Krantenkoppen

Vastgoedwebsite Immoweb neemt zijn concurrent Realo over

Immoweb, de grootste vastgoedwebsite van België, neemt zijn concurrent Realo over. Dat meldt Immoweb, een dochteronderneming van de Duitse AVIV Group.

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG UK OPEN (OP VTM 2 en VTM GO). Zeven Belgen doen mee aan ‘FA Cup of Darts’, op naar nieuwe editie vol verrassingen?

De UK Open, ook wel ‘The FA Cup of Darts’ genoemd, start vandaag. Een genot voor liefhebbers van lotingen, want met de open loting na iedere ronde is het toernooi in Minehead een garantie op spektakel en verrassingen. Wie treedt komend weekend in de voetsporen van de verrassende Andrew Gilding, de winnaar van vorig jaar? En kunnen de zeven Belgen

Lees meer »

Kogel onder de hamer uit wapen waarmee John Lennon werd vermoord

Een bizarre, wat lugubere veiling volgende week. Donderdag gaat er een kogel onder de hamer, afkomstig van het vuurwapen waarmee Beatle John Lennon werd vermoord. Het was de politie van New York die het bijzondere voorwerp ooit schonk aan de inmiddels overleden Britse agent Brian Taylor. De nabestaanden van Taylor laten de kogel nu veilen in Newcastle.

Lees meer »

Davina is de nieuwe Prinses Carnaval in Poperinge

De Orde van de Feestneuzen heeft zaterdagavond de nieuwe Prinses Carnaval van Poperinge gekroond in zaal Maeke Blyde. Davina Crombez (23) neemt het kroontje en de scepter over van Prinses Griet.
The post Davina is de nieuwe Prinses Carnaval in Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lening aan Lago-zwembad goedgekeurd:“Financiële bijsturing noodzakelijk”

De gemeenteraad in Zwevegem heeft de lening aan het LAGO-zwembad nu ook officieel goedgekeurd. Zwevegem leent zo’n 1.537.203 euro aan LAGO. Tijdens de raad vormde enkel de afgesproken verdeelsleutel tussen Kortrijk en Zwevegem (58/42) nog een klein obstakel.
The post Lening aan Lago-zwembad goedgekeurd:“Financiële bijsturing noodzakelijk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitgever ’t Scheldt veroordeeld tot celstraf met uitstel wegens aanzetten tot haat tegen Zelfa Madhloum

Gert Van Mol, de eigenaar van de satirische website ‘t Scheldt, is veroordeeld tot 6 maanden cel met uitstel voor het aanzetten tot haat of geweld tegen de voormalige woordvoerster van Open VLD Zelfa Madhloum. "Uit de talloze reacties blijkt dat zowel het artikel als de foto hebben bijgedragen tot een opruiend, haatdragend en racistisch discours", zegt de correctionele rechtbank

Lees meer »

Axel Daeseleire is opnieuw verliefd: “We kennen elkaar al achttien jaar”

“Soms wordt vriendschap liefde”, ondervond Axel Daeseleire (55). Hij hangt het liever niet aan de grote klok, maar de presentator is ondertussen anderhalf jaar gelukkig met zijn nieuwe liefde. Het gaat de veelgevraagde presentator, vanaf maandagavond te zien in ‘Het onbekende’, voor de wind. Al knaagt er ook iets. “Ik denk soms dat regisseurs en producers me vergeten zijn. Dat

Lees meer »

BES Beernem lanceert nieuwe groepsaankoop

Na de sluiting van het oudste biobedrijf van Vlaanderen in Beernem, De Hogen Akker, gingen de klanten op zoek naar een alternatief voor hun biologische producten. Drie klanten sloegen de handen in elkaar en richtten de vzw Biobes Beernem op. Later groeide het initiatief uit tot een coöperatieve zonder winstoogmerk waar coöperanten en klanten terechtkunnen voor lokale, biologische producten.
The

Lees meer »

El Grillo in jarige Sint-Petrus en Pauluskerk

De werkgroep PetrusPaulus100 organiseert op zaterdag 9 maart om 20 uur in de Sint-Petrus en Pauluskerk een concert met El Grillo in samenwerking met Cultuurwerking ‘Oekene Inviteert’, en met de steun van de Adriaen Willaert Stichting.
The post El Grillo in jarige Sint-Petrus en Pauluskerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anna Roos (19) is nieuwe voorzitter van Vlaamse Jeugdraad

De 19-jarige Anna Roos uit Turnhout is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad. Ze neemt in die functie de fakkel over van Amir Bachrouri. De Vlaamse Jeugdraad deelt maandag in een persbericht ook mee dat er nu volop wordt ingezet op de komende verkiezingen van 9 juni.

Lees meer »

8 maanden cel voor vrouw die ornamenten van kindergraven steelt in Mechelen

In Mechelen is een vrouw veroordeeld tot acht maanden cel voor het stelen van ornamenten op kindergraven. Telkens werden speelgoedjes, knuffeldieren, decoratieve elementen of plantjes van de kindergraven gestolen. De vrouw kwam niet opdagen op haar proces en kreeg uiteindelijk een straf die dubbel zo zwaar is dan wat het openbaar ministerie had gevorderd.

Lees meer »