schrikkeljaar, en dus telt februari 29 dagen. Voor een artikel is HLN op zoek naar mensen die verjaren op schrikkeldag 29 februari, of die dan hun huwelijksverjaardag vieren.

Lees meer »

Union-verdediger Christian Burgess jent de fans van Club Brugge met foto van betogende boeren op sociale media

Christian Burgess, de Engelse verdediger van Union, provoceert de supporters van Club Brugge, in de aanloop van het bekertreffen woensdagavond: op de sociale media post hij een foto van landbouwtractoren in Brussel, met de smalende woorden: “Brugge-fans arrived early in Brussels…”
The post Union-verdediger Christian Burgess jent de fans van Club Brugge met foto van betogende boeren op sociale media

Lees meer »

SC Wielsbeke wil zich herpakken in topper bij Hamme: “Thuis moet je altijd winnen tegen een staartploeg”

Tegen rode lantaarn Pepingen-Halle wilde SC Wielsbeke een driepunter scoren en zo een ideale aanloop nemen voor de topper op het veld van Hamme. Het pakte echter anders uit en de Wielsbekenaars moesten vrede nemen met een gelijkspel. Zondag wacht de topper op het veld van VW Hamme.
The post SC Wielsbeke wil zich herpakken in topper bij Hamme: “Thuis

Lees meer »