Krantenkoppen

Thierry Geerts wordt bij Google België en Luxemburg opgevolgd door Tom De Block

15:47 Country manager Thierry Geerts van Google BeLux verlaat het bedrijf. Tom De Block wordt vanaf 1 april hoofd Google België en Luxemburg.

Meer krantenkoppen in België

Beelden tonen chaos in Gaza: ruim 100 doden bij bestorming hulpkonvooi en Israëlische soldaten die vuur openen

Autoriteiten in Gaza zeggen dat Israëlische troepen het vuur openden op mensen die stonden te wachten op hulpgoederen. Daarbij zouden 104 doden zijn gevallen volgens het Ministerie van Volksgezondheid in Gaza, dat wordt gecontroleerd door Hamas. Medici melden tientallen gewonden. Israël ontkent de aantijgingen en zegt dat “de tragedie” het gevolg is van Palestijnse truckers die mensen overreden toen het

Lees meer »

Illegale goksite Stake krijgt boete van 200.000 euro en zal in GP Formule 1 van Spa-Francorchamps met andere sponsor rijden

Stake, dat in 2021 door de Kansspelcommissie op de lijst met illegale goksites werd geplaatst, zal deze zomer toch niet te zien zijn als sponsor in de GP Formule 1 in Spa-Francorchamps. Woensdag werden daar in de Kamer vragen over gesteld gezien de verstrengde wetgeving rond gokreclame in ons land. Het team zal met een andere (gok)sponsor rijden.

Lees meer »

“Het lijkt wel een Bart De Pauw-verhaal”: zeventiger riskeert jaar cel voor betasten pluskleindochter

Een 74-jarige Bruggeling riskeert een jaar voorwaardelijke celstraf voor aanranding van zijn pluskleindochter. Het meerderjarige meisje beweert dat C.M. haar rechterborst betastte, maar zelf ontkent de man dat met klem. “Ze zag hem als een indringer.”
The post “Het lijkt wel een Bart De Pauw-verhaal”: zeventiger riskeert jaar cel voor betasten pluskleindochter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Horeca trekt naar Grondwettelijk Hof tegen strengere regels flexi-jobben: “Dit is met een kanon op een mug schieten”

De aangescherpte regels rond flexiwerk zijn absoluut niet naar de zin van de horeca. De horecafederaties van het land willen enkele strengere regels geschrapt, en trekken daarvoor nu zelfs naar het Grondwettelijk Hof. “De vaste zaalmedewerker in mijn restaurant mag na zijn uren niet meer flexi-jobben in mijn brasserie, maar wel bij de concurrentie of de bakker om de hoek.”

Lees meer »

‘Pauwke’ (40) viert voor 10de keer schrikkelverjaardag: “Meestal zot feestje, maar dat moet nu eventjes wachten”

Xavier De Pauw is al een kwarteeuw actief in het provinciaal voetbal en het minivoetbal. Hij wordt straks 40 jaar, maar kan nog maar voor de tiende keer echt zijn verjaardag vieren. Hij is immers geboren op een schrikkeldag, 29 februari 1984.
The post ‘Pauwke’ (40) viert voor 10de keer schrikkelverjaardag: “Meestal zot feestje, maar dat moet nu eventjes wachten”

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Nederland trekt 100 miljoen euro extra uit voor granaten Oekraïne – Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit

De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land. Macron voegde er echter wel ter nuance aan toe dat er momenteel geen overeenstemming bestaat

Lees meer »

Opendeur op rusthuiscampus tijdens de Dag van de Zorg

Op zondag 17 maart, de Dag van de Zorg, gooien het woonzorgcentrum Sint-Augustinus, het centrum voor dagverzorging De Oase en het plaatselijke Sociaal Huis de deuren open voor het brede publiek. Tussen 10 tot 17 uur kan iedereen er terecht om een uitgestippeld parcours doorheen de gebouwen te volgen.
The post Opendeur op rusthuiscampus tijdens de Dag van de Zorg

Lees meer »

Ongeval met twee wagens en lijnbus zorgt voor hinder in Roeselare

Op het kruispunt van de Rijksweg met de Oekensestraat in Roeselare gebeurde er maandag omstreeks 17 uur een ongeval waarbij twee wagens en een bus van de Lijn betrokken waren. Een iemand geraakte bij het ongeval lichtgewond.
The post Ongeval met twee wagens en lijnbus zorgt voor hinder in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familieconcert en pannenkoekenverkoop

Muziekvereniging De Ridder Jans Zonen Dadizele brengt op zaterdag 2 maart een familieconcert. Onder leiding van dirigent Hannes Verstraete en in samenwerking met de stedelijke academie voor podiumkunsten (STAP) uit Roeselare geven de muzikanten vanaf 16 uur het beste van zichzelf in zaal den Ommeganck. Tickets kosten aan de deur 15 euro. Voor de kinderen
The post Familieconcert en pannenkoekenverkoop

Lees meer »