Krantenkoppen

Vrouw van 75 jaar gereanimeerd nadat ze in Lokanaal in Lo-Reninge rijdt

Op de wijk Fintele in Lo-Reninge ter hoogte van Pollinhove is een vrouw van 75 jaar dinsdag met haar wagen in de Lovaart terechtgekomen.

De vrouw reed op het jaagpad aan de Fintelesluis aan de overkant van het kanaal toen ze met haar wagen in de vaart terechtkwam.

Tweede ongeval

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De vrouw werd door duikers uit haar wagen bevrijd en lange tijd gereanimeerd vooraleer ze in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Veurne werd overgebracht.

Het is reeds het tweede ongeval in de regio in één week tijd waarbij een wagen in het water terechtkomt. In Houtem bij Veurne overleed de bestuurder later in het ziekenhuis. (José Tyteca)

The post Vrouw van 75 jaar gereanimeerd nadat ze in Lokanaal in Lo-Reninge rijdt is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Hart op de tong of binnenvetter? Wat is beter?

Er zijn twee soorten mensen in deze wereld: de flapuits met het hart op de tong, à la Natalia, die er haar divagedrag mee trachtte goed te praten, en de binnenvetters, zij die hun frustraties zwijgend opkroppen en in stilte mokken. Het ene is niet beter dan het andere.

Lees meer »

UPDATE. Twee wielertoeristen uit Lochristi overleden bij aanrijding met auto in Gent: bestuurder (45) had rijverbod, reed te snel en was onder invloed

In de haven van Gent zijn deze voormiddag twee wielertoeristen (45) om het leven gekomen nadat ze in een groepje op het fietspad aangereden werden door een Opel Astra. De bestuurder had een rijverbod, legde na het ongeval een positieve ademtest af en zou ook te snel gereden hebben. De andere drie fietsers raakten gewond. De slachtoffers zijn afkomstig uit

Lees meer »

“Jullie input is belangrijk voor ons seniorenbeleidsplan”: Seniorengroep Oostduinkerke-Wulpen bestaat 65 jaar

In de Kokpit van het gemeentehuis van Koksijde zette het lokaal bestuur de Koninklijke Seniorengroep Oostduinkerke-Wulpen (S.O.W.) officieel in de bloemetjes. De vereniging mag dit jaar maar liefst 65 verjaardagskaarsjes uitblazen.
The post “Jullie input is belangrijk voor ons seniorenbeleidsplan”: Seniorengroep Oostduinkerke-Wulpen bestaat 65 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeker vier doden bij uitslaande brand in torenflat Valencia, vrees dat dodentol tot boven de 20 stijgt

Bij een zware brand in een torenflat in Valencia zijn zeker vier doden en veertien gewonden gevallen. Dat hebben de hulpdiensten van de Spaanse kuststad gemeld. De brandweer is ook nog op zoek naar 20 vermisten, melden plaatselijke media onder verwijzing naar het stadsbestuur, maar dat cijfer kon in de nacht van donderdag op vrijdag niet bevestigd worden door het

Lees meer »

VTI Torhout maakt oorlogsmonument voor Eernegem: “Het resultaat is aangrijpend”

Op 20 oktober 1943, tijdens de Tweede Wereldoorlog, werden twee Nieuw-Zeelandse piloten bij een verkenningsvlucht met hun Spitfire-vliegtuigen boven Eernegem neergehaald. Ze liggen op het kerkhof van die gemeente begraven. Zopas hebben de leerlingen van het vijfde jaar vormgevingstechnieken van het Torhoutse VTI een monument in cortenstaal gemaakt ter nagedachtenis van de omgekomen militairen.
The post VTI Torhout maakt oorlogsmonument

Lees meer »

Pete Doherty heeft diabetes type 2: “Ik was gezonder toen ik nog heroïne nam”

Pete Doherty (44), bekend van onder meer The Libertines, heeft laten weten dat hij diabetes type 2 heeft. De Britse muzikant, die in het verleden al openhartig verteld heeft over zijn drugsproblemen, heeft komaf gemaakt met zijn verslaving in een poging om gezonder te leven. Inmiddels heeft hij echter beseft dat alcohol, kaas en suiker “net zo slecht” zijn als

Lees meer »