Krantenkoppen

Vrouw zet punt achter haar relatie na zeven jaar en krijgt onverwacht afscheidscadeau

Na zeven jaar heeft een vrouw genaamd Rachel besloten om haar relatie stop te zetten. Bij hun laatste ontmoeting had haar ex nog een afscheidscadeau mee. Toen ze het openmaakte in de wagen vond ze een briefje en een boek. “Ik weet dat je niet meer van mij houdt, hou nu van jezelf”, stond erop te lezen. Rachel deelde haar ervaring op TikTok en daar werd het lief gebaar al meer dan 13 miljoen keer bekeken.

Meer krantenkoppen in België

Antwerpse bisschop Johan Bonny bood ontslag aan bij paus na uitzending ‘Godvergeten’: “Om me volledig te kunnen toespitsen op ondersteuning van slachtoffers”

De Antwerpse bisschop Johan Bonny heeft na het uitzenden van het tv-programma ‘Godvergeten’ over seksueel misbruik in de kerk zijn ontslag aangeboden aan de paus, “om me volledig op de ondersteuning van slachtoffers te kunnen toespitsen”. Dat heeft Bonny gezegd in een zitting van de Kamercommissie over het misbruik.

Lees meer »

KIJK LIVE (21u30). Wie plaatst zich voor de finale van Copa del Rey? Kijk dinsdagavond exclusief bij HLN naar Real Sociedad – RCD Mallorca!

In de Reale Arena strijden Real Sociedad en RCD Mallorca dinsdagavond om een plaats in de Spaanse bekerfinale. In de heenmatch van de halve finale van de Copa del Rey werd er niet gescoord. Donderdag spelen Athletic Club en Atlético de Madrid tegen elkaar, de Basken wonnen de heenwedstrijd met 1-0. Wie plaatst zich voor de finale? Bekijk de wedstrijd

Lees meer »

Shirley (48) maakt zich op voor Tielts carnaval: “Een moment om eens écht los te gaan”

Komend weekend viert het carnaval weer hoogtij in Tielt. Eén van de drijvende krachten achter organisator De Orde van de 3 Sleutels is carnavaliste Shirley Nagel. Ze komt uit een echte carnavalsfamilie en mag dit jaar het jubileum van de vereniging vieren. “Ooit is die zelfs opgericht door mijn eigen grootvader.”
The post Shirley (48) maakt zich op voor Tielts

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. De Croo naar Kiev exact twee jaar na start Russische invasie – VS kondigen 500 nieuwe sancties aan tegen Moskou

De Amerikaanse regering heeft meer details gegeven over de sanctiemaatregelen tegen Rusland. Onder meer drie overheidsfunctionarissen die in verband worden gebracht met de dood van oppositieleider Aleksej Navalny en het Russische betaalsysteem Mir worden geviseerd. In totaal kondigde de Amerikaanse president Joe Biden 500 nieuwe sancties aan. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Van Tigchelt na commotie rond Reuzegom en Acid: “Als er klassenjustitie is, moeten we dat in kaart brengen”

Vicepremier en minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open Vld) heeft donderdag tijdens een gastcollege aan de Karel de Grote Hogeschool het gerecht verdedigd in zaken als die rond Reuzegom en influencer Acid. Van Tigchelt gaf er aan “niet te weten” of er zoiets bestaat als klassenjustitie in ons land. “Maar als dat gevoel leeft, wil ik het in kaart

Lees meer »

Drie dagen topdarts in de Tieltse Europahal

De driedaagse van het tweede Inofec dartstornooi van dartsclub ‘t Pompierke startte op vrijdagavond met het PRICE-tornooi voor Tieltenaren en leden van een Tieltse vereniging. Op zaterdag volgden de dubbels en enkels. De laatste dag stond in teken van G-darts en de jeugd. In het totaal gooiden meer dan 400 darters met pijltjes, een groot succes volgens de organisatie.
The

Lees meer »

Bezorgdheid over nieuw vervoersplan van De Lijn

Op de jongste gemeenteraad sprak Sofie Sanders (CD&V+) de bezorgdheid van de Oudenburgenaren, vooral deze van de inwoners van Ettelgem, uit omtrent het nieuwe vervoersplan van De Lijn. Sinds 6 januari rijdt de bus 22 niet meer en voelen de bewoners zich in de steek gelaten qua openbaar vervoer. Ook loopt het reserveren van de Flexbus niet zoals het zou

Lees meer »

Tegelhandel Stone Trend pakt uit met vernieuwde toonzaal

Tegelhandel Stone Trend, die een ruime winkel heeft aan de Gistelse Steenweg 546 in Sint-Andries, opende op 21 februari feestelijk de volledig vernieuwde toonzaal. Het bedrijf werd 24 jaar geleden opgericht en in 2022 werd het overgenomen door het echtpaar Céline Gardin en Dries Catteeuw.
The post Tegelhandel Stone Trend pakt uit met vernieuwde toonzaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitkijktoren Knokkebrug krimpt in zes jaar van vijftien naar acht meter, maar is toch duurder

In anticipatie van enkele adviezen keurde de gemeenteraad van Houthulst alvast het bestek voor de uitkijktoren aan de Knokkebrug goed. N-VA fronste de wenkbrauwen nu blijkt dat de toren duurder uitvalt dan in de oorspronkelijke plannen, terwijl hij de helft kleiner is.
The post Uitkijktoren Knokkebrug krimpt in zes jaar van vijftien naar acht meter, maar is toch duurder appeared

Lees meer »

“Ryan Gosling zingt ‘I’m just Ken’ live bij de Oscars”

Ryan Gosling (43) gaat het nummer ‘I’m just Ken’ uit de film ‘Barbie’ live zingen bij de Oscars. Dat meldt ‘Variety’. Er werd al weken gespeculeerd of de Canadese acteur het populaire lied, dat hij in de prent zingt als het personage Ken, tijdens de ceremonie zou gaan uitvoeren.

Lees meer »

Prinses Catherine revalideert nog steeds na ‘geheime’ operatie, maar specialisten zien één aanwijzing

Er is al meer dan een maand verstreken sinds prinses Catherine (42) een ‘geplande buikoperatie’ onderging, maar de wereld weet nog steeds niet aan welke ziekte ze lijdt. “Het is geen kanker”, was het enige dat het paleis communiceerde. Al zijn steeds meer specialisten overtuigd dat ze weten wat er speelt. Vlak vóór de operatie voerden prins William en prinses

Lees meer »

Fotofinish beslist nerveuze GP Le Samyn: zege is voor Laurenz Rex

Laurenz Rex heeft de GP Le Samyn op zijn naam geschreven. De Belg van Intermarché – Wanty was na de snelste van een fel uitgedund peloton. Een fotofinish wees uit dat hij net voor toptalent Antonio Morgado over de meet snelde. Jenthe Biermans werd derde. Topfavoriet Arnaud De Lie kwam onderweg ten val en gaf gefrustreerd op.

Lees meer »