Krantenkoppen

Samenloop van factoren leidt tot inzinking bij Lynn Van Royen in ‘De expeditie: Groenland’: “Ik moest mijn maandstonden krijgen”

“Ik vind het heel spannend, want het is de eerste keer dat ik als mezelf op tv kom.” In ‘De expeditie: Groenland’ leert de Vlaamse kijker de ware persoon achter actrice Lynn Van Royen (34) kennen, ongefilterd. “En dat is toch met een klein hartje, want zeker in de omstandigheden ben je op-en-top jezelf.” In Showbits onthult ze ook wat er precies met haar aan de hand was toen ze flauwviel en zo de hele expeditie in gevaar bracht. En ze vertelt hoe ze de reis combineerde met het moederschap. “Ik wil vooral een voorbeeld zijn voor mijn kinderen. Ik hoop dat het hen stimuleert om later ook zo’n avonturen op te zoeken.” Bekijk hier het hele gesprek.

Meer krantenkoppen in België

Blik in het hoofd van een koppige en eigenzinnige Catalaan: waarom Ferran Jutglà ook bij Club telkens weer terugvecht

Vallen en opstaan, het is ‘the story of his life’. Zondag wil Ferran Jutglà (25) voorgoed uit de schaduw van de geschorste Igor Thiago treden. Een blik in het hoofd van de koppige en eigenzinnige Catalaan, die niet van plan is deze kans bij Club Brugge te laten schieten. “Ferran wil niet proberen Thiago eruit te spelen, hij wil gewoon

Lees meer »

Ameel Candy World bouwt met 120 vrijwilligers ‘Grootste snoeptaart ter wereld’: “Het wordt enorm spannend”

De Roeselaarse groothandel Ameel Candy World viert zijn 25ste verjaardag met een uniek bouwwerk. Vandaag slaat het bedrijf de handen in elkaar met 120 vrijwilligers uit zes verenigingen om de grootste snoeptaart ter wereld te bouwen. Die moet het pronkstuk van de beurs op zondag worden. De snoeptaart heeft een diameter van 10 meter en is maar liefst 8,65 meter

Lees meer »

Marktonderzoek onthult vijf prioriteiten in Nieuwpoort

De resultaten van het marktonderzoek van beweging.net Nieuwpoort werden onthuld tijdens het jaarlijkse trefpunt in ’t Schorrehof. De enquête, gehouden op de vrijdagsmarkt van Nieuwpoort op 9 februari, betrok 46 respondenten en richtte zich op vijf cruciale speerpunten. Daarin werd gevraagd om deze speerpunten een prioriteit te geven.
The post Marktonderzoek onthult vijf prioriteiten in Nieuwpoort appeared first on KW.be.

Lees meer »

Poetin promoveert man die verantwoordelijk zou zijn voor foltering Navalny

De Russische president Vladimir Poetin heeft enkele dagen na de dood van Kremlincriticus Aleksej Navalny verschillende ambtenaren van het gevangeniswezen promotie gegeven. Een van hen, Valery Boyarinev, zou als vicechef van de gevangenisautoriteit FSIN volgens Navalny’s anticorruptiebeweging FBK verantwoordelijk geweest zijn voor de foltering van de opposant.

Lees meer »

“Het is bij beide ploegen niets dan kommer en kwel”: Henk Houwaart en Aad de Mos fileren ex-clubs Club Brugge en Anderlecht

De match Club-Anderlecht van zondag is een andere topper dan de vorige vijf jaren, toen RSCA nog vergane glorie was. Vandaag staan de Brusselaars weer tweede in de rangschikking met negen punten voorsprong op Club Brugge. We polsten even naar de mening van ex-kampioenencoaches Henk Houwaart en Aad de Mos, ervaringsdeskundigen in de clasico. De eerste bleek maar weinig enthousiast

Lees meer »

Eén op de drie Oekraïense vluchtelingen in Vlaanderen heeft werk. Zo ook Iryna (40): “Mijn job zorgt voor afleiding van wat er in mijn land gebeurt”

Iryna Sakhanda (40) vluchtte na de Russische inval van twee jaar geleden weg uit Kyiv. Ze kwam met haar toen 2-jarig zoontje naar België. Vandaag is ze projectingenieur bij Pfizer Puurs. “Voor een vluchteling gaat een job hebben niet alleen over geld. Het gaat over integreren, de taal leren, je nuttig voelen.”

Lees meer »

Er komen 19 nieuwe groene speelplaatsen in onze provincie: ook bij jou in de buurt?

De Vlaamse overheid maakt na een oproep Natuur in je school meer dan 2,5 miljoen euro vrij om 19 West-Vlaamse speelplaatsen te ontharden en vergroenen. “Deze speelplaatsen zijn een win-win, goed voor het welzijn van leerlingen en voor de waterbuffering”, zegt Vlaams parlementslid Brecht Warnez.
The post Er komen 19 nieuwe groene speelplaatsen in onze provincie: ook bij jou in

Lees meer »