Krantenkoppen

Toeristen poseren voor groepsfoto, maar worden dan verrast door zilverruggorilla: “Oh my God”

Een groep toeristen is maandag in Rwanda verrast door een zilverruggorilla. De groep was op safari toen ze een mooi plekje uitzochten voor een foto. Maar dan gebeurde iets wat niemand van hen zag aankomen. “Dit gebeurt maar één keer in je leven”, aldus de gids achteraf. Een zilverrug passeerde op nog geen meter van de toeristen. Iedereen hield zijn adem in en durfde niet meer te bewegen.

Meer krantenkoppen in België

Apple trekt stekker uit eigen zelfrijdende elektrische auto

Wie hoopte om op een dag met een Apple Car te kunnen rijden, mag die hoop opbergen. Apple annuleert zijn plannen om een zelfrijdende elektrische auto te bouwen, zo meldt onder meer Bloomberg. Hiermee komt een einde aan een geheimzinnig project dat Apple de afgelopen tien jaar miljarden heeft gekost.

Lees meer »

Duo dat betrapt werd in auto met drugs en veel geld blijft in cel

Een duo dat vorige week door de politie in Koksijde betrapt werd aan boord van een auto waarin heel wat drugs en een grote geldsom werd gevonden, blijft een maand langer in de cel. Dat besliste de raadkamer van Veurne dinsdag.
The post Duo dat betrapt werd in auto met drugs en veel geld blijft in cel appeared first on

Lees meer »

België zal klimaatdoelstellingen niet halen: Europese Commissie spoort ons land aan om “inspanningen aanzienlijk te verhogen”

De Europese Commissie vraagt België om bijkomende maatregelen te nemen om de uitstoot van broeikasgassen door het verkeer en gebouwen sterker in te perken en meer hernieuwbare energie te gebruiken. Met het huidige plan zal ons land de bindende doelstellingen niet halen. Dat staat in de aanbevelingen over het Belgische energie- en klimaatplan die de Commissie vrijdag heeft gepubliceerd. Tegen

Lees meer »

Assisen Scalpelmoord – Oudaha gebruikte eerder al geweld tegen het slachtoffer

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) zijn de getuigenverhoren over de persoonlijkheid van Jill Himpe (36) woensdagavond afgerond. Opnieuw benadrukten meerdere getuigen dat het slachtoffer bang was van haar agressieve ex-partner. Ook de problemen in hun hamburgerrestaurant kwamen aan bod.
The post Assisen Scalpelmoord – Oudaha gebruikte eerder al geweld tegen het slachtoffer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Menen opnieuw meest marginale stad van Vlaanderen: “Oproep om niet te stemmen had averechts effect”

Wat in de sterren stond geschreven, werd werkelijkheid. Menen wint opnieuw de titel van ‘Meest marginale stad van Vlaanderen’ en blijft op die manier ongeslagen kampioen. Het stadsbestuur is niet tevreden met de titel maar spendeert er weinig aandacht aan. “Het is maar een ludieke verkiezing op een facebookpagina, meer is er niet aan.”
The post Menen opnieuw meest marginale

Lees meer »

Bevo-kapitein Yana De Leeuw: “Beogen een plaats in top vier”

Bevo Rekkenshop Roeselare heeft een perfect evenwichtige 6-6-balans na twaalf wedstrijden. Hiermee prijken de rood-witten op de vijfde plaats. Bevo heeft slechts één punt minder dan VDK Gent dat trouwens één match meer gespeeld heeft.
The post Bevo-kapitein Yana De Leeuw: “Beogen een plaats in top vier” appeared first on KW.be.

Lees meer »