Krantenkoppen

Stad Antwerpen hangt 5 bokszakken op om studenten te laten bewegen: “Ze kunnen er eens goed op ’toeken'”

De stad Antwerpen heeft op vijf plekken in de stad bokszakken gehangen voor studenten die zich willen afreageren tijdens hun blokperiode. Op die manier wil de stad ook beweging promoten. De zakken zijn gehangen op plaatsen waar studenten samenkomen om te studeren. Zo kunnen ze actief pauzeren en hun hoofd even leegmaken.

Meer krantenkoppen in België

Jaar nadat eerste baby in hun armen stierf, verwelkomen Jonas en Elodie uit Zonnebeke hun schrikkelkindje: “We noemden hem naar Marcel”

Een geboorte op een schrikkeldag was geen thema bij Jonas en Elodie. “Hij is gezond, da’s het belangrijkste”, zegt het jonge koppel opgelucht. Een jaar eerder zagen ze hun eerste baby’tje sterven in hun armen.
The post Jaar nadat eerste baby in hun armen stierf, verwelkomen Jonas en Elodie uit Zonnebeke hun schrikkelkindje: “We noemden hem naar Marcel” appeared first

Lees meer »

Oquin (30) en Lana (28) verwelkomen ‘schrikkelbaby’ Billie in AZ Oostende: “Naarmate die 29ste dichter kwam, begon de stress te groeien”

AZ Oostende zag op 29 februari maar liefst zes zogenaamde schrikkelbaby’s geboren worden en een zevende was bij het ter perse gaan nog op komst. De eerste was Billie, het vierde kindje van Oquin Bouillart (30) en Lana Impincs (28) uit Gistel. “We hadden nog zo gehoopt dat Billie niet op 29 februari geboren zou worden, tevergeefs”, zegt een toch

Lees meer »

De stap te ver in Parijs? Bianca Censori riskeert celstraf en 15.000 euro boete door expliciete outfits

Kanye ‘Ye’ West (46) en zijn vrouw Bianca Censori (29) verblijven momenteel in Parijs voor de Fashion Week. Maar daar heeft die tweede het opnieuw heel bont gemaakt. Bianca droeg er een panty zonder ondergoed en deed bovendien geen moeite om haar geslachtsdeel te verbergen. Daarmee overtreedt ze de Franse wet en riskeert ze zelfs een boete van 15.000 euro

Lees meer »

CD&V maakt de bocht en wil euthanasie bij vergevorderde dementie toelaten: “Wat ons betreft mag debat morgen starten”

CD&V wil praten over euthanasie bij dementie. Dat zegt CD&V-voorzitter Sammy Mahdi in een interview dat dit weekend verschijnt. “We willen de discussie over leven en dood niet overlaten aan partijen die weinig of zeer ruime morele grenzen hebben.” De partij zal binnenkort haar leden om groen licht vragen om te bekijken onder welke strikte voorwaarden euthanasie mogelijk is bij

Lees meer »

48-jarige man blijft schuldig aan brandstichting bij milieu-inspecteur en nu ook aan brandstichting bij ex-werkneemster

Een 48-jarige man uit Roeselare is in beroep veroordeeld voor brandstichting bij de gezinswoning van milieu-agent Dimitri Geerolf in Staden en aan het tuinhuis van een voormalige werkneemster. Hij werd aan de galg gepraat door zijn ex. Toch krijgt hij een lichtere straf.
The post 48-jarige man blijft schuldig aan brandstichting bij milieu-inspecteur en nu ook aan brandstichting bij ex-werkneemster

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. Van spannend avontuur tot grote teleurstelling: hoe Eddy Planckaert zijn Franse droom uit elkaar zag spatten

De Franse droom die Eddy Planckaert (65) al haast zijn hele leven lang koestert, is in het water gevallen. Dat onthulde hij tijdens het Valentijnsweekend in de vierkantshoeve in Bure. Hoe is die droom om naar Frankrijk te emigreren ooit begonnen? En waar is het nu misgegaan? “We hebben vier maanden geprobeerd om daar te wonen. We vonden er onze

Lees meer »