Krantenkoppen

Samenloop van factoren leidt tot inzinking bij Lynn Van Royen in ‘De expeditie: Groenland’: “Ik moest mijn maandstonden krijgen”

“Ik vind het heel spannend, want het is de eerste keer dat ik als mezelf op tv kom.” In ‘De expeditie: Groenland’ leert de Vlaamse kijker de ware persoon achter actrice Lynn Van Royen (34) kennen, ongefilterd. “En dat is toch met een klein hartje, want zeker in de omstandigheden ben je op-en-top jezelf.” In Showbits onthult ze ook wat er precies met haar aan de hand was toen ze flauwviel en zo de hele expeditie in gevaar bracht. En ze vertelt hoe ze de reis combineerde met het moederschap. “Ik wil vooral een voorbeeld zijn voor mijn kinderen. Ik hoop dat het hen stimuleert om later ook zo’n avonturen op te zoeken.” Bekijk hier het hele gesprek.

Meer krantenkoppen in België

Astrid en Natalia leven in nieuw programma ‘Back to reality’ als alleenstaande mama’s: “We hebben zélf de afwas gedaan”

“Ik voelde echt paniek bij de start, en was voortdurend aan het rekenen.” Voor Astrid Coppens – die haar tv-comeback definitief heeft ingezet – werd ‘Astrid en Natalia back to reality’ een programma dat ze niet snel zal vergeten. Een maand lang leefde het duo als alleenstaande mama’s met een minimumbudget. Ook voor Natalia bleef de ervaring nazinderen. “We zijn

Lees meer »

Fan kan ogen niet geloven wanneer ze 100.000 dollar krijgt nadat Drake haar bordje leest tijdens concert

Lauren Schwallier (34) zal zich het concert van rapper Drake (37) in Nashville nog lang herinneren. De vrouw mocht recent haar chemotherapie afronden nadat bij haar in 2023 borstkanker was ontdekt. En dat mocht iedereen weten, dus besloot ze dat op een bordje neer te schrijven. Toen ze met dat bordje de aandacht van Drake trok, verraste hij haar met

Lees meer »

LIVE BOERENPROTEST. Boeren blokkeren Zelzatebrug: scheepvaart niet mogelijk in Gentse haven

Deze ochtend willen boze boeren alle toegangswegen tot de Gentse haven blokkeren, nadat ze eerder deze week hetzelfde deden in Antwerpen. De aangekondigde acties leggen alvast een bom onder de onderhandelingen tussen de Vlaamse regering en de Boerenbond, het Algemeen Boerensyndicaat en de Groene Kring, die vandaag op de agenda staan. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Israël waarschuwt voor offensief tegen Rafah bij start van ramadan

Het Israëlische leger zal een offensief op de Palestijnse stad Rafah lanceren als alle Israëlische gijzelaars tegen 10 maart nog niet zijn vrijgelaten. Dat is zondag meegedeeld door de Israëlische minister Benny Gantz, die deel uitmaakt van het oorlogskabinet. Op 10 maart start wellicht de ramadan, de islamitische vastenperiode.

Lees meer »

COLUMN. “Wie de Vlaamse cultuur wil beschermen, begint bij de horeca’”

Het lijkt wel alsof er een bom op de Grote Markt van Sint-Truiden gevallen is. Een koopkracht-bom welteverstaan. De horeca valt er als vliegen. Nochtans slaagde Sint-Truiden er de afgelopen decennia in om qua handel en horeca stevig boven haar gewicht te boksen. Je kan veel zeggen over het bestuur van Sint-Truiden, maar op het vlak kernbeleid waren ze een

Lees meer »

Israël voert diep in zuiden van Libanon luchtaanvallen uit

Het Israëlische leger heeft maandag in de buurt van de Zuid-Libanese stad Sidon gelijktijdig minstens twee luchtaanvallen uitgevoerd. Dat heeft het nationale Libanese persagentschap ANI gemeld en werd ook vastgesteld door een fotograaf van het Franse persagentschap AFP.

Lees meer »

Hier leeft de ‘verkiezing’ van Marginaalste Stad van Vlaanderen zo hard dat zelfs burgemeester mee stemt: “Personeel is die negatieve bijklank moe”

Welke stad is de marginaalste van Vlaanderen? Die vraag wordt ook dit jaar weer gesteld op Facebook via de pagina Keizerrijk Vlaanderen. Een betekenisloze verkiezing, zou je denken. Maar bij onder meer het stadsbestuur van Menen – dat al verschillende keren de titel won – leeft het wel. “Zelfs kinderen spreken me erover aan”, zegt schepen Kasper Vandecasteele (Vooruit).

Lees meer »