Krantenkoppen

Waarom Antwerp zijn kroonjuweel Arthur Vermeeren met zachte dwang naar Madrid leidt

Uit geldnood, en een half jaar vroeger dan gepland, verkoopt Antwerp FC zijn waardevolste bezit. Alleen moet ook Arthur Vermeeren (18) nog zijn zegen over een transfer naar Atlético Madrid geven.

Meer krantenkoppen in België

Lezing over drugs in De Leest

Politiecommissaris Stefaan Vannieuwenhuyse, actief in de zone Grensleie, is te gast op de lezing over drugs georganiseerd door Jong N-VA. De Izegemnaar heeft het over drugs in het verkeer.
The post Lezing over drugs in De Leest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prinses Delphine gaat tijdens viering lijnrecht in tegen geplogenheden en maakt zo haar ongenoegen duidelijk

De relatie tussen prinses Delphine en de rest van de koninklijke familie staat nog steeds onder druk. Dat bleek vanochtend heel duidelijk tijdens de herdenkingsmis in Laken. De klachtenbrief die ze naar premier De Croo stuurde over haar rol als prinses, lijkt nog niet verteerd. Onze royalty-expert Wim Dehandschutter was aanwezig, en zag met eigen ogen hoe ze via een

Lees meer »

“Ik vraag me af wat er gebeurt wanneer de camera’s níet draaien”: Natasja uit ‘Zorgen voor mama’ over Natalia en Astrid die maand als alleenstaande mama leven

De eerste uitzending van het VTM 2-programma ‘Astrid & Natalia: back to reality’, waarin de twee Bekende Vlamingen een maand lang proberen te overleven met een minimumloon, wordt op gemengde gevoelens onthaald. Natasja Huvaere, échte ervaringsdeskundige en onlangs te zien op VRT in ‘Zorgen voor mama’, vindt het goed dat het thema opnieuw aandacht krijgt. “Maar de manier waarop kon

Lees meer »

“Zo kan het niet verder”: handelaars hopen te overleven in “vuilste straat van West-Vlaanderen”

Op de werf van de Ieperse Dikkebusseweg zitten de handelaars met de handen in het haar. Sinds corona lijdt hun zaak nog steeds door aanhoudende werken. “Personeel wordt te duur, dus probeert mijn gepensioneerde vader zoveel mogelijk te helpen.”
The post “Zo kan het niet verder”: handelaars hopen te overleven in “vuilste straat van West-Vlaanderen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opgericht door Britse hippie die er schatrijk mee werd, nu zakt het in elkaar: waarom The Body Shop Belgische winkels sluit

De 50 werknemers van alle The Body Shop-winkels in ons land zijn wellicht hun job kwijt. Zo melden Britse bronnen, nadat de cosmeticaketen eerder al de faillissementsprocedure in Groot-Brittannië en Duitsland opstartte. Van de 16 winkels in België bleven er afgelopen weekend al enkele dicht. Niet lang geleden behoorde The Body Shop nog tot de populairste ketens ter wereld. Retailexpert

Lees meer »

Toprestaurants Bar Bulot in Zedelgem en LESS Eatery in Brugge bieden eigen alternatief op Jong Keukengeweld aan

De toprestaurants Bar Burlot in Zedelgem & L.E.S.S. Eatery in Brugge slaan de handen in elkaar om een eigen alternatief aan te bieden voor Jong Keukengeweld, namelijk de ‘Young at Heart’ actie. Het initiële initiatief van Horeca en Toerisme Vlaanderen, waarbij 18- tot 30-jarigen al 11 jaar aan een goedkoper tarief kunnen gaan eten in toprestaurants gaat dit jaar voorlopig

Lees meer »

Sint-Pietersparochie Oostkamp viert Maria-Lichtmis

De Sint-Pietersparochie vierde Maria-Lichtmis met een eucharistieviering, speciaal opgedragen aan de kinderen die het voorbije jaar gedoopt werden. De mis werd voorgegaan door priester Rik Verbeke. Na de viering werden de families met hun kinderen die naar de Sint-Pieterskerk gekomen waren getrakteerd op koffie en pannenkoeken aangeboden door het parochieteam. Deze kinderen werden het voorbije
The post Sint-Pietersparochie Oostkamp viert

Lees meer »

Opnieuw ontsnapt er een giftige slang in Nederland: “Het gif tast de zenuwen aan, dat kan gevaarlijk zijn”

Er is opnieuw een giftige slang op de dool in Nederland. Vorig jaar nog ontsnapte er eind november in Tilburg vlakbij de Belgische grens een groene mamba. Nu gaat het om een schildneuscobra (Aspidelaps scutatus). De halve meter lange slang verdween deze week uit zijn terrarium in Lelystad. De gemeente Lelystad vraagt inwoners ramen en deuren gesloten te houden, afstand

Lees meer »

De bookmakers zijn fan van onze Mustii: “Maar Gustaph zei me dat ik ver weg van hen moet blijven”

De teerling is geworpen. Met ‘Before the party’s over’ trekt Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) voor België naar het Songfestival. In het Zweedse Malmö brengt onze Waalse inzending een nummer dat rustig begint, maar in de laatste minuut helemaal losbarst. “Ik wilde alleen maar meedoen als ik creatieve controle had.” Maak in deze Showbits kennis met onze kandidaat voor 2024.

Lees meer »

Raadkamer verlengt aanhouding van dakloze die Brugse burgemeester met een slagersmes wou bedreigen

De Brugse Raadkamer heeft de aanhouding van een 25-jarige dakloze met een maand verlengd. Hij werd vorige week gearresteerd toen hij gewapend met een mes rond het huis van Dirk De fauw vertoefde. Sedertdien krijgt de Brugse burgemeester extra bescherming van agenten in burger.
The post Raadkamer verlengt aanhouding van dakloze die Brugse burgemeester met een slagersmes wou bedreigen appeared

Lees meer »