Krantenkoppen

Onduidelijkheid troef voor personeel van Fun: “We wachten nog steeds op concreet plan van directie”

Voor de werknemers van speelgoedwinkelketen Fun is er nog veel onzekerheid. Dagenlang al zijn ze in de weer om klanten te helpen bij de uitverkoop, terwijl ze zelf nog niks weten over hun toekomst. Vakbond ACV denkt wel dat de personeelsleden deze maand hun loon zullen krijgen, maar wacht verder op een duidelijk plan van de directie. "Want dit houden de werknemers geen dagen meer vol."

Meer krantenkoppen in België

Is dit griepvirus verdwenen door onze lockdowns? “Zou eerste keer zijn dat we zo’n virusstam uitroeiden door ons gedrag”

Het lijkt erop dat we in onze poging om het coronavirus terug te dringen, ook een bepaald griepvirus hebben doen uitsterven. Het influenza B/Yamagata-virus is sinds het voorjaar van 2020 van de kaart verdwenen. En dat is goed nieuws voor ons allemaal: griepvaccins kunnen hierdoor effectiever óf goedkoper worden. Waarom? En hoe zeker zijn wetenschappers dat dit griepvirus voorgoed weg

Lees meer »

Een pilletje dat je langer jong houdt? Vlaamse doet baanbrekend onderzoek

Het sneeuwklokje en de geitenruit: ze doen samen iets wonderlijks in de strijd tegen veroudering. De Limburgse Ann Beliën (56) zag het al bij wormpjes, vissen en muizen, maar nu ook – voor het eerst – bij mensen. Komt de eerste revolutionaire antiverouderingspil er na een persoonlijke tegenslag? “Papa wilde niet per se langer leven, wel kwalitatiever. Het frustreerde me

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

We zijn vandaag een schrikkeldag. Da’s jammer voor wie hoopte dat februari er al op zat.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Binnenstebuiten speelt in 10de productie ‘Pour l’amour’ in Pittem: “Waaier aan actuele thema’s”

Van vrijdag 1 tot zaterdag 9 maart brengt Theater Binnenstebuiten met ‘Pour l’amour’ zijn tiende productie. Het wordt een tragikomedie waarin al eens mag gelachen worden, maar die toch doorspekt is met tal van actuele thema’s en die de toeschouwer ook af en toe het voorhoofd laat fronsen.
The post Binnenstebuiten speelt in 10de productie ‘Pour l’amour’ in Pittem: “Waaier

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De vogelgriep is nu ook opgedoken op de Zuidpool. En dat is gevaarlijk nieuws voor de populatie pinguïns daar.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dronken Pool met bijl jaagt Oekraïners stuipen op het lijf op camping ’t Klein Strand in Jabbeke: “Hij dacht dat het Russen waren”

Gewapend met een bijl en een luchtdrukgeweer bestormde Radoslaw K. (41) twee jaar geleden een caravan op camping ’t Klein Strand in Jabbeke. Hij meende er enkele Russen een lesje te leren, maar dat bleek een pijnlijke vergissing. Zijn overmatig drankverbruik was daar niet vreemd aan.
The post Dronken Pool met bijl jaagt Oekraïners stuipen op het lijf op camping

Lees meer »

Celine Dewulf-Rotsaert (ABAV) wint provinciaal crosscriterium in Ieper

Het veldloopseizoen loopt op zijn einde. Ondanks dat ze nu al een vijftal weken met een blessure aan de kant staat, toonde Celine Dewulf-Rotsaert zich het sterkst bij de junioren in het West-Vlaams crosscriterium. De atlete van ABAV eindigde zelfs met een ruime voorsprong.
The post Celine Dewulf-Rotsaert (ABAV) wint provinciaal crosscriterium in Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »