Krantenkoppen

Sharon Osbourne ondernam zelfmoordpoging na affaire van haar man Ozzy

Sharon Osbourne (71) onthult dat ze een zelfmoordpoging heeft gedaan toen ze ontdekte dat haar man Ozzy Osbourne (75) een affaire had. “Ik nam een heleboel pillen”, zei ze volgens Britse media tijdens een voorstelling van haar theatertournee in Londen.

Meer krantenkoppen in België

Van royalty naar Hollywoodicoon: het bewogen leven van Ira von Fürstenberg, de allereerste ‘It girl’ ter wereld

De Italiaanse actrice en aristocrate, prinses Virginia von Fürstenberg – beter bekend onder haar artiestennaam Ira von Fürstenberg, is overleden op 83-jarige leeftijd. De zuiderse schoonheid had een gevarieerde carrière als actrice en model, en een nog veel kleurrijker privéleven, dat uitmondde in een huwelijk met een Spaans-Duitse prins. Ze was de perfecte mengeling van koninklijke gratie en Hollywood-glamour. Dit

Lees meer »

Woonzorgcentrum en assistentiewoningen onder verhoogd toezicht na waslijst aan problemen: “We hebben zélf opnamestop ingevoerd”

Woonzorgcentrum Zilverduin en de bijhorende assistentiewoningen staan onder verhoogd toezicht. De faciliteiten in De Haan behoren tot de Franse groep Orpea, waar eerder al problemen opdoken in meerdere zorginstellingen. Het Departement Zorg stelde een waslijst aan tekortkomingen vast, waaronder een nijpend personeelstekort. “We zijn ons bewust van de problemen”, reageert woordvoerder Marijke Verboven.

Lees meer »

Verkeerspolitie houdt extra controles en toezicht op bestuurders die kruispunt op Bissegemplaats blokkeren

Tijdens de drukke ochtendspits is het op veel plaatsen in Kortrijk en deelgemeenten vaak geduldig aanschuiven geblazen voor auto- en andere bestuurders. Het stilstaand verkeer leidt niet zelden tot volledig geblokkeerde kruispunten omdat bestuurders er toch nog oprijden, zonder dat ze zicht hebben of ze meteen kunnen doorrijden. Daardoor raken vaak volledige kruispunten en de omliggende straten geblokkeerd, met als

Lees meer »

Nordin Behaeghel is spits bij Excelsior Zedelgem

Excelsior (1e) startte de competitie met nul op 15 en pakte vervolgens uit met een stevige remonte. Op 6 januari van dit kalenderjaar hervatte het kampioenschap. Na vier duels zonder oogst volgde een stuntzege in Boezinge. In Waregem gingen de jongens van Marc Calleeuw daarna zwaar de boot in. Zopas werd de zespunter in eigen huis tegen Moen met 0-1

Lees meer »

Kiwanis Bachten de Kupe La Joconde strikt niemand minder dan Clouseau voor exclusief benefietconcert in Oostende

Op 19 november viert Kiwanis Bachten de Kupe La Joconde haar vijfde verjaardag. De serviceclub met 18 dames uit groot-Alveringem, Veurne en de kust zet zich in voor kansarme kinderen uit eigen regio. De vereniging verkoopt hiervoor opnieuw aperoboxen, maar kijkt ook uit naar een exclusieve samenwerking met Clouseau, op zaterdag 16 maart in Oostende.
The post Kiwanis Bachten de

Lees meer »

Tsjechisch lagerhuis stemt tegen legalisering homohuwelijk

De kamer van Afgevaardigden in het Tsjechische parlement heeft woensdag een voorstel tot legalisering van het homohuwelijk afgewezen. Het huis stemde wel voor het toestaan van gezamenlijke adoptie door homostellen, op voorwaarde dat een van de partners de biologische ouder van het te adopteren kind is.

Lees meer »

Slachtoffer schermutseling in Bilzen overleden aan verwondingen

De man van 32 jaar, die zwaar gewond raakte bij een schermutseling aan een woning in Bilzen, is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Het slachtoffer werd dinsdagmiddag levenloos teruggevonden op de oprit. De vermoedelijke dader, een man van 64, moet morgen voor de raadkamer in Tongeren verschijnen.

Lees meer »

België zal klimaatdoelstellingen niet halen: Europese Commissie spoort ons land aan om “inspanningen aanzienlijk te verhogen”

De Europese Commissie vraagt België om bijkomende maatregelen te nemen om de uitstoot van broeikasgassen door het verkeer en gebouwen sterker in te perken en meer hernieuwbare energie te gebruiken. Met het huidige plan zal ons land de bindende doelstellingen niet halen. Dat staat in de aanbevelingen over het Belgische energie- en klimaatplan die de Commissie vrijdag heeft gepubliceerd. Tegen

Lees meer »