Krantenkoppen

‘Steunfonds’ haalt Chinese beurs niet uit sukkelstraatje

06:58 In Brussel wikken en wegen beleggers de nieuwsbrief van Sofina.

Meer krantenkoppen in België

Obsceen gebaar van Cristiano Ronaldo blijft niet zonder gevolgen: Portugese superster krijgt wedstrijd schorsing

Cristiano Ronaldo (39) heeft een speeldag schorsing als straf gekregen voor het obsceen gebaar waarmee hij reageerde op Messi-provocaties. De actie leverde de Portugese superster heel wat kritiek op, al had hij er zelf een aparte uitleg voor. “Deze viering straalt kracht en vreugde uit. Het is iets normaals in Europa.” Maar ‘CR7′ moet dus toch een match brommen.

Lees meer »

De hallucinante rijkdom van Ryan Reynolds en Blake Lively: “Naast hun werk zijn het twee normale mensen met twee voeten op de grond”

Doorgaans hebben ze geen schreeuwerige smaak, maar vergis je niet: actrice Blake Lively (36) en acteur Ryan Reynolds (47) horen bij de superrijken. Niet alleen van Hollywood, maar van de hele wereld. Zelfs hun vier kinderen staan in de top 20 van rijkste kroost op onze aardbol. “Mijn dochters weten niet precies hoe mama en papa geld verdienen, of dat

Lees meer »

Met “Heilige Sophie” gaat de MR de Europese strijd aan

Een verkiezingstrijd vol spanning aan Franstalige zijde, met de machtsstrijd tussen Sophie Wilmès en Georges-Louis Bouchez bij de MR, en tussen de huidige voorzitter en zijn voorganger bij de kleine partij Défi. En Vooruit en Vlaams Belang die elkaar "beste vijanden" lijken te worden.

Lees meer »

Pakistaanse politie pakt bekende journalist en Youtuber Asad Toor op

De Pakistaanse blogger Asad Toor werd maandagavond in de hoofdstad Islamabad gearresteerd, meldden zijn advocaat en Pakistaanse media. De veiligheidsdiensten beschuldigen de journalist en Youtuber ervan een “kwaadaardige campagne” te voeren tegen juristen van het Hooggerechtshof. Twee advocaten van Toor mochten hem niet naar zijn verhoor vergezellen.

Lees meer »

Ze was zelf even wereldnieuws, maar nu gaat Bo Van Spilbeeck (65) met pensioen

VTM NIEUWS neemt opnieuw afscheid van een coryfee. Journaliste Bo Van Spilbeeck is begin deze maand 65 geworden en gaat met pensioen. Donderdag is haar laatste werkdag en neemt ze afscheid van de redactie. Vanavond tijdens de nieuwsuitzending van 19 uur blikken de collega’s terug op haar carrière, die teruggaat tot de begindagen van het VTM NIEUWS in 1989.

Lees meer »