Krantenkoppen

Voor het eerst sinds 2007: Billy Joel kondigt nieuwe muziek aan

‘Piano man’-zanger Billy Joel (74) komt binnenkort met zijn eerste nieuwe solosingle sinds 2007. Hij brengt het nieuwe nummer ‘Turn The Lights Back On’ uit op 1 februari. De song zal worden gelanceerd op alle streamingplatforms, maar is vanaf die dag ook op vinyl te krijgen.

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. “Moskou kreeg Oekraïense plannen voor tegenoffensief in handen”

Rusland is erin geslaagd om de plannen voor het Oekraïense tegenoffensief in 2023 vooraf in handen te krijgen. Dat heeft Oekraïens president Volodymyr Zelensky zondag gezegd. “Onze plannen voor het tegenoffensief lagen op tafel in het Kremlin voordat het begon”, zei Zelensky. Die bevestigde een informatielek te vermoeden. In een poging om in de toekomst nog informatielekken te vermijden, werken

Lees meer »

Nordin Behaeghel is spits bij Excelsior Zedelgem

Excelsior (1e) startte de competitie met nul op 15 en pakte vervolgens uit met een stevige remonte. Op 6 januari van dit kalenderjaar hervatte het kampioenschap. Na vier duels zonder oogst volgde een stuntzege in Boezinge. In Waregem gingen de jongens van Marc Calleeuw daarna zwaar de boot in. Zopas werd de zespunter in eigen huis tegen Moen met 0-1

Lees meer »

Treinverkeer tussen Ieper en Poperinge onderbroken door aanrijding

Het treinverkeer tussen Ieper en Poperinge is momenteel onderbroken door een aanrijding op de sporen. De hulpdiensten, politie en brandweer zijn ter plaatse aan de overweg in de Adriaansensweg in Ieper. Voor de treinreizigers worden vervangbussen van De Lijn voorzien.
The post Treinverkeer tussen Ieper en Poperinge onderbroken door aanrijding appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit is Mustii, de man die voor België naar het Songfestival gaat: “Gustaph heeft gezegd dat ik altijd positief moet blijven”

“Het hoeft geen circus te worden, maar ik wil wél dat het opvalt”. Dat belooft op het Songfestivalpodium in mei, wanneer Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) met zijn ‘Before the party’s over’ in het Zweedse Malmö aantreedt. Maar wie is onze Brusselse hoop op een berg douze points – behalve ontzettend getalenteerd, flamboyant en creatief – eigenlijk? “Mijn oom was schizofreen,

Lees meer »

LIVE GAZA. Onafhankelijke VN-experten vragen wapenembargo tegen Israël – Netanyahu stelt plan voor naoorlogs Gaza voor

Onafhankelijke experten van de Verenigde Naties roepen op tot een wapenembargo tegen Israël. Exportlanden zouden het internationale humanitaire recht schenden als wapens die door hen geleverd worden ingezet zouden worden in de oorlog in de Gazastrook. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu presenteerde zijn oorlogskabinet voor het eerst een formeel plan voor wat er met de Gazastrook moet gebeuren na de

Lees meer »

Zwaarste sneeuwstorm van het jaar stevent op Sierra Nevada af: “wie zich door deze storm wil wagen pakt best een survivalkit mee”

De gebieden nabij de Sierra Nevada, een bergketen in het westen van de VS, krijgen de komende dagen te maken met een zeer zware sneeuwstorm. Meteorologen spreken zelfs van een historische storm, mogelijk de zwaarste storm van het huidige winterseizoen. Ze verwachten dan ook enorme sneeuwhoeveelheden en ook de wind zal zwaar uithalen. De nationale weerdienst waarschuwt alvast de inwoners

Lees meer »

Het eliteteam dat ‘meester Thijs’ en andere pedofielen klist: “Een loodzware job, maar we moeten die kinderen redden”

Ze zijn met zeventien en doorploegen dag in dag uit terabytes en terabytes aan afschuwelijke beelden van kindermisbruik. Maar dankzij dit specifieke team binnen de politiedienst Europol kon onlangs ‘meester Thijs’ van De Springplank als pedofiel ontmaskerd worden. “We doen het allemaal voor dat ene moment: het moment dat je een kind uit de klauwen van iemand met slechte bedoelingen

Lees meer »

Pittem lanceert “8740sport” op Strava

Om de individuele sporters in de gemeente dichter bij elkaar te brengen, lanceert de sportdienst van Pittem het nieuwe project “8740sport”. Het doel van het project is om de sporters te verenigen in de groep “8740sport” op de populaire hardloop-, fiets- en wandelapp Strava.
The post Pittem lanceert “8740sport” op Strava appeared first on KW.be.

Lees meer »