Krantenkoppen

Stomdronken agent gearresteerd nadat hij met collega’s keet schopt in Brussels café

Een hoofdinspecteur van de federale politie is opgepakt nadat hij met twee andere stomdronken collega’s keet schopte in de Brusselse Bar des Amis in de Sint-Katelijnestraat in het centrum van Brussel.

Meer krantenkoppen in België

Vrachtwagen van Nederlandse ministerie van Defensie deels leeggeroofd

Een vrachtwagen van het Nederlandse ministerie van Defensie is vorige week deels leeggeroofd. Het voertuig met militaire uniformen en uitrusting was onderweg van Nederland naar Groot-Brittannië. Dat meldt het ministerie van Defensie op X. Het ging om spullen bedoeld voor de ondersteuning en training van Oekraïense militairen in Groot-Brittannië.

Lees meer »

Komkommer en kwel: Nederlandse advocaat weet niet wat hij moet doen met 16 miljoen komkommers van failliete boerderij

Een boerderij met 16 miljoen pas geplante komkommers en daar bovenop nog heel veel paprika’s. Een Nederlands advocaat die gewoonlijk bureaumateriaal verkoopt om de schulden van failliete bedrijven af te betalen, staat voor een zware opdracht. Hij zoekt iemand die de grote hoeveelheid groenten kan onderhouden en verkopen. Hoe is het zover kunnen komen?

Lees meer »

Beruchte boer alweer gelinkt aan moordzaak, deze keer die van advocate Claudia Van Der Stichelen: “Ze zullen van een kale reis terugkomen”

Er is dinsdag een nieuwe, hoogst opvallende man urenlang verhoord in het onopgeloste dossier van de vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen. Landbouwer Koen V.H., ooit verdacht van de moord op een vermiste topvolleyballer en een wandelaar, komt als getuige in het vizier van de speurders. Hij is de beschuldigingen kotsbeu: “Ze verdoen hun tijd.”

Lees meer »

Gelekte documenten tonen hoe Russische autoriteiten er meer dan 500 miljoen euro doordraaien om Poetin zeker herverkozen te krijgen

Meer dan 500 miljoen euro. Dat is het bedrag dat de Russische autoriteiten aan het spenderen zijn om president Vladimir Poetin volgende maand zeker herverkozen te krijgen. Gelekte documenten uit het Kremlin tonen dat het geld gaat naar propaganda en een informatieoorlog. “Manipulatie vooraf om manipulatie op verkiezingsdag tot een minimum te beperken”, noemt historicus en Rusland-expert Mark Galeotti het.

Lees meer »

Jennifer Aniston toont hoe ze zo gespierd en afgetraind blijft: “Maar op sommige dagen heb ik er ook gewoon geen zin in”

Jennifer Aniston deelt op Instagram een video van drie oefeningen die haar helpen om fit en gespierd te blijven. De ‘Friends’-actrice is intussen 55 jaar, maar heeft nog steeds een heel actieve levensstijl. In haar fitnessroutine doet ze onder meer squats en push-ups. Al geeft ze ook toe soms mindere dagen te hebben: “Dan moet je het toch gewoon doen”,

Lees meer »