Krantenkoppen

Openlijke steun voor Eddy Snelders valt weg: vrouw Bé De Meyer woont elders, stiefdochter wacht nog op excuses

Met drie spy camera’s filmde ex-voetbalcommentator Eddy Snelders (64) heimelijk en jarenlang zijn eigen familie alsook vrouwen uit hun entourage. Hij deed dat zowel thuis in zijn villa in Brasschaat als in zijn Ardeens vakantiehuis. Verschillende potentiële slachtoffers stapten intussen naar de politie.

Meer krantenkoppen in België

Liefst 120 miljoen euro witgewassen voor criminelen, maar Oostendse Marchand Brothers komen weg met milde straf

Peperdure wagens, chique kostuums en een penthouse in het Europacenter: decennialang maakten de tweelingbroers Peter en Rudolf Marchand grote sier in Oostende. Maar in 2019 vielen de ‘keizers van Oostende’ van hun voetstuk. Donderdag kregen de 71-jarige zakenlui celstraffen met uitstel voor grootschalige witwaspraktijken en cavazwendel. Hun verweer was – op z’n zachtst gezegd – opmerkelijk.
The post Liefst 120

Lees meer »

Moeder van Sanda Dia reageert na heisa rond Acid: “Rechtvaardigheid zal nooit afgekocht kunnen worden, niet met boetes of werkstraffen, niet met giften”

Annemie De Vel, de moeder van Sanda Dia, heeft via haar advocaat een open brief verspreid na de heisa rond de veroordeling van Nathan Vandergunst, alias Acid. Die veroordeling – en vooral het feit dat Acid ‘zwaarder’ gestraft zou zijn dan de Reuzegommers die betrokken waren bij de dood van Sanda Dia – doet de discussie over klassenjustitie oplaaien. Maar

Lees meer »

Marktonderzoek onthult vijf prioriteiten in Nieuwpoort

De resultaten van het marktonderzoek van beweging.net Nieuwpoort werden onthuld tijdens het jaarlijkse trefpunt in ’t Schorrehof. De enquête, gehouden op de vrijdagsmarkt van Nieuwpoort op 9 februari, betrok 46 respondenten en richtte zich op vijf cruciale speerpunten. Daarin werd gevraagd om deze speerpunten een prioriteit te geven.
The post Marktonderzoek onthult vijf prioriteiten in Nieuwpoort appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ives Serneels coacht voor de 150ste keer de Red Flames: “Als ze me morgen ontslaan, dan is het maar zo. Ik weet wat ik al gerealiseerd heb’”

De eerste maal dateert van 24 mei 2011, intussen bijna 13 jaar geleden, tegen Noord-Korea. Vrijdagavond zal Ives Serneels voor de 150ste keer in de dug-out van de Red Flames plaatsnemen. Maar het is niet voor dat jubileum dat hij HLN thuis ontvangt. Er zijn praktische redenen. Time management. Een bondscoach neemt zijn werk mee naar huis. Een flipchart in

Lees meer »

Kan “politiek” geladen nummer Israël deelname aan het Songfestival kosten? European Broadcasting Union onderzoekt de zaak

Zal Israël nog deelnemen aan het Eurovisiesongfestival of niet? Dat is dé vraag waar mening muziekliefhebber het antwoord op wil weten. Volgens Israëlische kranten is het lied van Eden Golan politiek geladen. Het is op het Songfestival echter niet toegestaan om een song te brengen met een politieke boodschap. De European Broadcasting Union (EBU) onderzoekt de zaak.

Lees meer »

Niet alleen ‘Astrid & Natalia’ werd geschrapt: ook deze bedenkelijke Vlaamse tv-reeksen werden nooit (meer) uitgezonden

Amper op de buis, of het wordt alweer afgevoerd. Na alle commotie rond ‘Astrid & Natalia: back to reality’ besloot VTM de rest van het seizoen niet meer uit te zenden. Een ingrijpende maatregel, al is dit niet de eerste keer dat bepaalde tv-programma’s in een storm van kritiek terechtkomen. Van té vulgaire realityshows tot controversiële fictieseries over waargebeurde misdaden:

Lees meer »

Boeren betogen opnieuw in Brussel

06:43 Er wordt maandagochtend opnieuw grote verkeershinder verwacht omwille van nieuwe boerenprotesten in Brussel. De Reyers-centrumtunnel, Tervurentunnel, Jubelparktunnel en Wettunnel zijn afgesloten voor …

Lees meer »

Ombudsman stelt meer dan 1.500 inbreuken vast bij nachtvluchten op Brussels Airport

De federale ombudsman voor de luchthaven van Zaventem heeft vorig jaar meer dan 1.500 vermoedelijke inbreuken op de regels vastgesteld bij nachtvluchten op Brussels Airport. Dat blijkt uit het jaarverslag dat vandaag is voorgesteld. Ombudsman Philippe Touwaide pleit voor een strengere aanpak van vooral de nachtelijke cargovluchten: "Een oud vrachtvliegtuig dat ’s avonds laat landt of ’s ochtends vroeg opstijgt

Lees meer »