Krantenkoppen

Opgelet voor de onderkant, de ruitenwissers en geen Dreft: dit doe je best met je wagen nu de winterprik voorbij is

Nu de winterprik voorbij is, is het hoog tijd om je auto grondig te reinigen. Strooizout is immers een van de grootste vijanden van auto’s: het tast alle onderdelen aan. Maar ga je best naar een carwash, of kan je die laatste zoutresten thuis met de hogedrukreiniger wegspuiten?

Meer krantenkoppen in België

Kindernamiddag Beweging.net wordt familienamiddag

De jaarlijkse kindernamiddag van Beweging.net wordt een familienamiddag. “Omdat ouders vaak vroegen of ze mochten blijven”, vertelt woordvoerder Marc Van Ysacker.
The post Kindernamiddag Beweging.net wordt familienamiddag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zieke Julian Assange niet aanwezig bij zitting van laatste kans

Een zieke Julian Assange woont dinsdag de hoorzitting in het Britse High Court niet bij. “Hij voelt zich niet goed vandaag”, zei zijn advocaat Edward Fitzgerald bij de start van de zitting. Die wordt beschouwd als een laatste kans voor Assange om een overlevering van het Verenigd Koninkrijk naar de Verenigde Staten tegen te houden.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky roept bondgenoten op militaire hulp “tijdig” te leveren

Het was zaterdag precies twee jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Verschillende regeringsleiders, waaronder onze premier Alexander De Croo, bezochten dan ook de Oekraïense hoofdstad. Tijdens zijn verblijf pleitte De Croo voor het vrijgeven van de rente op in Europa bevroren Russisch geld. Het gaat om ruim 260 miljard euro, waarvan 95 procent in ons land geparkeerd staat. Dat kan

Lees meer »

Trump moet van rechter in totaal 454 miljoen dollar betalen in fraudezaak

De Amerikaanse oud-president Donald Trump moet van de rechter in New York in totaal 454 miljoen dollar (419 miljoen euro) betalen in het fraudeproces tegen hem. Bovenop de boete van bijna 355 miljoen dollar die de rechter hem vorige week oplegde, komt nog eens 99 miljoen dollar aan rente. Dat staat in een officiële bekendmaking die de rechtbank vrijdag heeft gepubliceerd.

Lees meer »

OVERZICHT. Dit zijn de nieuwe sterrenzaken in ons land

Michelin heeft naar jaarlijkse traditie opnieuw sterren uitgereikt voor de toprestaurants in ons land en Luxemburg. In totaal kwamen er negen nieuwe restaurants met één ster bij en twee restaurants werden bekroond met een tweede ster. Er kwam geen nieuw driesterrenrestaurant bij. Een overzicht.

Lees meer »