Krantenkoppen

Vrouw doodgereden tijdens boerenprotest in zuiden van Frankrijk, man en tienerdochter ernstig gewond

In het zuidwesten van Frankrijk is een boerin om het leven gekomen nadat ze tijdens een wegblokkade van Franse boeren werd aangereden. Haar man en tienerdochter raakten ernstig verwond. Drie inzittenden van het voertuig zijn opgepakt, aldus de politie.

Meer krantenkoppen in België

FERM Moorslede is het nieuwe jaar goed begonnen

FERM Moorslede organiseerde op de hoeve van Rik Bostyn in de Steenhovenstraat een nieuwjaarsreceptie voor de leden. Tijdens het gezellige feestje werd het jaarprogramma voor 2024 voorgesteld. Ondertussen konden de leden genieten van tal van hapjes en drankjes. Inmiddels organiseerde FERM alweer een activiteit. Op donderdagavond 22 februari was er in De Bunder in Moorslede
The post FERM Moorslede is

Lees meer »

Shirley (48) maakt zich op voor Tielts carnaval: “Een moment om eens écht los te gaan”

Komend weekend viert het carnaval weer hoogtij in Tielt. Eén van de drijvende krachten achter organisator De Orde van de 3 Sleutels is carnavaliste Shirley Nagel. Ze komt uit een echte carnavalsfamilie en mag dit jaar het jubileum van de vereniging vieren. “Ooit is die zelfs opgericht door mijn eigen grootvader.”
The post Shirley (48) maakt zich op voor Tielts

Lees meer »

Studio Kohané speelt stuk ‘Met de zegen van de Heer’

Jeugdtoneelvereniging Studio Kohané speelt in het weekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 maart drie keer de komedie ‘Met de zegen van de Heer’ van auteur Karel Eens in een regie van Bastian Piepers en Johan Bonte.
The post Studio Kohané speelt stuk ‘Met de zegen van de Heer’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mijn verhaal is eigenlijk te zot voor woorden”: Julien Vermote rijdt zondag zijn eerste topkoers na zijn wielerverrijzenis

Drie maanden geleden had hij nog geen ploeg, maar morgen staat Julien Vermote (34) namens Team Visma – Lease a Bike in het Italiaanse Siena aan de start van de Strade Bianche. Het is een verrijzenisverhaal waar Jezus Christus jaloers op zou zijn. “Had je me drie maanden geleden gezegd dat ik hier zou staan, ik had je niet geloofd.”<br

Lees meer »