Krantenkoppen

School moet onverwacht afscheid nemen van leerkracht Pieter (36) die in Baudelopark in elkaar zakte

Op het Sint-Lievenscollege moesten ze onverwacht afscheid nemen van geliefde leerkracht Pieter Servranckx (36). De dertiger overleed afgelopen weekend nadat hij in elkaar was gezakt in het Baudelopark. “De school zal hem immens missen.”

Meer krantenkoppen in België

“Ik hoef geen man die eruit ziet als een verschrompelde appel”: Antwerpse Arletta zoekt in ‘Hotel Romantiek’ naar nieuw lief

Ze werkte jarenlang in een krantenwinkel, maar tegenwoordig is de Antwerpse Arletta (65) vooral ‘Bonni’ voor haar kleinkinderen. In ‘Hotel Romantiek’ zoekt ze naar een nieuwe partner, na twee eerdere liefdesbreuken. In Primo vertelt ze wat voor iemand ze zoekt, waar die angst voor water vandaan komt en wat ze vindt van de deelname van Jacky Lafon.

Lees meer »

LIVEBLOG MACCABI HAIFA-AA GENT (21u). “Winnen zou plezant zijn, maar vooral de kwalificatie is belangrijk”

Voor AA Gent wil het voorlopig maar niet lukken in 2024. De Buffalo’s zijn nog steeds op zoek naar een zege en gaan met broos vertrouwen opnieuw de Conference League in. Tegenstander donderdag is Maccabi Haifa, met onder meer ex-Gouden Schoen Lior Refaelov. Door de oorlog in Israël wordt de heenmatch in Boedapest afgewerkt. Volg alles op de voet in

Lees meer »

Gitsbergtoertocht brengt 2.250 euro op voor goede doelen

Traditiegetrouw organiseert WTC De IJzerzonen en de Vriendenkring van Sadef de Gitsbergtoertocht op het einde van het jaar. Ook het laatste weekend van 2023 kon er opnieuw ingeschreven worden voor drie parcours. Dit jaar was er voor het eerst ook de mogelijkheid om een cyclorit van 60 kilometer te fietsen, wat een groot succes kende.
The post Gitsbergtoertocht brengt 2.250

Lees meer »

Viktor Verhulst praat over verdriet van zijn mama in ‘De expeditie: Groenland’: “Ik heb mij lang schuldig gevoeld”

“Mijn moeder heeft er bewust voor gekozen om uit de schijnwerpers te blijven.” En toch is Valérie, de mama van Viktor Verhulst en Marie, er een heel klein beetje bij tijdens ‘De expeditie: Groenland’. Tijdens een emotioneel moment praat Viktor over haar grote verdriet, en waarom hij zich er schuldig over voelde. Wie is de mama van de jonge Verhulstjes

Lees meer »

Spectaculaire knock-out: ‘opa’ Volkanovski, die recent voor humoristische toets zorgde, verliest UFC-titel na ruim vier jaar

Ilia Topuria (27) is de nieuwe kampioen in de UFC-vedergewichtsklasse. Tijdens het hoofdevenement van UFC 298 veroverde hij de kampioensgordel, nadat hij Alexander Volkanovski (35) op spectaculaire wijze knock-out sloeg. De Australiër was jarenlang de meest gevreesde man in zijn divisie, maar de nog ongeslagen Topuria had slechts twee rondes nodig om hem te onttronen.

Lees meer »

“Bij regen is de wijk een heuse modderpoel”: bewoners Theofiel Godtschalckwijk stellen Woon- en Zorgbedrijf Wervik in gebreke

Gezien de planning van wegenwerken in de Theofiel Godtschalckwijk, die pas vanaf halfweg augustus worden hervat, stelt bewoner David Verbeke opdrachtgever Woon- en Zorgbedrijf Wervik officieel in gebreke. “Er wordt niet de minste moeite gedaan om een redelijke toegang tot de wijk te verschaffen”, aldus David. “De wijk is zo goed als ontoegankelijk geworden voor gemotoriseerde voertuigen. Zelfs als voetganger

Lees meer »