Krantenkoppen

Netflix koopt rechten voor live worstelwedstrijden

Netflix heeft de exclusieve uitzendrechten gekocht van World Wrestling Entertainment, dat worstelwedstrijden organiseert. Het is de eerste grote zet van het streamingbedrijf in de sector van live evenementen.

Meer krantenkoppen in België

Ongeval met tractor eist al zeker 23 levens in India

In het noorden van India heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan waarbij zeker 23 mensen het leven hebben verloren en meer dan 12 anderen ernstig gewond zijn geraakt. Een landbouwtractor, beladen met 40 mensen in een aanhangwagen, kantelde en stortte neer in een nabijgelegen vijver. Lokale autoriteiten hebben bevestigd dat acht van de dodelijke slachtoffers kinderen waren.

Lees meer »

“Ik voelde mij zeer onveilig”: Xavier Taveirne praat voor het eerst over zijn moeilijke tijd op internaat

Xavier Taveirne (42) heeft zich van zijn meest openhartige kant laten zien. In de podcast ‘Peter Van de Veire & De Zandloper’ vertelt de Radio2-dj voor het eerst over zijn moeilijke tijd op het internaat. Zo werd hij tijdens een sinterklaasfeest tien minuten lang uitgespeeld als de homo van de kostschool. “Ik word nog altijd boos als ik eraan denk.

Lees meer »

Extra maatregelen bij voetbalploeg Sporting Lokeren-Temse: “Tijdelijk geen vlaggen en spandoeken meer en tickets op naam”

De voetbalploeg Sporting Lokeren-Temse neemt extra maatregelen na verschillende incidenten dit weekend. Er mogen tijdelijk geen vlaggen en spandoeken meer gebruikt worden en alle tickets moeten op naam staan. Dit weekend speelde Lokeren Temse tegen de beloften van AA Gent. Toen hebben hooligans onder meer vuurpijlen gegooid, zowel in als buiten het stadion.

Lees meer »

Dierenvriend Doreen start Snouwy’s Place op

Vanaf maart zal Doreen Peursum (34) actief zijn met Snouwy’s Place in het trimsalon van haar vriendin Stephanie Deprez in Vlamertinge. Naast het trimmen focust ze zich op huisdierenoppas en uitlaatservice in de regio.
The post Dierenvriend Doreen start Snouwy’s Place op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zusters nemen na 145 jaar afscheid van klooster in Gits: “Blij dat we ons verhaal in schoonheid kunnen afsluiten”

Aanstaande zaterdag trekken de laatste tien Gitse zusters de deur van het oude moederklooster van de heilige Vincentius à Paolo definitief achter zich dicht. Dit weekend slapen ze voor het eerst in de nieuwbouw die achteraan op het domein opgetrokken werd. Halfweg mei start dan de sloop van het klooster. Het einde van 145 jaar kloostergeschiedenis, al wordt het een

Lees meer »

LIVE BOERENPROTEST. Sfeer in Brussel wordt alsmaar grimmiger: demonstranten gooien met dranghekken naar politie, die reageert met waterkanon en traangas

Boerenorganisaties houden vandaag een nieuwe betoging in Brussel, naar aanleiding van een Europese top van de ministers van Landbouw die daar doorgaat. De boeren vragen de Europese Unie onder meer om zich terug te trekken uit de veelbesproken vrijhandelsovereenkomsten met Zuid-Amerikaanse landen. Intussen is de sfeer in de hoofdstad verhit geraakt. Protesterende boeren zijn met hun tractoren door politieblokkades gebroken,

Lees meer »

Kater Rosse uit Izegem wordt na 1,5 jaar teruggevonden in Beernem: “Hij kwam niet meer thuis op de dag van mijn verjaardag”

Jessy Schatteman (42) uit Izegem kan het nog steeds niet geloven. Haar huisdier dat sinds 8 oktober 2022 vermist was, dook afgelopen weekend op… 40 kilometer verder dan zijn thuisbasis. “Het beestje was binnengelopen in het vogelasielcentrum van Beernem en zij hebben ons gecontacteerd”, zegt Anthony Volcke (43) van vzw Kat Zoekt Thuis.
The post Kater Rosse uit Izegem wordt

Lees meer »

Tientallen huiszoekingen in drugsmilieu aan de gang in Wallonië en Brussel

Onder druk van de federale gerechtelijke politie van Namen vinden sinds woensdagochtend een veertigtal huiszoekingen plaats in Wallonië en Brussel. Dat meldt de RTBF en wordt bevestigd door het parket van Namen. De huiszoekingen kaderen in een onderzoek naar een criminele organisatie die actief is in de productie en verkoop van cannabis.

Lees meer »

Izegem werkt samen met provincie rond uitbreiding Wallemote-Wolvenhof

De stad Izegem heeft een samenwerkingsovereenkomst met de provincie West-Vlaanderen getekend omtrent de uitbreiding van provinciedomein Wallemote-Wolvenhof. Op vandaag is het domein 25 hectare, maar de stad heeft de voorbije jaren gronden aangekocht met het doel nog eens met 5 hectare uit te breiden.
The post Izegem werkt samen met provincie rond uitbreiding Wallemote-Wolvenhof appeared first on KW.be.

Lees meer »

Club Brugge verliest op eigen veld van Anderlecht

Anderlecht heeft zondag op het veld van Club Brugge de topper van de 27e speeldag in de Jupiler Pro League gewonnen. Paars-wit haalde het met 1-2 na een laat doelpunt van invaller Nilson Angulo (90.+1). Het is voor Anderlecht de eerste zege in Brugge sinds mei 2018. De Brusselaars lopen als tweede twaalf punten uit op nummer drie Club Brugge.<br

Lees meer »

Belg en Pool komen om het leven nadat brug in aanbouw instort in Nederland: strafrechtelijk onderzoek gestart

Een boog van een brug in aanleg is woensdag naar beneden gestort op een bouwplaats in het Nederlandse Lochem, in het oosten van het land. Daarbij zijn twee bouwvakkers om het leven gekomen: een Belg en een Pool. De twee mannen waren aan het werk. Dat stelt de Nederlandse arbeidsinspectie, die een strafrechtelijk onderzoek heeft ingesteld naar het ongeluk.

Lees meer »