Krantenkoppen

STANDPUNT. Stikstofkwestie: een onontwarbare knoop van decreten en vonnissen

Nee, we zijn er nog lang niet met dat stikstofakkoord. Deze week jaagt de meerderheid van N-VA, Open VLD en CD&V het misschien door het Vlaams Parlement, maar er zijn nog wel wat raden en hoven die het opnieuw op de helling kunnen zetten. Houdt het dan nooit op?

Meer krantenkoppen in België

De David is weer lentefris: wereldbefaamde standbeeld van Michelangelo krijgt delicate schoonheidsbehandeling

Grote werkzaamheden aan de Galleria dell’Accademia in Firenze. De David, het wereldbefaamde standbeeld van Michelangelo, krijgt een delicate schoonheidsbehandeling. Het gaat om een routine-poetsbeurt die om de twee maanden wordt uitgevoerd. Er komt een stofzuiger en delicate borstel aan te pas om de marmeren perfectie van David van kop tot teen lentefris te maken. Het beeld werd gemaakt door Michelangelo

Lees meer »

“Je kunt te voet naar huis gaan”: coaches diep teleurgesteld nadat Jan (bijna) alle kandidaten voor zich wint

Jan Paternoster (34) gaf medecoaches Koen Wauters, Natalia en Mathieu Terryn lik op stuk tijdens de voorlaatste blind auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’. Hij haalde maar liefst vijf van de zes kandidaten binnen waarvoor de coaches hadden gevochten. Hoe groot de teleurstelling bij de andere coaches ook was, ze gunden het hem volledig: Jan had tot nu toe minder

Lees meer »

KIJK. Trump haalt z’n beste moves weer boven op podium van verkiezingsrally in South Carolina

Ex-president Donald Trump (77) heeft zich op het podium van de verkiezingsrally in South Carolina weer van z’n beste kant laten zien. De Repubikeinse presidentskandidaat slaagde erin Nikki Haley in haar thuisstaat te verslaan. En dat maakt Trump duidelijk heel blij. Plots haalt hij zijn iconische dansmoves met gebalde vuisten weer boven. Niet veel later geeft hij ook nog een

Lees meer »

Nieuwe vorm van oplichting: oplichters stelen niet enkel je gegevens maar ook spullen bij je thuis

Febelfin waarschuwt voor een nieuwe vorm van oplichting waarbij de daders zich voordoen als bankmedewerkers, eerst telefonisch en aansluitend bij het slachtoffer thuis. “Ze stelen niet enkel je bankkaart en code maar ook juwelen, laptops en cash.” Meestal zijn de slachtoffers ouderen. ”Verbreek direct het contact wanneer u zo’n oproep krijgt en verwittig de politie.”

Lees meer »