Krantenkoppen

Netflix legt miljarden op tafel voor tv-rechten worstelwedstrijden

Netflix heeft de exclusieve uitzendrechten gekocht van World Wrestling Entertainment, dat worstelwedstrijden organiseert. Het is de eerste grote zet van het streamingbedrijf in de sector van live evenementen.

Meer krantenkoppen in België

Apple riskeert Europese boete van een half miljard euro door klachten van Spotify

Het Amerikaanse techbedrijf Apple riskeert een boete van 500 miljoen euro van de Europese Unie. Dat schrijft de Britse zakenkrant ‘Financial Times’ op basis van ingewijden. In 2019 startte de Europese Commissie een onderzoek naar aanleiding van klachten van rivaliserende muziekdiensten, waaronder Spotify, die vinden dat Apple de concurrenten belet en de eigen diensten bevoordeelt. De boete wordt naar verwachting

Lees meer »

46ste carnavalsstoet in Menen lokt veel volk naar stadscentrum

De 46ste carnavalsstoet lokte op zondagnamiddag 25 februari een pak volk naar het centrum van Menen. Vooral in de Bruggestraat, Rijselstraat en aan de Grote Markt stonden de toeschouwers rijen dik te wachten op de doortocht van de carnavalsgroepen.
The post 46ste carnavalsstoet in Menen lokt veel volk naar stadscentrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elke dag krijgen honderd illegalen een bevel om ons land te verlaten: “Bij sommigen is het al het zoveelste en dat is frustrerend”

Het zorgt voor extra werk maar vooral voor frustraties bij politiemensen als ze weer eens iemand hebben opgepakt die nadien met een bevel om het grondgebied te verlaten op straat wordt gezet. Vorig jaar kregen gemiddeld honderd illegalen per dag zo een document. Hoeveel er daarvan effectief vertrokken zijn, is niet geweten. “Alleszins heel weinig”, klinkt het in politiekringen.

Lees meer »

Assisen ‘Scalpermoord’ – Oudaha “had niet de intentie” om zijn ex-partner te doden

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) heeft de beschuldigde verklaard dat hij nooit de bedoeling had om zijn ex-partner van het leven te beroven. De Kortrijkzaan gaf toe dat hij een scalpel tegen de keel van Jill Himpe (36) zette, maar beweert dat de verwondingen ontstonden toen het slachtoffer probeerde te vluchten.
The post Assisen ‘Scalpermoord’ – Oudaha “had

Lees meer »