Krantenkoppen

Opnieuw zoekactie naar vermiste Jonas (27) in Lichtervelde: “Door nieuwe beelden zoeken we nu in waterputten”

De politie en Cel Vermiste Personen houden dinsdagmiddag een nieuwe grote zoekactie naar de vermiste 27-jarige Jonas Heggermont. Die speelt zich ‘s middags af in Lichtervelde. “Op nieuwe beelden zien we hem in de industriezone op een kilometer vogelvlucht van de discotheek”, zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen. “Omdat hier waterputten zijn zoeken duikers mee.” Ook de discotheekuitbaters en vrienden zoeken volop mee.

De vele uren speurwerk en het nachtelijke werk om vele camerabeelden te bekijken hebben dinsdagochtend toch iets opgeleverd. Meer dan 60 uren nadat Jonas Heggermont om 3.45 uur aan discotheek Place 2 Party in Torhout verdween en daar op camerabeelden laatst gezien werd, zijn nieuwe beelden opgedoken.

Duikers in het water

“Ook die beelden dateren van zondagochtend vroeg, maar werden gemaakt in de buurt van bedrijven in de industriezone van Lichtervelde”, zegt Alain Remue. “Ook op die beelden zien we Jonas nog wandelen. In vogelvlucht is dat een kilometer van de discotheek. Speurhonden en de politiehelikopter zochten de omgeving opnieuw af. Daarbij merkten we twee grote waterputten af achter een bedrijf in de Mortelputstraat. Om uit te sluiten dat hij niet in het water belandde, vroegen we duikers van de brandweer om het water te doorzoeken. Intussen blijven ook teams elders op zoek en worden nog steeds camerabeelden bekeken.”

Om 15 uur waren de zoekacties nog steeds volop bezig, nog zonder resultaat. (JH)

The post Opnieuw zoekactie naar vermiste Jonas (27) in Lichtervelde: “Door nieuwe beelden zoeken we nu in waterputten” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Waarom kan jij niet tegen kritiek?”: eerste ruzie gooit roet in het eten van Regi en Kristel in ‘Regi gaat trouwen’

De weg naar het altaar is niet zonder slag of stoot voor Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35), letterlijk dan. De ietwat roekeloze rit naar hun huwelijkschef mondt uit in een eerste ruzie voor de aanstaande bruid en bruidegom. “Ik rijd nooit meer. Trek uw plan”, klinkt het koppig bij Kristel, een antwoord dat niet in goede aarde valt

Lees meer »

Gezaghebbende Britse organisatie: “Kort zomervakantie in tot vier weken”

In het Verenigd Koninkrijk roept de gezaghebbende liefdadigheidsorganisatie Nuffield Foundation op om de zomervakantie in te korten tot vier weken. Door af te stappen van de schoolkalender die “dateert van de victoriaanse tijd”, krijgen leerlingen en leerkrachten meer tijd in het schooljaar om tot rust te komen, luidt de redenering. Ook in Vlaanderen gaan stemmen op om de zomervakantie in

Lees meer »

Scholen in Diksmuide, Woumen en Houthulst ontvangen miljoen euro voor extra ruimte

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts investeert deze maand 11,6 miljoen euro in scholenbouw in West-Vlaanderen. Ook ’t Saam campus Cardijn Diksmuide, Vrije basisschool De Veerkracht in Woumen en VBS Schooltrio in Houthulst ontvangen een subsidie, samen goed voor bijna 1 miljoen euro.
The post Scholen in Diksmuide, Woumen en Houthulst ontvangen miljoen euro voor extra ruimte appeared first on

Lees meer »

EXCLUSIEF. In het hoofd van Acid. Zelfs experts zijn het erover eens: hij is twee personen in één lichaam

“Een blinde en verslavende drang naar volgers en views met het oog op aandacht en winstbejag”: het oordeel van de rechter voor Acid was niet mals. Maar heeft de rechter wel gelijk? Wij kijken in het hoofd van de youtuber en stellen vast dat hij bestaat uit twee totaal verschillende personen. En één detail doet vermoeden dat de rechter dacht

Lees meer »

Jennifer Aniston geeft uitzonderlijke blik in haar luxueuze villa van 19 miljoen euro, inclusief gigantische dressing

Jennifer Aniston (55) geeft haar fans een kijkje in haar luxueuze villa van 19 miljoen euro in Bel Air, Californië. Op Instagram deelt ze enkele foto’s en video’s waarop ze zich thuis opmaakt voor de People’s Choice Awards, die afgelopen zondag plaatsvonden. Vooral de gigantische dressing van de Amerikaanse actrice valt meteen op.

Lees meer »

Assisen ‘Scalpermoord’ – Oudaha wil volgens verdediging zijn verantwoordelijkheid nemen

Op het assisenproces over de moord op Jill Himpe (36) heeft de verdediging kort de jury toegesproken. Volgens meester Rob Onderdonck zal Ridoan Oudaha (43) zijn verantwoordelijkheid nemen en zijn spijt betuigen. De burgerlijke partijen reageerden sceptisch op het standpunt van de verdediging.
The post Assisen ‘Scalpermoord’ – Oudaha wil volgens verdediging zijn verantwoordelijkheid nemen appeared first on KW.be.

Lees meer »