Krantenkoppen

Na Evi Hanssens strijd met de perimenopauze: Katja Retsin maakt er een podcast over

Maandag vertelde Evi Hanssen (45) al over haar strijd met de perimenopauze in een openhartig bericht op Instagram. En Evi is duidelijk niet de enige vrouw die worstelt met die overgang naar de menopauze. Presentatrice Katja Retsin (51) heeft besloten het onderwerp bij de horens te vatten in een nieuwe podcast.

Meer krantenkoppen in België

N-VA wil komende jaren “zo goed als geen” vluchtelingen opvangen

Als het van de N-VA afhangt, moet het aantal instromende vluchtelingen de komende jaren “minimaal of zo goed als nul” zijn. Daarvoor wil de partij gebruikmaken van het nieuwe Europese migratiepact. “Als landen een compensatiesom kunnen betalen, willen we daarvan gebruikmaken.” Dat schrijft ‘De Standaard’ vandaag na een bevraging van alle Vlaamse partijen over migratie.

Lees meer »

Pommelien Thijs haalt met succes eindmeet van ‘De expeditie: Groenland’: “Dit zou ik volgende keer anders aanpakken”

Jawel, het is Pommelien Thijs (22) gelukt. Na twaalf dagen afzien haalde ze – samen met haar mede-expeditieleden – de eindmeet van ‘De expeditie: Groenland’. “Hoeveel onderbroeken ik maar gebruikt heb tijdens onze tocht? Daar ga ik geen getal op plakken”, lacht ze. In deze Showbits blikt ze open en eerlijk terug op het grote avontuur: “We hebben met z’n

Lees meer »

Amerikaans koppel vermoedelijk dood nadat drie ontsnapte gevangenen hun jacht kapen nabij Caraïbisch eiland

Een Amerikaans koppel dat op hun jacht aan het genieten was van een deugddoende vakantie bij de paradijselijke Caraïbische eilandengroep Grenada, is vermoedelijk vermoord door drie criminelen die ontsnapt waren uit een lokale gevangenis. De drie gevangenen kaapten het jacht van het koppel om tijdens hun vlucht voor de politie te ‘eilandhoppen’. Woensdag kon het ontsnapte trio weer opgepakt worden,

Lees meer »

Beruchte boer alweer gelinkt aan moordzaak, deze keer die van advocate Claudia Van Der Stichelen: “Ze zullen van een kale reis terugkomen”

Er is dinsdag een nieuwe, hoogst opvallende man urenlang verhoord in het onopgeloste dossier van de vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen. Landbouwer Koen V.H., ooit verdacht van de moord op een vermiste topvolleyballer en een wandelaar, komt als getuige in het vizier van de speurders. “Ze zullen van een kale reis thuiskomen.”

Lees meer »

Elise Roels combineert rol van sexy stoeipoes in ‘Thuis’ met job in onderwijs: “De les over seksuele voorlichting? Ik zie er tegenop”

‘Thuis’ ging de afgelopen weken over de tongen. Niet in het minst omdat de voorheen brave Emma uit de VRT 1-soap nu als een sexy stoeipoes te zien is. Maar zo verleidelijk ze ’s avonds op televisie is, zo serieus staat Elise Roels overdag als lerares in het middelbaar voor de klas. “Eerlijk gezegd had ik wel wat schrik”, geeft

Lees meer »

Deze Vlamingen verjaren op 29 februari: “Ik blijf 24 uur wakker om àlles uit mijn schrikkeldag te halen!”

Voor 7.220 landgenoten, van wie 4.114 Vlamingen, is het morgen een speciale dag. Ze verjaren! En dat is in hun geval alweer vier jaar geleden. Wij kloppen aan bij drie schrikkelkinderen – onder wie een gepensioneerde die eindelijk meerderjarig wordt – en polsen naar hun feestplannen. “Niemand vergeet ooit mijn verjaardag. Dat is toch ideaal?”

Lees meer »

Dronken doodrijder wielertoeristen riskeert levenslang rijverbod, zware boete én celstraf

De 45-jarige man die in dronken toestand twee dodelijke slachtoffers maakte toen hij zondag inreed op een groep wielertoeristen, riskeert een hoge boete, een rijverbod en een gevangenisstraf. Wie bepaalt waarvoor hij precies vervolgd wordt, en welke straffen staan daar dan op? En welke straffen kregen bestuurders met een vergelijkbaar ‘palmares’? “De straffen kunnen allemaal opgeteld worden.”

Lees meer »

Dirk Denis (54) uit Wenduine al drie dagen vermist op de Azoren

Een Belgische toerist is sinds zondag vermist op de Azoren, een Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Dat melden lokale media dinsdag op basis van de politie. Het zou gaan om de 54-jarige Dirk Denis uit Wenduine. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De man verdween langs een wandelpad op het eiland São Miguel.
The post Dirk Denis (54) uit

Lees meer »

Nieuwe Britse en Amerikaanse aanvallen op Houthi-doelwitten in Jemen

De Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk hebben zaterdag opnieuw aanvallen uitgevoerd op Houthi-doelen. Deze keer ging het om 18 doelwitten in acht verschillende plaatsen, zoals opslagplaatsen voor raketten en andere wapens, luchtverdedigingssystemen, radars en een helikopter. Dat meldt het Pentagon.

Lees meer »

Danny van café De Kletsekop viert uitbundig zijn 50ste verjaardag: “Feest met als thema Peppi en Kokki”

Danny Debruyne, uitbater van het alom bekende café De Kletsekop in de Mokker, Lekestraat 55, viert op zaterdag 23 maart zijn 50ste verjaardag. En dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Iedereen is van harte welkom om mee te feesten.
The post Danny van café De Kletsekop viert uitbundig zijn 50ste verjaardag: “Feest met als thema Peppi en Kokki” appeared first on

Lees meer »