Krantenkoppen

Staande ovatie voor ‘De Mugge Van Brugge’ in Zeebrugge: “Tot volgend jaar in het Concertgebouw”

Aan iedere “weireldtournee” komt een einde. Ook komt er dus een einde aan de Brugse Eindejaarconference, die maar liefst zeven keer halt hield in en rond het mooie Brugge.

Kevin Rombaux, beter bekend als ‘De Mugge Van Brugge’, kende een schitterende start van het nieuwe jaar. Zijn Brugse Eindejaarsconference was een groot succes en raakte de harten van het publiek. Met maar liefst 7 uitverkochte shows genoten de inwoners van Brugge op voortreffelijke wijze van een kostelijke dosis amusement en humor. De Mugge zijn carrière is nu echt wel gelanceerd, hopen we. Met uitverkochte zalen zoals De Stadsschouwburg is hij op weg om de grootste Brugse comedian te worden allertijden. Wij mochten gaan kijken naar zijn allerlaatste voorstelling in Zeebrugge. We hebben gelachen. Hoe hij simpel en hoe hij de Brugse actua voorlegde, deden hem niet veel mensen na. De Mugge maakte er ook een interactieve show van, waardoor mensen uit het publiek hem zaken konden vertellen. Bij de vraag: “Als er ooit een Brugse Canon zou bestaan, welke Brugse zaken moeten er dan zeker in?” waarop een dame héél enthousiast reageert: “Dat ‘De Mugge Van Brugge’ ieder jaar moet terug komen naar Zeebrugge.”

Voor wie’De Mugge Van Brugge’ heeft gemist dit jaar, niet getreurd! Volgend jaar geeft de Brugse komiek een eindejaarconference in het concertgebouw. Een niet te missen happening. Zet alvast 2 januari 2025 met rood in jouw agenda. (PADI & Mervyn)

The post Staande ovatie voor ‘De Mugge Van Brugge’ in Zeebrugge: “Tot volgend jaar in het Concertgebouw” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Nathalie en Peter kunnen 18 jaar na miskraam kindje inschrijven in sterrenregister

Alle ouders die een kindje verloren hebben kunnen voortaan, ongeacht de duur van de zwangerschap of hoe lang het dit ook geleden is, hun kindje laten registeren in een sterrenregister. “Dit is een belangrijke symbolische actie. Het is belangrijk dat er niet gezwegen wordt over dit onderwerp”, aldus Nathalie Fonteyne en Peter Verduyn, die achttien jaar geleden een kindje verloren

Lees meer »

Internet in de ban van ‘verdwijning’ prinses Catherine: meest absurde theorieën gaan viraal

Hij had het ongetwijfeld niet verwacht. Maar toen prins William (41) verstek liet gaan bij de herdenking van zijn peetvader wegens ‘persoonlijke redenen’, zette hij vooral de geruchtenmolen over zijn vrouw in gang. Het absurde verhaal dat prinses Catherine (42) ‘vermist’ zou zijn, begon zelfs een eigen leven te leiden op sociale media. Inmiddels gaan de meest hilarische en bizarre

Lees meer »

Is de Wolfpack de Wolfpack niet meer? Een goede Omloop had al het gedoe doen vergeten, maar dat draaide anders uit

Meteen raak voor Visma-Lease a Bike in de Omloop. De ploeg van Wout van Aert heeft definitief de scepter overgenomen van Soudal Quick-Step als dé dominante factor in het voorjaar, ziet onze chef wielrennen Marc Ghyselinck. “Is de Wolfpack de Wolfpack niet meer?”, vraagt hij zich af. “Zie de uitspraken van vader Patrick Evenepoel kort voor het WK in Glasgow.

Lees meer »

LIVE BOERENPROTEST. Sfeer in Brussel alsmaar grimmiger, boeren blokkeren nu ook toegangswegen tot Brussels Airport

Boerenorganisaties houden vandaag een nieuwe betoging in Brussel, naar aanleiding van een Europese top van de ministers van Landbouw die daar doorgaat. De boeren vragen de Europese Unie onder meer om zich terug te trekken uit de veelbesproken vrijhandelsovereenkomsten met Zuid-Amerikaanse landen. Intussen is de sfeer in de hoofdstad verhit geraakt. Protesterende boeren zijn met hun tractoren door politieblokkades gebroken,

Lees meer »

Tienduizenden betogers tegen extreemrechts in Hamburg

Tienduizenden mensen hebben zondag in Hamburg deelgenomen aan een mars door de binnenstad tegen extreemrechts in Duitsland. Volgens de organisatoren trokken meer dan 50.000 actievoerders door de straten, de politie komt pas later met een officiële telling.

Lees meer »

Bianca Censori choqueert opnieuw: enkel een gsm bedekt haar intieme zone

Bianca Censori (29) liet opnieuw weinig aan de verbeelding over, toen ze met haar man Kanye ‘Ye’ West (46) uit eten ging in Parijs. Dit keer droeg ze een volledig doorzichtig topje én wederom een doorzichtige panty, zonder ondergoed. Slechts enkele dagen nadat bekend werd dat ze een gevangenisstraf kan krijgen voor haar expliciete kledingkeuzes.

Lees meer »