Krantenkoppen

Nominaties voor Oscars zijn bekend: ‘Barbie’ en ‘Oppenheimer’ maken hun rol als favoriet waar

Het was een belangrijke dag voor de Amerikaanse filmindustrie. De genomineerden voor de 96e editie van de Oscars zijn bekendgemaakt. Zoals verwacht maakten ‘Oppenheimer’ en ‘Barbie’ hun rol als favoriet helemaal waar. Verder wisten ook ‘Killers of the Flower Moon’ en ‘Poor Things’ heel wat nominaties te verzilveren.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Exact 24 jaar geleden maakte piepjonge Elisabeth Lucie Baeten tv-debuut in VTM NIEUWS om schrikkeldag te vieren

De populaire influencer Elisabeth Lucie Baeten was al van jongsaf een haantje de voorste. Op deze schrikkeldag 29 februari herinnert ze zich dat in het jaar 2000 als kind al eens geïnterviewd werd door VTM NIEUWS. “Ik heb mijn hand heel hard opgestoken toen ze vroegen wie daarover iets wou vertellen. Ik heb de beelden sindsdien niet meer teruggezien, schrijft

Lees meer »

KIJK LIVE BILBAO-ATLETICO (do, 21u30). Mogen Witsel en Vermeeren zich ondanks verloren heenmatch nog opmaken voor finale?

Opnieuw Copa-tijd. Met de tweede halve finale, tussen Athletic Bilbao en Atlético de Madrid, op donderdag. De Basken wonnen de heenwedstrijd met 0-1 in Madrid. Kan de ploeg van Diego Simeone die scheve situatie nog rechtzetten en de finale spelen tegen Mallorca? En krijgen Witsel en Vermeeren speelminuten? Bekijk de wedstrijd hier exclusief live!

Lees meer »

Goudsmid Emma (23) is nieuwe voorzitter Jong Unizo

De 23-jarige Emma Baert volgt co-voorzitters Arthur De Veene en Maxime Arslijder op. Emma – dochter van Expo-directeur Chris Baert – combineert werk met haar studies grafische vormgeving. “Als zelfstandig juwelier-goudsmid heb ik twee merkjes opgebouwd: Embrace en RAE.” Emma organiseert daarnaast samen met drie vrienden ‘Nouvelan’ op oudejaar. De geboren en getogen Waregemse toont
The post Goudsmid Emma (23)

Lees meer »

‘Pauwke’ (40) viert voor 10de keer schrikkelverjaardag: “Meestal zot feestje, maar dat moet nu eventjes wachten”

Xavier De Pauw is al een kwarteeuw actief in het provinciaal voetbal en het minivoetbal. Hij wordt straks 40 jaar, maar kan nog maar voor de tiende keer echt zijn verjaardag vieren. Hij is immers geboren op een schrikkeldag, 29 februari 1984.
The post ‘Pauwke’ (40) viert voor 10de keer schrikkelverjaardag: “Meestal zot feestje, maar dat moet nu eventjes wachten”

Lees meer »

Eigen wagen? Voor deze Vlamingen hoeft het niet meer: “We kozen voor de Netflix onder de auto’s”

Eén of meer wagens op de oprit: voor steeds meer Vlaamse gezinnen hoeft het klassieke plaatje niet meer. Eén op de drie autobezitters vraagt zich af of een eigen auto nog wel nodig is, zo blijkt uit een nieuwe studie van consultancybureau Deloitte. Ook deze Vlamingen hoeven geen eigen auto en doen het voortaan anders. “Ik zie maar één betaalbare

Lees meer »

Zestiger uit Damme veroordeeld voor kindermisbruik van 22 jaar geleden: “Hij toonde ons hoe we moesten masturberen”

Liefst 22 jaar na datum heeft een 66-jarige man uit Damme van de rechter een zware geldboete gekregen voor aanranding van een toen 11-jarige jongen. In 2009 kreeg R.J. al vijf jaar voorwaardelijk voor misbruik van twee broers in dezelfde periode.
The post Zestiger uit Damme veroordeeld voor kindermisbruik van 22 jaar geleden: “Hij toonde ons hoe we moesten masturberen”

Lees meer »

Nieuwe fusie in het Harelbeekse voetbal: “Wij hebben een voorbeeldfunctie en we zullen dat waarmaken”

Er komt één grote voetbalclub in Harelbeke, voor zowel jongens als meisjes/vrouwen en mannen. RC Harelbeke en SW Ladies Harelbeke hebben een akkoord om als één club, onder dezelfde paars-witte vlag en onder dezelfde naam ‘RC Harelbeke’, verder door het voetballeven te gaan. “Ontzettend blij met deze fusie”, reageert voorzitter Nico Daenens.
The post Nieuwe fusie in het Harelbeekse voetbal:

Lees meer »